Ashton Meem bryllupsdetaljer, nettoværdi, kæreste, nu

Ashton Meem bryllupsdetaljer, nettoværdi, kæreste, nu

hurtig Information

fødselsdato

September 06, 1987

alder

33 år 6 måned(er)

statsborgerskab

Amerikansk

erhverv

forretningskvinde

civilstand

enkelt

mand/ægtefælle

Russell (m. 2012-2014)

skilt

Ja (En gang)

kæreste/Dating

ikke kendt

homoseksuel / lesbisk

Nej

nettoværdi

$4 millioner (estimeret)

løn

ikke offentliggjort

etnicitet

hvid

sociale medier

N/A

Børn/Børn

endnu ikke

højde

5 fod 11 tommer (180 cm)

uddannelse

North Carolina State University

forældre

lang Meem (Far), Molly Meem (Mor)

søskende

ingen søskende

Esoic rapporter denne annonce

Ashton Meem er kendt som forretningskvinde. Hun har arbejdet i virksomheden, American Family Insurance som Reklameoperationsassistent. Hun er også berømt som ekskone til en amerikansk fodboldkvarterback, Russell. Richmond-født dame, Ashton er en tidligere media marketing praktikant, en kunst køber, og en konsulent.

Ashton Meems bryllupsdetaljer med amerikansk fodboldspiller

Ashton Meem delte et bryllupsløfte med en amerikansk fodboldkvarterback, Russell den 14.januar 2012. Parret bandt knuden i Country Club of Virginia. Bryllupsceremonien flød ind i CCV til en reception og festede indtil 1: 30.

Ashton Meem og Russell deltager i ESPYs 2013 (Foto: heavy.com)

Ashton planlagde brylluppet selv og flaunted en fantastisk kjole fra J. besætning brude i NYC. Rev. Louise Blanchard tog ægteskabsløfterne, og ni groomsmen og ni brudepiger sørgede for, at bryllupperne var enestående.

parret mødte hinanden først på gymnasiet i 2006 og omfavnede datingforhold først efter at have mødt igen i sommerfesten. Efter fire års datering havde hendes daværende kæreste til hensigt hende med en forlovelsesring med otte karat diamant i August 2010.

Læs Også: Daniella Perkins, Kæreste, Dating, Søster

Skilsmisse Efter To Års Bryllup; Forfalsker Dating Rygter Med Påstået Kæreste!

Ashton Meem og hendes mand anmodede om skilsmisse i April 2014, to år efter at hun delte bryllupsløfter med Russell.

som pr E! Online magasin, vedrørende skilsmissen, sagde Russell;

det er klart, at beslutninger som disse ikke kommer let. Ashton og jeg beder respektfuldt om bønner, forståelse og privatliv i denne vanskelige tid. Fremadrettet vil jeg ikke have yderligere kommentarer til denne personlige sag.

de skal dog endnu ikke nævne årsagerne til deres adskillelse. Nogle rapporter hævdede, at Meem påstået affære med tidligere Havhakker bred modtager, Golden Tate spillede en rolle i deres rygter.

men Golden forfalskede rygtet, der adresserede sandheden i et magasin The Cauldron. Golden forklarede, at han ikke havde en affære med Ashton, og han har heller ikke noget at gøre med hendes skilsmisse. Han udtalte,

Jeg havde ikke en affære med Russells kone, og jeg havde heller ikke noget at gøre med hans skilsmisse. Det er latterligt for alle, der kender os. Hans ekskone, Ashton, er stadig bedste venner med min kæreste. Russell og jeg var gode venner, da jeg var i Seattle, på og uden for banen — han ved, at rygterne om mig var ubegrundede, skader mit omdømme, og et angreb på min karakter. Enhver, der cirkulerede det rygte, var bare uansvarlig.

fra nu af er Ashton faldet ud af rampelyset. Men hendes eksmand Russell er gift med amerikanske R & B sanger Ciara. Parret begyndte at danse i begyndelsen af 2015. Han blev set med sin forlovede Ciara i Det Hvide Hus i April 2016.

den 11.Marts 2016, to år efter Ashtons skilsmisse med Russell, foreslog Russell Ciara med en 5 karat diamantforlovelsesring. Ifølge diamanteksperten afslørede David Harris, at Ciaras ring er af bedre kvalitet end Ashtons ring. Han forudsagde også, at ringen ville koste omkring $2- $2,5 millioner.

efter deres forlovelse giftede Russel og Ciara sig i Cheshire, England på Peckforton Castle. Parret var også medforældre til fremtiden sammen med deres datter, Sienna Princess. I henhold til Ciara, de kan godt lide at have samtaler, så de kan fortsætte med at udjævne deres kærlighed.

Opdag mere: Mark Jackson, alder, kone, nettoværdi

Hvad er Ashton Meems nettoværdi?

Ashton Meem har en nettoværdi på $4 millioner. Hun afledte den fremtrædende del af rigdom fra sin karriere i erhvervslivet. Hun indsamlede formuen fra sit job som Reklameoperationsassistent hos American Family Insurance efter eksamen.

hun samlede også indtægter, der arbejdede som mediemarkedsføringspraktikant, kunstkøber og konsulent i løbet af sit første år af eksamen. På tidspunktet for hendes bryllup med Russell afslørede hun, at hun planlægger at åbne en butik, der specialiserer sig i bryllupsbegivenheder.

Hvad angår hendes eksmand, har Russell en nettoværdi på $45 millioner og har ret til en anslået løn på $12,5 millioner. Russel, der har kontraktforlængelsen til en værdi af $140 millioner, gav $12.000 til hver af seahavks offensive linjemand i amason-aktien i April 2019, ifølge ESPN.

han sagde, at når hver søndag, søhavne går til Slaget, ofrer den offensive linjemand deres fysiske og mentale velbefindende for at beskytte Russel, hvilket igen giver ham mulighed for at forsørge og pleje sin familie. Han nævnte endvidere, at han gav $12.000 værd af lager, så de kan nå deres drømme.

se dette: Aj Mitchell, alder, Dating, forældre

Short Bio

Ashton Meem blev født den 6.September 1987 i Richmond, Virginia, USA. Hun er den eneste datter af lang Meem og Molly Meem. Hun afsluttede sin uddannelse på North Carolina State University med en grad i BA i kommunikation i 2010. Hun tilhører hvid etnicitet og har en amerikansk nationalitet.