Det mærkeligste ved Booger McFarland er hans fingre, ikke hans kaldenavn

tidligere NFL defensiv tackle Booger McFarland har tendens til at stikke ud. Hans sjove kaldenavn trækker straks opmærksomheden. Hans gaffe-fyldte, kortvarige løb mandag aften fodbold gjorde ham berømt igen, omend af alle de forkerte grunde. McFarland er altid centrum for opmærksomhed af en eller anden grund.

McFarland er tilbage i luften, denne gang i radioen. Det er her folk sikkert ikke vil se på den anden ting, der stikker ud om McFarland: hans hænder. Lad os nedbryde McFarlands historie, både ind og ud af udsendelsesboden, og hvordan han fik sit skøre kaldenavn. Åh, og vi vil også komme ind i, hvad der sker med hans fingre.

Booger McFarlands karriere og … fingre ?

Boogers fingre er et rod.Yikes [email protected] #DENVKC #NFL pic.twitter.com/OuDMf9k5Kd

— 𝗟𝗮𝘄𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗧𝘆𝗻𝗲𝘀 (@lt4kicks) oktober 2, 2018

relaterede: Selv NFL-spillere kan ikke lide Booger McFarland, der kalder mandag aften fodboldkampe

Anthony McFarland blev “Booger” McFarland af temmelig tamme grunde. Hans mor, irriteret med sin uregerlige opførsel derhjemme, kaldte ham en” booger”, og det sidder fast, ifølge Athlon Sports. Familie og venner sluttede sig til, og nu kalder millioner af sportsfans rundt om i landet ham det, også.

McFarland er stadig relevant i dag delvis på grund af hvad han gjorde som en aktiv NFL-spiller. Hvis hans Pro fodbold Reference statistik er hans CV, han har en af de bedste rundt. I løbet af otte år samlede to gange Super skål vinder 211 kombinerede tacklinger, 141 solo tacklinger og 20 sække. Ikke en dårlig måde at vinde hjerter og sind på Tampa Bay Buccaneers fanbase.

hvad angår hans berømte skæve fingre, er historien ligeledes anodyne. Hans hænder tog så meget straf at spille i NFL, at de endte permanent manglede. NFL, mere end nogen anden liga, efterlader spillere med nogle permanente påmindelser om deres tid, der serveres oftere end ikke. McFarland er ingen undtagelse.

McFarlands sjove sociale medier narrestreger

hver gang jeg går forbi Chik Fil A har jeg lyst til at stoppe og få 3. 12 piece nuggets og grill sauce. En af disse dage ……

— Booger (@ESPNBooger) juni 8, 2020

relaterede: Doris Burke Klovede bare sin eksmand på nationalt tv; Hvem er han?

McFarland var ikke et stort hit mandag aften fodbold, hvis hans korte to sæsonperiode er nogen indikation. Det betyder ikke, at han ikke kunne lide; mange fans nød hans sjove personlighed. Men lige så mange, som samlet i dette Guardian-stykke, var irriterede over hans tilfældige analyse.

McFarland tilskrev ofte spil til de forkerte spillere. Han sprang regelmæssigt ud på at levere analyse af hele sekvenser. Og mest afgørende var han berygtet for farvekommentarer, der simpelthen beskrev on-field-handlingen i alt for forenklede termer.

Fans lader ham vide det via sociale medier. Hans kvidre konto tog på kritik fra en skrå vinkel, lade fans ved, at han ikke pleje deres meninger. Efter udsendelser ville han regelmæssigt ignorere strømmen af negativitet og simpelthen kvidre om et godt måltid eller sige noget godt om en NFL-spiller. På det seneste har hans Kvidrefeed taget en seriøs vending i lyset af aktuelle begivenheder.

vil McFarland vende tilbage til ESPN?

20 de fleste latterlige ting, du ikke vil tro, sagde Booger McFarland på Live TV

som det ses i videoen ovenfor, er McFarland et hårdt dyr at tæmme. ESPN, der regelmæssigt omfavner slibende on-air talent, kan muligvis finde den perfekte rolle for Booger. De har ikke helt ramt det punkt endnu, desværre.

McFarland var ikke i stand til at gå den linje, som John Madden gjorde i løbet af sine årtier med åbenlyse opkald fra standen. Mandag aften fodbold tendens til at bringe i en mere dedikeret publikum end søndag udsendelser, så kommentar hans holdt til en høj standard. Måske kunne McFarland i sidste ende have forbedret sine opkald. Men efter at Jason Vitten så for nylig ikke fik nogen påskønnelse af den samme udsendelse, Booger havde lidt tid til at glæde sig over for seerne.

han er stadig på kontrakt med ESPN. Ifølge Barrett Sports Media er han regelmæssig på en ESPN-radiostation i Tampa. Han optræder også konsekvent på ESPN fodbolddækning på tværs af deres forskellige ugentlige og daglige TV-programmering. McFarland kan have skyllet ud af en af de største udsendelsessteder i hans felt, men han vil arbejde i udsendelse i lang tid fremover.