Amerikansk forseelse forbrydelser efter klasse og sætninger

som i de fleste stater er forseelser forbrydelser, der bærer potentielle fængselsstraffe på mindre end et år. Staten har kun to klasser af disse forbrydelser: de mindst alvorlige forbrydelser kaldes simpelthen forseelser, mens de mere alvorlige klassificeres som grove forseelser.

forseelser i USA: sætninger og eksempler

en almindelig forseelse er den mindst alvorlige form for kriminalitet i USA. Den maksimale straf for en forseelse er 90 dage i fængsel og/eller en bøde på $1.000.

eksempler på forseelser inkluderer:

  • prostitution eller nedladende en prostitueret
  • uanstændig eksponering (undtagen med en tidligere overbevisning eller til et barn under 14 år)
  • manglende spredning på en ordre fra retshåndhævelse og
  • indkøbsvogn tyveri.

(vask. Rev. kode 9a.20.010, 9a.20.021, 9A.56.270, 9a.88.010, 9a.88.030, 9A.88.110 (2019).)

Grove Forseelser: Sætninger og eksempler

en grov forseelse er enhver forbrydelse, der ikke er klassificeret som en almindelig forseelse eller en forbrydelse i USA. Den maksimale straf for en grov forseelse er 364 dage i amtsfængsel og/eller en bøde på op til $5.000.

eksempler på grove forseelser inkluderer:

  • overtrædelse af visse bestemmelser i en beskyttelsesordre for vold i hjemmet
  • forfølgelse, der ikke involverer omstændigheder, der gør det til en forbrydelse (såsom forfølgelse, der overtræder en beskyttelsesordre)
  • tyveri af ejendom til en værdi af ikke mere end $750, og
  • tyveri af abonnement TV-tjenester.

(vask. Rev. kode 9a. 20. 010, 9a. 20. 021, 9a. 46. 110, 9a. 56. 050, 9A.56.220, 26.50.110 (2019).)

Restitution som et alternativ til en Forseelsesbøde

i nogle tilfælde, hvor en tiltalte fik penge eller ejendom fra en forseelse, kan dommeren beordre den tiltalte til at betale restitution til offeret i stedet for en bøde. Restitutionsbeløbet kan være så meget som det dobbelte af sagsøgtes gevinst ved forbrydelsen. (Vaske. Rev. kode til venstre 9a.20.030 (2019).)

forældelsesfrist for forseelser i USA

en forældelsesfrist er fristen for at begynde at retsforfølge en tiltalte. I USA kan Grove forseelser ikke retsforfølges mere end to år efter datoen for den påståede forbrydelse. Forældelsesfristen for almindelige forseelser er et år. (Vaske. Rev. kode til 9a.04.080 (2019).)

indhentning af juridisk bistand

hvis du er tiltalt for en forbrydelse, endda en forseelse, skal du kontakte en kriminel forsvarsadvokat i USA for at diskutere din sag. En erfaren advokat kan fortælle dig, hvordan din sag sandsynligvis vil gå i retten afhængigt af gældende lov, fakta, og den tildelte dommer og anklager. Med en advokats hjælp kan du forhåbentlig opnå det bedst mulige resultat under omstændighederne.

kontrol af juridiske ændringer

stater kan ændre deres love når som helst, men du kan bruge dette søgeværktøj til at finde den aktuelle version af amerikanske vedtægter diskuteret i denne artikel. Vær dog opmærksom på, at retsafgørelser kan påvirke, hvordan Love fortolkes og anvendes—en anden grund til at tale med en advokat, hvis du er bekymret for faktiske eller potentielle kriminelle anklager.