Arturia ‘ s Oberheim ob-a plugin synth emulering kan få dig til at hoppe af glæde

Arturia har vendt opmærksomheden mod en anden vintage synth og frigivet OB-A V, en plugin-emulering af Oberheims instrument med samme navn. Brugt af Prince, Bon Jovi og selvfølgelig Van Halen, var dette en 80 ‘ers klassiker, og er for nylig faldet til fordel for Calvin Harris, Flume og andre.

kendt for sin knurrende, aggressive lyd, var OB-a faktisk en ret simpel maskine, der tilbyder to oscillatorer, hver med sav-eller pulsbølger, og en støjgenerator, der kun kunne tændes eller slukkes. ADSR-konvolutter blev leveret til både filter og amplitude, og tre LFO ‘ er, prøve & hold og en enorm unison-funktion blev også inkluderet.

Arturias emulering øger ante med en ny stereospredningsfunktion, 16-stemmers polyfoni (dobbelt maksimum på det originale udstyr), en arpeggiator, fire funktionsgeneratorer og en effekt sektion. Du får også 400 forudindstillinger.

Arturia siger, at OB-A er en af de mest efterspurgte emuleringer i de seneste år, og virksomheden fejrer lanceringen ved at gøre den tilgængelig til introduktionsprisen på $149/149. Dette vil stige til $199 / pund 199 efter 9 juni. Det kører på PC og Mac i VST/AU/AAKs formater, og du kan finde ud af mere på Arturia hjemmeside.

seneste nyheder

{{ artikelnavn }}