bedste Kundefeedbackværktøjer til 2021

formålet med kundefeedbackprogrammer er at gøre indsamling, sortering og analyse af data tilgængelig. I de tidlige dage sendte virksomheder undersøgelsesformularer med posten eller snail mail og bad befolkningen om deres tanker.

selv da blev det anset for så vigtigt at vide, hvad kunden følte, at de fleste (hvis ikke alle) sådanne undersøgelsesformularer havde forudbetalt porto for at tilskynde folk til at skrive tilbage til virksomheder.

hvordan tiderne har ændret sig med ankomsten af internettet!

nu har virksomheder et stort udvalg af muligheder at vælge imellem, mens de leder efter det bedste kundefeedback-program til deres behov til det ordsprogede ‘T.’ denne blog viser og kategoriserer de bedste kundefeedback-værktøjer på markedet.

de fleste af de bedste værktøjer kan passe ind i mere end en af disse kategorier, da det giver mening for de virksomheder, der opretter kundefeedback-værktøjer til at levere en bred vifte af funktioner.

derfor skal du beslutte prioriteterne, når du overvejer det bedste kundefeedback-program til din virksomhed. Antag, at der er forskellige prioriteter, såsom et stærkt fokus på kunderejsekortlægning eller et presserende behov for at måle kundetilfredshed, der ikke kan betjenes af et program alene. I så fald kan det være nødvendigt at bruge flere værktøjer i tandem, som kan falde ind i mere end en af disse kategorier:

 • kundens stemme (VoC) værktøjer
 • online Survey Tools
 • Visual Feedback Tools
 • community Feedback Tools
 • NPS Survey/Customer Loyalty Tools
 • online Kundeanmeldelsesværktøjer
 • Brugeroplevelsestestværktøjer
 • social feedback tools
 • video feedback tools

lad os nu dykke ind.

VoC-værktøjer

voice of customer-værktøjer giver dig mulighed for at træffe velinformerede produktbeslutninger ved at indsamle, sortere og analysere feedback fra dine kunder, ideelt ved hjælp af avancerede programmer. Nogle Voice of customer-værktøjer er specialiserede i kundeoplevelsesstyring, mens andre er generiske feedbackindsamlingsplatforme. Vælg det rigtige værktøj til dig ved at se på de funktioner, du har brug for (som feedback på sociale medier, prototype-feedback, responsanalyse i fri form osv.).

Qualaroo-Homepage

er et unikt kundefeedback-program. Dens kunstige Intelligensbaserede sentimentanalyse er drevet af IBM ‘ s naturlige Sprogbehandlingsfunktioner. Den proprietære undersøgelseskontrol kaldes Nudge prist og er en diskret måde at stille det rigtige spørgsmål til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt. Med feature-rige & tilpasses skabeloner til nem undersøgelse opsætninger, har vi fået et solidt ry som en kunde feedback værktøj.

Feedier

Feedier-IXM

Feedier er den mest intuitive løsning til oplevelsesstyring. Det giver dig mulighed for nemt at lytte til og analysere i realtid kundens stemme gennem forskellige kanaler og gennem funktioner som NPS, datakorrelation og tekstanalyse baseret på automatisering.

Monka Feedback

 Monka Feedback

Feedback er en førende kundefeedback – og Oplevelsesstyringsplatform med mulighed for at fange feedback på tværs af flere kanaler, fyldt med realtidsadvarsler, kraftfuld rapportering og samarbejdsdashboard for at gøre det muligt for virksomheder at handle og lukke feedbacksløjfen.

 • mål KKS-Metrics inklusive Net Promoter Score (NPS), Kundeindsatsscore (CES 2.0) og Kundetilfredshedsscore (CSAT)
 • Byg arbejdsgange og automatiseringer med integrationer med Google Sheets, MailChimp, Sendesk, Freshdesk, Hubspot, Salesforce, Pipedrive og meget mere.

InMoment

InMoment

InMoment sigter mod at skabe positive resultater for dit brand og finde løsninger til at optimere din kundes oplevelse med en kundeoplevelsesstyringsløsning. Virksomhedens cloud – native platform har tre clouds, som den kalder Kundeoplevelsessky, Medarbejderoplevelsessky og Markedsoplevelsessky.

Clarabridge

ClaraBridge

Clarabridge-løsninger er specialbyggede til kundeoplevelse og trækker handlingsrettet indsigt fra hver kundeinteraktion på en platform. Clarabridge til kundeoplevelse giver interaktive værktøjer til indsamling af kundefeedback. Clarabridge Engage forbinder med kunder, hvor de er, og giver overlegne kundeoplevelser gennem samtaleanalyser og engagementsprogrammer.

Kvalitet

Qualtrics

vi er et erfaringsadministrationsselskab. Vi dirigerer automatisk anbefalede handlinger til de mennesker, der er i den bedste position til at foretage ændringer, hvilket hjælper organisationer med at skabe løbende forbedringer. Du kan indsamle feedback ved hjælp af dette klientfeedback-program ved hvert meningsfuldt berøringspunkt og straks analysere deres kommentarer.

med deres Medarbejderoplevelsesstyringssystem eller Medarbejdereksm lytter du ikke bare til medarbejderne; du kan tage skridt til at forbedre medarbejderoplevelsen ved at implementere lytteindlæg på hvert centralt medarbejderøjeblik og levere anbefalede handlinger til alle berørte personer i organisationen.

Feedbackify

Feedbackify

med Feedbackify kan du starte en øjeblikkelig feedbackproces for dine besøgende uden registrering, hvilket fører til langt lavere feedback frafald. Skaberne af værktøjet mener, at kundens samtaler med udbydere altid skal udføres privat for at beskytte både dit brand og din kundes privatliv. Derfor lader Feedbackify de værdifulde kunder høres uden at risikere et vokalt mindretals greb om den fremtidige retning for produkt-eller serviceudvikling.

Verint forudse

Verint-Foresee

ForeSee Voice of Customer solutions giver dig mulighed for at indsamle kundefeedback fra hjemmeside, mobil, on-location og kontaktkanaler og forbinde alle data for indsigt. Deres programmer bruger machine learning (ML) og kunstig intelligens (AI) og kommer op med strategisk indsigt. Baseret på disse kan handlinger tilpasses forretnings-og CKS-mål.

Opinionlab

OpinionLab

OpinionLab arbejder på konceptet, at du skal lytte til kunder, men være mere opmærksom på at reagere hurtigt på deres feedback. Mange brancheførende mærker stoler på OpinionLab for at optimere kundeoplevelsen og øge engagementet på tværs af kanaler. I 2016 gik OpinionLab sammen med Verint for at skabe den brede stemme for kundeløsning, der nu er kendt som OpinionLab, et Verint-firma.

Usabilla

Usabilla

de hævder at give højt profilerede mærker (som Tommy Hilfiger og Toyota) mulighed for at blive mere kundecentrerede med bedre digitale oplevelser på mærkernes hjemmesider, apps og e-mails. Ved hjælp af målrettede undersøgelser og indlejring af feedbackmuligheder får disse mærker en løsning, der:

 • fanger kundens stemme
 • indsamler kvantitative plus kvalitative data
 • leverer handlingsbar indsigt

med Usabilla kan virksomheder se, hvad der sker gennem både kvantitativ og kvalitativ analyse.

træ

Wootric

vi administrerer alle dele af kundeoplevelsen, uanset om vi indsamler feedback over kunderejsen, analyserer data i stor skala eller driver vækst og øger omsætningen. Masser af feedback kommer ind fra alle slags kanaler–undersøgelser, supportbilletter, online anmeldelser, medarbejderengagementdata–hvilket gør det svært at se det store billede. Brug machine learning (ML) til feedbackanalyse. Det giver en stemme af kundeperspektiv til vejledning af yderligere forbedringer af CK.

online undersøgelsesværktøjer

online undersøgelsesværktøjer giver dig mulighed for at stille de rigtige spørgsmål og få relevante svar i kontekst gennem diskret spørgsmål. En grundig analyse af disse svar afslører indsigt i hjemmesidens besøgende intentioner og forbrugeradfærd. Popup-undersøgelser på siden er en af de mest almindelige former for onlineundersøgelser, der bruges til at indsamle kundefeedback. Jo bedre dine onlineundersøgelser smelter sammen med din hjemmeside, jo mere glade er dine kunder sandsynligvis, mens de giver feedback, hvilket forbedrer svarprocenten.

ProProfs undersøgelse Maker

ProProfs Survey Maker

ProProfs Survey Maker er et alsidigt og brugervenligt undersøgelsesværktøj lavet til marketingfolk, begivenhedsplanlæggere, undervisere og virksomheder. Dens træk-og-slip brugergrænseflade (UI) bruges til at lave undersøgelser, der indsamler kundefeedback, udfører markedsundersøgelser, måler elevernes præstationer og opnår forskellige mål. Med ProProfs Survey Maker kan brugerne oprette og designe online undersøgelser af alle typer, enkle eller komplekse. Det lader brugerne vælge fuldt tilpasselig undersøgelse skabeloner.

Typeform

Typeform hjemmeside

Typeform kombinerer design og funktionalitet. Det lader dig stille et spørgsmål ad gangen til brugerne, hvilket får det til at virke som en rigtig samtale! På den tekniske side er det et forenklet internetbaseret program, du kan bruge til at oprette undersøgelser eller apps uden at skrive nogen kode. Denne kombination af lav teknologi på den forreste side med en robust backend resulterer i høje færdiggørelseshastigheder.

overlevelse

Survicate

Survicate er en kraftfuld undersøgelse, NPS og feedback management program, der hjælper dig med at fange mere kundefeedback og levere en bedre kundeoplevelse. Survicate tilbyder spørgeundersøgelser om hjemmesider, internet-apps og in-product (in-app), e-mail-og linkundersøgelser og mobilappsundersøgelser til Android og iOS. Survicate tilbyder også to enkeltstående produkter:

 • Feedback Hub til styring af kundefeedback fra flere kilder på et sted
 • Feedback-knap til indsamling af hurtig feedback på hjemmesiden.

SurveyMonkey

SurveyMonkey

SurveyMonkey bygger nye måder, hvorpå folk kan dele deres stemmer og meninger. De kombinerede en enterprise-grade platform med en række specialiserede markedsundersøgelser og kundeoplevelsesløsninger sammen med adskillige forretningskritiske integrationer. Deres produkter og løsninger er designet til at sætte kraften i feedback i hænderne på organisationer af alle størrelser.

opmåling

SurveyGizmo

USP er designet og arkitekturen med lav kode, der kører en cloud-baseret integreret feedbackplatform, der kombinerer det bedste af undersøgelsesprogramteknologi med brugervenlighed. Integrationerne med andre systemer er hurtige og automatiserede for at sætte feedback på forkant.

Massesignal

crowdsignal

tidligere kendt som PollDaddy, kan vi oprette undersøgelser og afstemninger til din hjemmeside, blog og sociale netværksprofiler. Meningsmålinger er enkle og fleksible, så du kan tilpasse deres stilarter til at matche din hjemmeside sociale netværk profil eller e-mail-kampagne og finde ud af, hvad dine besøgende tænker i dag.

Nicereply

NiceReply

Nicereply er et almindeligt anvendt kundefeedback-program, der måler kundeservicekvalitet. Du kan måle de sædvanlige målinger som CSAT, NPS og CES 2.0 PR.agent, team eller virksomhed, og derefter kontrollere dataene i det supportprogram, du bruger via integrationer. NiceReply har hævdet, at du får tre gange mere feedback, selvom du sender færre e-mails. Vi ved ikke om det, men du kan helt sikkert spore KPI ‘ er og generere rapporter med deres værktøjer.

Visual Feedback Tools

ved at integrere kundefeedback-platforme og visuelle feedbackværktøjer, der registrerer heatmaps, brugerhandlinger, On-page og on-site kundeadfærd, får du en dybere forståelse af, hvordan du forbedrer brugeroplevelsen. Da de faktiske aktiviteter, der udføres, registreres i realtid, kan du se, hvordan og hvor brugerne tøver eller har problemer med at udføre aktiviteter på din hjemmeside. Fra disse data kan du finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, og derefter løse de identificerede problemer.

Mopinion

Mopinion

Mopinion er en Rotterdam (NL) baseret teknologi selskab grundlagt i 2013, som tilbyder kundefeedback analytics programmer til hjemmesider og apps. Mopinion-platformen er udviklet til analyse af store mængder kundefeedback-data fra digitale kanaler.

Usersnap

Usersnap

Usersnap er et østrigsk selskab baseret i Østrig. Virksomhedens bestseller er dets visuelle ‘Fejlsporings-og feedbackværktøj’, som er ansat af internetudviklere, internetdesignere og kundeservicechefer.

DebugMe

DebugMe

DebugMe er en visuel feedback, problemsporing & projektstyringsløsning, der sparer tid og frustration for alle under et hjemmesideprojekt. Deres værktøj handler om at tilføje værdi til din udviklingsarbejdsgang.

Helio

Helio

det er en undersøgelsesplatform til at stille spørgsmål om design, produkt og markedsføring. De giver kvalitative og kvantitative svar fra generelle målgrupper eller dine kunder. Deres avancerede adfærdsfiltre når et unikt publikum på få minutter og giver en klar forståelse af dine kunders oplevelse.

Bugherd

Bugherd

BugHerd hævder, at det er den nemmeste måde at indsamle, organisere og handle på klientfeedback. Det er ligesom at bruge en sticky-note på en hjemmeside til at indsamle visuel feedback. Den BugHerd udvidelse og sidebjælke sende komplette og kontekstuelle info fra feedback eller fejl indsendt (herunder screenshots).

saber Feedback

Saber

Saber Feedback er en feedback-knap, du kan tilføje til enhver hjemmeside. Det lader dine brugere stille spørgsmål og rapportere fejl fra hvor som helst på din hjemmeside. Bedst af alt kan brugerne kommentere feedbackrapporter med skærmbilleder, der fremhæver de problemer, de rapporterer. Du kan bruge disse feedbackrapporter og skærmbilleder til at forbedre dit produkt. Det integreres med mange populære projektstyringsværktøjer, så udstedelsesrapporter automatisk bliver problemer, opgaver eller historier.

community Feedback Tools

community feedback tools lader dig styre selv store mængder af sociale medier og publikum-genereret feedback. Disse er designet til at hjælpe dig med at give mening om uorganiseret og for det meste fri form uopfordret feedback fra platforme som kvidre, Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok osv. De hjælper dig normalt med at administrere alle dine sociale mediekanaler et sted. En af de væsentlige ting at huske på, når du vælger et community feedback-værktøj, er, om det har skabeloner til oprettelse af undersøgelser.

Brugerrapport

UserReport

UserReport måler brugervenlighed og viser, hvor forskellige slags besøgende klikker på din hjemmeside. Det lader også brugerne stemme deres ideer om, hvordan man kan forbedre din hjemmeside gennem feedback fora. Det er gratis, og baseret på brugernes samtykke sporer og registrerer det data om dine besøgendes demografiske oplysninger for bedre at forstå dine kundesegmenter.

IdeaScale

IdeaScale

IdeaScale Udvikler cloud-baserede programmer, der kan licenseres til at bruge som en innovation management platform. Det er stærkt afhængig af folkemængder principper og praksis. Deres kundefeedback-program gør det muligt for virksomheder at opbygge Digg-stilsamfund, der lever/ånder. De sigter mod at hjælpe regeringer, virksomheder og universiteter med at skabe en bedre fremtid.

Gettilfredshed

GetSatisfaction

Get Satisfaction er en platform for kundeengagement, der hjælper virksomheder med at opbygge bedre relationer med deres kunder og kundeemner. Det er en kundefællesskabsplatform til teknisk support baseret i San Francisco, Californien. Det er et kundetilfredshedsværktøj, der hjælper mellemstore til store virksomheder med samfundsstyring, kundeengagement og feedbackanalyse.

UserEcho

UserEcho

UserEcho kan du oprette et fællesskab til at støtte kunder hurtigt. Det inkluderer et supportforum med afstemning om ideer, en Helpdesk, en vidensbase og en Online Chat. Systemet giver en intelligent søgemaskine, der tilbyder brugeren allerede forberedt svar fra det store samfund-genereret vidensbase.

UseResponse

UseResponse

UseResponse er hovedsageligt en kundesupportløsning, der bruger skyen til at køre kundeserviceværktøjer og social CRM. Dette program organiserer kundesupportprogrammer omkring dit hjælpecenter ved hjælp af flere kanaler pakket i en tjeneste og bruges primært som en selvhostet løsning installeret på din server, men har en skybaseret mulighed.

NPS Survey/Customer Loyalty Tools

Net Promoter Score Survey er en af de mest populære kundeloyalitetsundersøgelser, der bruges i dag. Dette skyldes for det meste sin enkelhed og den lethed, hvormed kunderne reagerer – blot at vælge sandsynligheden for at anbefale dig til deres jævnaldrende på en skala fra 0 til 10. De, der vælger 6 eller derunder, er modstandere; dem, der vælger 7 eller 8, er passive; de resterende, der valgte 9 eller 10, er promotorer. NPS-undersøgelsesværktøjer tjener opfølgningsspørgsmål i sammenhæng med respondenternes valg, hvilket hjælper en virksomhed med at forstå forbedringsområderne.

ProProfs NPS

ProProfs-NPS

ProProfs NPS er en nem at bruge net promoter score program, der hjælper dig med at spore og overvåge kundeloyalitet. I nogle få trin kan du oprette en Net promoter score-undersøgelse for dine kunder og fange deres feedback, der automatisk kategoriseres i promotorer, passiver og kritikere. Kort sagt får du se den samlede kundefølelse og handle på den gennemsnitlige score, du får for at foretage ændringer i dine eksisterende tjenester.

Undersøgelserpil

SurveySparrow

Surveyspar er en super nem at bruge platform, der giver virksomheder chat – lignende undersøgelser, der hævder at være meget engagerende og konversation. Desuden har det også sædvanlige undersøgelser, der stiller et spørgsmål ad gangen, offline undersøgelser til indsamling af feedback eksternt fra placeringer med lavt internet og NPS-undersøgelser, der bruges til at måle kundefølelse og anbefalingssandsynlighed med et enkelt spørgsmål.

kunde

CustomerSure

CustomerSure forsøger at give sine kunder en metode til at forbinde deres kunders feedback og deres virksomheders bundlinjer. CustomerSure forsøger at gøre dette ved at administrere feedback, måle NPS og CSAT og levere resultaterne til dig. Deres konsulenter og teknisk support også give en hånd i at gøre din virksomhed måle kundeloyalitet præcist.

AskNicely

AskNicely

Podium

AskNicely hjælper virksomheder med at måle kundetilfredshed ved at indsamle feedback baseret på NPS-rammen om brugeroplevelse og bede virksomhedens teams om at tage øjeblikkelig handling. De tæller “tusinder af virksomheder” over hele kloden som deres kunder ved hjælp af deres kundefeedback-værktøj til at øge kundefastholdelse og henvisninger til indtægtsudvidelse.

Podium

Podium koncentrerer sig om at betjene lokalt fokuserede virksomheder, der har fra 1 til 10.000 lokationer. Det er afhængig af lokale online-lister for at øge forretningsvæksten ved at administrere online anmeldelser for flere placeringer. Podium er centreret omkring bekvemmelighed for kunder såvel som at hjælpe virksomhedsejere med at reagere effektivt på kunderne. Lokale virksomheder kan forbedre deres kundeoplevelse med Podium anmeldelser, beskeder, online chat, og mere.

online Kundeanmeldelsesværktøjer

hver kunde har en stemme, og de virksomheder, der får dem til at føle sig hørt og værdsat, har tendens til at være mere succesrige og holdes i højere grad af kunder. Dette er let forståeligt, fordi det at vise empati med kunder normalt resulterer i bedre mund-til-mund-markedsføring. Online kundeanmeldelsesværktøjer giver dig mulighed for at samle anmeldelser fra kunder og svare på dem på en peer-betroet platform. Forumstyring og grupperet responsanalyse er nogle funktioner, som sådanne værktøjer har udviklet for at hjælpe virksomheder med at styre deres online omdømme bedre.

TrustPilot

TrustPilot

Trustpilot.com er en dansk forbrugeranmeldelseshjemmeside grundlagt i Danmark i 2007, som er vært for anmeldelser af virksomheder over hele verden. Næsten 1 million nye anmeldelser er lagt ud på det hver måned. Sitet tilbyder freemium tjenester til virksomheder.

KiyOh

KiyOh

KiyOh udfører uafhængige vurderinger for at spørge dine kunder om deres mening om din online ejendom, som din hjemmeside, app eller mobil platform. Dette er deres måde at øge kundernes tillid til dit brand ved at fremvise aktive kundeanmeldelser på dine online platforme. Det er tilsyneladende også sådan, hvordan man får højere rang i søgemaskinernes resultatsider (SERP’ er).

Feefo

Feefo

Feefo sætter en stor ære i at hjælpe deres brugere med at opbygge den bedste kundeoplevelse, de kan. Feefo forbinder dem direkte med deres kunder. Reel feedback betyder reel indsigt, og de giver kunderne værktøjerne til at bruge den til at opbygge stærkere kunderelationer samt træffe bedre informerede forretningsbeslutninger.

ReeVoo

Reevoo

Reevoo har udviklet et ‘smart’ indholdsindsamlingsprogram, der indsamler kundehistorier, brugeranmeldelser og mere af sådant relevant indhold til virksomheder. ReeVoo hævder, at deres program samler mindst en ny historie eller svar fra rigtige forbrugere hvert tredje sekund, hvilket er en ganske imponerende stat at citere. De sigter mod at give potentielle købere indsigt i andres erfaringer med det produkt, de overvejer at gøre deres købsvalg.

Basarvoice

Bazaarvoice

det giver brands mulighed for at indsamle og vise flere typer autentisk brugergenereret indhold (UGC) på deres e-handelshjemmesider. De typer af UGC omfatter produkt vurderinger og anmeldelser, shopper spørgsmål og svar, og kurateret socialt indhold.

testværktøjer til brugeroplevelse

en kombination af undersøgelsesværktøjer og funktionaliteter er påkrævet for at udføre effektiv brugertest. Denne kombination findes normalt i værktøjer til test af brugerinteraktion, der registrerer brugersessioner, fanger feedback, overvåger fjerntest osv. For ethvert udviklingsstadium, som dit produkt eller din tjeneste eller hjemmeside, eller app kan være i, brugerinteraktionstest hjælper dig med at gå videre til næste trin med tillid til, at din måldemografiske er mere tilbøjelige til at lide din endelige version.

Hotjar

Hotjar

Hotjar er et adfærdsanalysefirma, der analyserer brug af hjemmesiden, giver feedback gennem værktøjer som heatmaps, sessionsoptagelser og undersøgelser. Med Hotjar kan du indsamle brugerfeedback og gøre flere besøgende til kunder. Hotjar tilføjer også værdi til alle data og indsigter fra værktøjer som Google Analytics ved at køre det gennem deres adfærd analytics-program.

Musestrøm

Mouseflow

en anonymiseret registrering af brugeraktivitet for hver besøgende på hjemmesiden, ” ligesom CCTV.”Det kan vise dig hvert klik, musebevægelse, rulle og meget mere. Der er flere måder at filtrere og segmentere optagelserne på. Med sessionsoptagelser og varmekort kan du lære, hvordan besøgende opfører sig på stedet og bruge denne viden til at forbedre konverteringsfrekvenserne.

Freshmarketer

Freshmarketer

Freshmarketer (et SaaS-firma, der er kendt for sit bedst sælgende program Freshdesk), er bygget til at bruge automatisering af test af test til at forbedre konverteringer og øge salget. Freshmarketer findes i to varianter: et selvstændigt værktøj eller som en del af Freshmarket-pakken. Hvis du allerede bruger et eller flere af deres værktøjer, udvider dette deres værktøj.

Galeægg

CrazyEgg

registrerer hele bruger session af en besøgende, så virksomheder kan forstå generelle mønstre af, hvordan folk gennemse deres hjemmeside, eller undersøge et bestemt punkt i købers rejse, hvor folk slippe ved at se (i realtid eller senere), hvordan folk interagerer med deres produkt eller kassen sider.

FullStory

FullStory

FullStory bruges bredt til at registrere hver brugerinteraktion fra indgangsstedet til din hjemmeside eller app uden tagging. Brugersessionsdata er nyttige til at afdække skjulte muligheder og forstå besøgendes adfærd. Virksomheder har brugt FullStory til at generere proaktiv indsigt og opbygge brugerdefinerede rapporter baseret på brugersessionsdata.

sociale Feedbackværktøjer

sociale feedbackværktøjer adskiller sig lidt fra run-of-the-mill kundefeedback-værktøjer, fordi de hovedsageligt bruges til at spore brugerfeedback gennem en social media ‘listening’ – funktion, der hjælper mærker med at forstå, hvordan deres brugere/kunder taler om dem på sociale medieplatforme. Denne proaktive tilgang giver dig mulighed for at styre tilfælde af kundens utilfredshed, der skader dit brand – især hvis det bliver viralt på sociale medier.

Sprinklr

Sprinklr

Sprinklr hævder at tilbyde verdens mest komplette enterprise Social Media Management System (SMMS) gennem skyen, specialbygget til at hjælpe store mærker med at skabe, styre og optimere værdifulde sociale oplevelser, som kunderne vil elske, på tværs af 20+ sociale kanaler og brand hjemmesider.

Brand24

Brand24

Brand24 er en social media analytics platform, der sporer dine valgte søgeord på tværs af populære sociale medieplatforme. Baseret på tal og kvalitet af søgeord og mærkenavn nævner, brand24 beregner sociale medier rækkevidde, andel af stemmen, og skærme hashtag ydeevne. Desuden hjælper den AI-drevne sentimentanalyse med at beskytte brandets omdømme, finde marketingindsigt og forbedre kundeservice.

HubSpot

HubSpot

HubSpot er en alsidig platform til at tage sig af de fleste større kundevendte forretningsprocesser. HubSpot har en bred vifte af tilbud, der dækker værktøjer til at udføre social media marketing, kundesupport, søgemaskineoptimering og indholdsstyring og internetanalyse. HubSpot integrerer også godt med Salesforce, NetSuite, SugarCRM, Microsoft Dynamics CRM og andre relaterede programmer.

Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite understøtter direkte sociale netværk integrationer til de mest populære sociale platforme som Facebook, kvidre, Instagram, YouTube og LinkedIn. Det er en velafrundet social media management platform, der kan håndtere enhver opgave, som en social media manager kan. Praktisk set kan virksomheder med Hootsuite kuratere søgeordsrelevant indhold og planlægge deres indlæg for at nå de rigtige mål og dermed øge indtægterne gennem social media marketing.

Sprout Social

Sprout Social

ifølge dem kan du danne reelle forbindelser med dem, der elsker dit brand gennem kraften i Sprout Social. Det er en social media management og optimering platform for mærker og agenturer i alle størrelser. Deres platform giver virksomheder et enkelt knudepunkt til udgivelse af sociale medier, analyse, og engagement på tværs af alle deres sociale profiler.

Videofeedbackværktøjer

Videofeedbackværktøjer sætter dig i kundens sko, så du kan se, hvad de gjorde, mens de interagerede med dit produkt eller din tjeneste. Dette giver dig mulighed for at fange brugeroplevelsen ganske tæt. For at tilføje endnu mere værdi til screen capture kan du kombinere det med diskret undersøgelser, der smelter sammen og ikke trænger ind i kundeoplevelsen. Denne tilgang giver kunderne mulighed for at dele meninger i øjeblikket, hvilket giver indsigt, der er 10 gange mere værdifuld end e-mail-undersøgelser.

væven

Loom

Loom kombinerer videoens udtryksevne med bekvemmeligheden ved messaging. Det er en effektiv måde at kommunikere med kolleger og endda familie på. Virksomheder kan drage fordel af at bruge dette skærmoptagelsesværktøj til at fange, hvordan besøgende og brugere interagerer med deres hjemmeside funktioner, hjemmeside CTA ‘ er og andre visuelle komponenter i brugeroplevelsen.

Screencastify

Screencastify

Screencastify er en gratis skærmoptager udviklet til Chrome fra Google. Der kræves ingen overførsel for at køre dette skærmoptagelsesværktøj. Brugere kan optage, redigere og dele videoer på få sekunder. Videoer gemmes automatisk på Google drev, hvorfra de kan deles yderligere. Virksomheder bruger dette videofeedbackværktøj til at lære kundernes oplevelser med deres produkter og forbedre dem.

CloudApp

CloudApp

CloudApp er et skærmoptagelsesprogram, der fungerer som en billed-og videodelingsplatform til sociale medier. Det har funktioner, der understøtter HD-video, screencasts, GIF ‘ er, markerede billeder og skærmbilleder. Dens output kan bruges til salg og markedsføring på sociale medier, produktdesign og programmeludvikling samt kundesucces og support.

så der har du det!

med denne nedtrapning om de forskellige kategorier af kundefeedback-værktøjer bliver det lettere for dig at vælge den, der bedst passer til din virksomheds behov!

vi dækker de fleste aspekter af, hvad det bedste kundefeedback-program indebærer.

vil du have en gratis undersøgelse & Feedback?

vi har verdens mest alsidige bruger forskning & feedback survey værktøj starter ved $ 0