en dybdegående Guide til at åbne dit eget yogastudie (fra en succesrig Studioejer)

  • 1.9 KSHARES

har du nogensinde drømt om at åbne dit eget yogastudie? Denne informative guide forklarer, hvordan du åbner et yogastudio og starter din egen yogavirksomhed for at gøre dine drømme til virkelighed!

for det første er det vigtigste værktøj, du har brug for, beslutsomhed.

åbning af en ny virksomhed er ikke let, og du vil blive konfronteret med hyppige forhindringer, der dukker op i processen. Og hvis du ikke har drevet, vedholdenhed og vilje til at nedbryde barriererne, åbner du ikke dine døre snart.

Følg disse 6 Tips til at åbne en Yoga Studio og starte din egen Yoga virksomhed:

så, du har skrevet din forretningsplan, tallene stak op, og du har sikret din investering. Hvad er det næste?

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

at finde en passende ejendom inden for dit budget og i det rigtige område af byen er en af de største udfordringer, du kan stå over for.

når det kommer til at vælge den rigtige placering, skal du virkelig kende din demografiske. I større byer rundt om i verden er yoga ikke billigt. Det kan ikke være, hvis yoga studios skal lykkes med stigende husleje hvert par år.

det er vigtigt at finde ud af, om der er nok mennesker på dit valgte sted med en disponibel indkomst, der har råd til cirka $20 til en drop-in yogaklasse (dette er de gennemsnitlige omkostninger ved drop-ins i større byer).

i større byer rundt om i verden er yoga ikke billigt.

Forskning forskellige steder og vælge et område, hvor der er en høj procentdel af den demografiske kræves for at køre en vellykket yoga studio.

placeringer kan variere. Boligsamfund kan fungere godt. Vi elsker alle bekvemmelighed og med flere og flere valg af yogastudier, kunder ønsker ikke at rejse meget langt.

åbning i et centralt forretningsdistrikt er en alternativ mulighed, så længe der er nok mennesker i dette område, der falder ind i den ønskede demografiske.

Vælg et sted med transportforbindelser og/eller Parkering

afhængigt af dit målområde, overvej hvordan klienter kommer til dit yogastudie. Du kan skabe det mest vidunderlige rum, men hvis det er udfordrende at komme til via offentlig transport, eller hvis der ikke er nogen steder at parkere, så gider folk ikke.

i en by placering, så prøv at finde en plads inden for et par minutters gang fra et tog eller metro eller sørg for det er på en busrute. Hvis du placerer dig uden for et bebygget område, skal du kontrollere, om der er parkering i nærheden.

at komme til en yogaklasse skal være let for folk.

omfanget af konkurrencen

den næste overvejelse, når du vælger et passende sted, er at tjekke den lokale konkurrence. Hvor mange andre yogastudier er der i dette område? Er området mættet?

det betyder ikke, at du ikke skal åbne din yogavirksomhed i det rum, men det betyder, at du bliver nødt til at bringe et bedre produkt på markedet.

Tjek konkurrencen ud. Se, hvordan deres kundeoplevelse er. Udforsk, hvordan kvaliteten af undervisningen er, og hvilke tilbud de har. Hvor travlt er klasserne på peak og off-peak tider? Du får snart en fornemmelse, hvis der er plads til mere.

brug for hjælp tegning i studerende? Her er 5 enkle måder yogalærere kan tiltrække nye studerende på-og holde dem tilbage

Bestem dit Budget (og hold dig til det!)

dit budget dikterer den type yogastudio, du åbner.

hvis du har et stramt budget, vil du være begrænset til at åbne et mindre rum, måske uden omklædningsrum eller brusere. Men du kan skabe et smukt rum ved at gøre noget simpelt! Få eleverne til at booke inden de kommer, så der er ikke behov for et receptionsområde eller endda en receptionist.

uanset hvad dit budget er, skal du altid tilføje lidt mere, da der altid er skjulte omkostninger.

at skabe et stort rum, der tilbyder en butikskundeoplevelse med brusere, omklædningsrum og så videre, kræver et meget større budget. Størrelsen af rummet vil naturligvis bestemme budgettet.

hvor mange yogamåtter kan du passe ind i yogarummet vil diktere din omsætning og hvor meget du skal opkræve. Arbejde ud gennemsnitlige tal, du mener er opnåelige i klasserne. Tag væk omkostningerne og se om tallene stak op.

uanset hvad dit budget er, skal du altid tilføje lidt mere, da der altid er skjulte omkostninger og ting, du ikke tænkte på fra starten.

Yoga Studio Design er nøglen

du kan være kreativ med mellemrum. Undergrundsrum eller rum uden vinduer er meget billigere end gadeniveau eller detailejendomme.

selvfølgelig er naturligt dagslys altid at foretrække, men hvis du er i en storby, kan de høje huslejer skubbe dig ud. En kælder kan være din eneste mulighed. Så vær kreativ med hyggelig belysning for at skabe et omgivende rum.

pointen er at arbejde med det, der er tilgængeligt for dig. Indretning og indretning er nøglen, fordi de skaber stemning og stemning i hele dit studie! Dit studiedesign behøver ikke at være dyrt, men det skal være indbydende, velkurateret og effektivt legemliggøre din branding.

Åbn dine døre med Intention

det sidste trin for, hvordan man åbner et yogastudie? Nå, når alt andet er indstillet, er det tid til at gøre din markedsføring og åbne dine døre. Spændende tider!

udarbejde en god tidsplan. Sørg for, at der er masser af tilbud til forskellige studerende. Jeg foreslår kraftigt en åbningskampagne for at få folk gennem døren.

Pro tip: Find lokale influencere på Instagram og inviter dem til at komme til en klasse i bytte for et indlæg på deres instagram-konto, mens de er der.

når kunderne er der, handler det om kundeoplevelse. Yogaklasserne og lærerne er nøglen, men foran huset og renlighed gør forskellen mellem en positiv eller negativ oplevelse.

når kunderne er der, handler det om kundeoplevelse.

i de tidlige dage, chancerne er, du får ikke alt rigtigt. Og det er okay (vi er trods alt kun mennesker!). Så længe dine nye studerende ser, at du prøver at skabe den bedst mulige oplevelse, får du nogle loyale kunder.

Lyt til dine nye kunder. Tag noter. Opmuntre feedback. Folk elsker at være en del af et nyt venture og især et nyt yogastudie, som de kan kalde deres eget. De mest succesrige yogastudier, jeg kender, har skabt et stærkt samfund fra starten.

folk vil ikke bare komme og tage en yogaklasse. De ønsker at indhente ligesindede mennesker, at føle sig forbundet og hørt. Yoga studios, når det gøres rigtigt, kan give et fristed. De kan blive et sikkert rum, som folk ønsker at vende tilbage til dagligt.

Lyt til dine nye kunder. Tag noter. Opmuntre feedback.

som studioejer er dette drømmen. For at dit studie bliver en del af dine kunders daglige ritual, livsstil og rutine.

det er også vigtigt at sikre, at de mennesker, du vælger at arbejde i rummet – fra yogalærere til receptionister til rengøringsassistenter – alle er venlige, hjælpsomme og lige så engagerede i at skabe en enestående kundeoplevelse, som du er.

der er altid en brummer omkring en ny studieåbning. De tidlige dage er, når alle taler om dig. Så det er vigtigt, at alle får en varm velkomst. Du har virkelig ikke råd til en dårlig anmeldelse.

afhentning af, hvordan man åbner et yogastudie og starter en Yogavirksomhed

åbning af enhver ny virksomhed kræver forskning, planlægning, investering og vilje til at tage risici. Åbning af en yogavirksomhed og yogastudio er ikke anderledes.

men med beslutsomhed, hårdt arbejde og initiativet til at overvinde forhindringer er det utroligt givende at åbne dørene til et nyt samfund af yogier. Det er en virksomhed, der gør en forskel i folks liv – holder et rum til at hjælpe deres mentale og fysiske velbefindende.

Yoga studios skaber fællesskab og en følelse af tilhørsforhold. De bliver et sikkert sted for folk at give slip på deres daglige kampe og åbne op for yogaens magi.

at starte en ny virksomhed er bestemt en udfordrende bedrift, men med den rigtige intention og dedikation kan det være den bedste beslutning, du nogensinde har taget.

  • 1.9 KSHARES

denne artikel er blevet læst 10K + gange. Bada bing!
relaterede Emnerforretningsyogayoga businessyoga careeryoga studioyoga lærer