en kones første Spanking

selv en kone, der ved, at hun vil blive smæk, og som fast tror på spanking, vil føle en vis tøven første gang hun venter på at gå over sin mands knæ. Det gælder især, hvis hun aldrig blev smækket før, eller måske hvis hun blev smækket som barn, det var så længe siden, at hun stadig føler mysterium om, hvad der kommer. Hun ved ikke, hvordan smerten vil være, og hun ved ikke, hvordan hun vil håndtere det. Hun er endda bange for at blive flov over de tårer, hun vil kaste og skammen. En kones første spanking vil normalt også efterlade manden bekymret for at skade hende, og spekulerer på, om han har brug for at starte lys med hende. Han vil ikke lade hende være bange. Mange ægtemænd anbefaler at starte lys hendes første gang — som med en håndspanking-selvom jeg vil forklare, hvorfor jeg ikke gør det. Jeg tror, det er unødvendigt. En første spanking burde udrette, hvad enhver anden gør, og skal være så hård som den skal være.

for at gøre en spanking lys ud af frygt, vil efterlade et par problemer. For det første undlader det at indgyde alvoret af det forkerte, og lad hende vide, at du med rette er fornærmet af hendes opførsel. Det gør heller ikke spanking meget afskrækkende, da hun nemt kan håndtere det uden frygt. Det efterlader heller ikke hende i en følelse af fuld underkastelse til dig, hvilke spankings burde forlade hendes følelse. Det var kun et skridt ud over at spille skuespil. En mand skal sørge for, at hans kone lærer af hendes disciplin, så det skal være fast — både som en straf for dårlig opførsel og for at lade hende vide, at du har kommandoen over hende. Dette er første gang og vil sætte et mønster for andre. Det sætter hendes retning på at være disciplineret og lære af det. Det er ikke at sige, at en mand skal gå til den højeste ende, hvis det er hendes første gang, men kun at det skal være en sund spanking, skulle bringe hende til tårer og få hende til at ønske, at hun ikke var gået ud af linjen. Gør det til et mønster at følge.

der er flere “firsts” til din kone udover smerten ved den første spanking. Hvis du ikke har korrigeret hende med ord, kan det være en første, der bliver tugtet verbalt og ydmyget på den måde. Det kan være svært for en kvinde, især hvis hun er ny til at lære indsendelse. Hun kan græde, før hendes mand er begyndt. Der er den første til at blive ydmyget ved at stå i hjørnet eller blive tvunget til at knæle. Det kan være en sand udfordring for hendes ego. Hun kan skamme sig, eller vred indeni. Nærmer sig kraften til at klæde sig ud for sin mand, ikke for kærlighed, men at blive undersøgt og pisket, kan få hende til at føle sig langt mere sårbar end nøgenhed gør. Hun vender sig over til sin mand på en ny, og endnu dybere måde. Hun lader sig besidde måske mere end nogensinde. Det kræver noget mod, tillid, og selvfølgelig lydighed mod sin mand i lyset af enhver modstand, hun føler.

min kones første spanking, som jeg forholder mig andetsteds, var meget solid. Jeg så ingen grund til at gå lys. Hun var nervøs og stille på forhånd. Hun var i tårer under mit foredrag, og i tårer, da jeg spændte hende. Det varede ikke så længe som nogle, som jeg senere ville give, men det var svært og længe nok til at få mit punkt på tværs. Jeg tog min tykke, læderbælte af, og jeg gav hende den lektion, jeg havde til hensigt, at hun skulle lære. Jeg vidste, det ville gøre ondt. Jeg giver hende mere eller mindre den samme slags træning i disse dage, selvom nogle af detaljerne er ændret, og hun udholder nu nogle længere. En spanking er noget at undgå, og en prøvelse at opleve.

en ting jeg tror er vigtigt er, at manden er rolig og i kontrol. Hun skal føle sig selvsikker ledet af dig. Gør et godt stykke arbejde med at forklare hende, hvorfor hun skal straffes, og forklar, hvorfor hendes opførsel var uacceptabel. En mand har brug for at vise forståelse for situationen og selvkontrol. Det gælder enhver straf, men det er især vigtigt, når hun er ny og bare lærer at følge dig. Det hjælper også med at tænke på, hvad det skal være — på hendes adfærd og korrektion — og ikke på den kommende smerte, hun vil føle på bagsiden. Dine ord hjælper hende med at lære at følge dig let. Giv hende enkle og rolige instruktioner. Jeg ville ikke blive for detaljeret eller kompleks med forelæsningen første gang, men hold det til et par enkle punkter for hendes forbedring. Fortæl hende kort om det forkerte og skaden ved hendes opførsel.

en ny kone, der naturligvis har frygt for, hvad der kommer, skal sørge for at fokusere sig selv på disse ting — hun skal huske, at hun vil blive styret af sin mand nu. Hun vil lade ham rette hende. Han vil give. Hun vil modtage. Hun burde tænke over, hvorfor hun er der, og hvad der førte til, at hun gik over hans knæ. Tænk på den adfærd, der førte der, og ikke smerten. Hun kan også overveje og sætte ord på, hvilken slags kvinde hun ønsker at være for ham, og hvordan hun vil følge ham. Selv sådanne tanker kan rive imod, hvad kødet ønsker at gøre, og kan rive mod egoet, men de vil hjælpe hustruen med at lære af og blive næret af sin mands korrektion. Hun skulle forberede sig i sin sjæl til at blive formet af sin mand.

efter at være blevet smæk for første gang, vil det være sværere at behandle alt, hvad der er sket. At blive pisket er ud af hendes erfaring. Din håndtering hende efter spanking er meget vigtigt. At give hende en god snak bagefter, og sørge for, at hendes sind er på, hvad det skal være, vil hjælpe hende med at behandle en helt ny oplevelse. Før hende i slutningen til en simpel lektion, hun skal lære, og en forpligtelse for hendes fremtidige opførsel. Sørg for, at hun bekræfter sin underkastelse til dig. Giv hende Tid i dine arme, og lad hende vide, at alt er tilbage til det normale — hun kender fred nu, og det er glemt.

fra start til slut er de ting, der gør en første spanking, i det væsentlige de ting, der gør enhver spanking. Det er ydmygende. Det gør ondt. Det fjerner al beskyttelse, da hun knæler og bar. Du kan også give en hård spanking første gang, men gå ikke til den højeste ende af varmen. Hold din forelæsning enkel og fokuseret, da hun ikke er vant til at behandle bliver belært og smæk. Hvis du tror, hun har brug for ekstra sikkerhed, er du velkommen til at give det til hende. Det skal opfylde målene for enhver spanking — det straffer dårlig opførsel, giver en advarsel ind i fremtiden, og genetablerer hendes underkastelse til dig.