Uriah Hall

Early careerEdit

Hall aloitti uransa 3-0, mukaan lukien TKO: n voiton Edwin Aguilarista Bellator 11: ssä, ennen kuin otteli vapaana olleesta Ring of Combat-keskisarjan mestaruudesta. Hall jäi painoa 0,25 kiloa ja maksoi 100 dollarin rangaistuksen vastustajalleen. Painojen puuttumisesta huolimatta ottelu säilyi titteliotteluna. Hall voitti ensimmäisellä kierroksella.

syyskuussa 2010 Hall kärsi ensimmäisen ammattilaistappionsa, kun hän hävisi tulevalle UFC-mestarille Chris Weidmanille TKO: lle.

Hall kärsi toisen tappionsa Costas Philippoulle Roc 34: ssä: Ring of Combat 34 enemmistöpäätöksellä.

Hall palasi voittokantaan keräten 3 peräkkäistä voittoa Aung La Nsangista, Daniel Akinyemista ja Nodar Kuduxashvilistä. Hän voitti vapaa Ring of Combatin keskisarjan mestaruuden Kuduxashvilia vastaan.

the Ultimate FighterEdit

9.tammikuuta 2013 ilmoitettiin, että Hall oli valittu Ultimate Fighterin seitsemännelletoista tuotantokaudelle valmentajinaan Jon Jones ja Chael Sonnen.

avauskierroksella Hall otti Andy Enzin vastaan ja voitti ratkaisulla. Hall oli Team Sonnenin kakkossentterivalinta.

jaksossa 3 Hall kohtasi Adam Cellan Team Jonesista. Kun ensimmäistä erää oli jäljellä vain kymmenen sekuntia, Hall päästi Cellan päähän tuhoisan pyörivän koukkupotkun, joka löi hänet tajuttomaksi. Tyrmäys julistettiin julmin tyrmäys, jonka Dana White on nähnyt Ultimate Fighterin kahdeksanvuotisen historian aikana.

voiton myötä Hall eteni puolivälieriin ja sai vastaansa Jonesin joukkueen Bubba McDanielin. Hall tyrmäsi McDanielin oikealla suoralla vastaiskulla juuri kun hän oli etenemässä eteenpäin ensimmäisessä erässä. Yksi lyönti mursi McDanielin Kasvot kolmesta kohtaa. Tämä johti siihen, että Dana White totesi Hallin olleen ”vaarallisin” nyrkkeilijä TUF: n historiassa ja Chael Sonnen sanoi, että hänestä tulee haastaja keskisarjassa.

Hall kohtasi välierissä Dylan Andrewsin. Hän näytti teknisempi lähestymistapa, hyödyntämällä jab kautta enemmistön ensimmäisen kierroksen. Andrewsin kaatama Hall yritti toisella kierroksella kimuraa ennen kuin hän heitti taklauksia pohja-asennosta, joka loukkasi Andrewsia vakavasti ja pakotti hänet menettämään huippukontrollinsa ja sai Hallin laskeutumaan massiivisesti maahan & pound varmistaakseen Hallin TKO-voiton.

Ultimate Fighting ChampionshipEdit

onnistuneella 4-0-juoksullaan Uriah keräsi paljon huomiota yleisöltä. Tämän jälkeen Hall kohtasi toisen joukkuetoverinsa Sonnen-ottelijan Kelvin Gastelumin finaalissa Ultimate Fighter 17-finaalissa. Kelvin Gastelum, vaikuttavassa tuohtumuksessa, voitti kamppailun hajapäätöksellä. Vaikka Hall esiintyi tappion jälkeen hyvillä mielin, ottelu ei ollut vailla ristiriitaa. Gastelum hallitsi ottelua näkyvästi kaikissa kolmessa erässä, mutta hallin fanit ovat käyttäneet fightmetric-pisteitä korostaakseen Hallin tilastollista ylivoimaa toisessa ja kolmannessa erässä. Kun hallilta kysyttiin hänen suorituksestaan ottelun jälkeisessä konferenssissa, hän totesi, että hänen tunnepuolensa, joka kumpusi miellyttämisestä ja Kelvinin kanssa harjoittelemisesta, oli saanut hänestä kaiken irti. Hän jatkoi: ”Kelvin on hieno tyyppi, hän on kova poika, uskon, että hän menee todella pitkälle tässä lajissa ja olen iloinen hänen puolestaan.”

Hallin odotettiin ottelevan Nick Ringiä vastaan 17. elokuuta 2013 UFC Fight Night 26-tapahtumassa. Ring kuitenkin vedettiin ottelusta ja tilalle tuli Hallin kollega Ultimate Fighter 17 alumni Josh Samman. 17. heinäkuuta ilmoitettiin kuitenkin, että Samman on ulkona ottelusta ja että Hall kohtaa palaavan UFC-ottelija John Howardin. Hän hävisi ottelun hajapäätöksellä.

Hall kohtasi Chris Lebenin 28.joulukuuta 2013 UFC 168-tapahtumassa. Ennen ottelua UFC: n presidentti Dana White sanoi, että se oli hallille pakko voittaa, jos hän haluaa pitää UFC-sopimuksensa. Hall loukkasi välittömästi polvensa Lebeniin ja sai useita iskuja läpi ottelun. Lopulta Hall pudotti Lebenin lyönnillä ensimmäisessä erässä, vaikka Leben pelastui erän päättyessä. Leben kysyi valmentajaltaan ” sainko tyrmäyksen?”Tämän jälkeen hän totesi ”I’ m done, man” ja ottelu päättyi ensimmäisen ja toisen erän välillä.

Hall otteli loukkaantuneen varpaan kautta Thiago Santosia vastaan UFC 175-tapahtumassa 5.heinäkuuta 2014, ja voitti yksimielisellä päätöksellä.

Hallin odotettiin kohtaavan Costas Philippoun 18.tammikuuta 2015 UFC Fight Night 59-tapahtumassa, joka oli uusintaottelu heidän edellisestä ottelustaan vuonna 2011. Philippou joutui kuitenkin jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Hallin odotettiin kohtaavan Strikeforce-veteraani Louis Taylorin tapahtumassa, Tammikuun 11. päivänä ilmoitettiin, että Taylor vetäytyi ottelusta selässään olleen venähtäneen lihaksen vuoksi ja hänen sopimuksensa purettiin tämän seurauksena. Hall puolestaan kohtasi mainostulokas Ron Stallingsin, jonka hän voitti TKO: n kautta ensimmäisellä kierroksella. Hall kaatoi stallingsin lyönnillä ja seurasi useita muita maassa. Kun Stallings palasi jaloilleen, erotuomari Herb Dean keskeytti ottelun tarkistaakseen stallingsin kasvoihin avautuneen haavan, ja kehäradan lääkäri julisti haavan liian rajuksi Stallingsin jatkettavaksi.

Hall hävisi hajaäänituomiolla Rafael Natalia vastaan 23.toukokuuta 2015 UFC 187-tapahtumassa. Hallin odotettiin kohtaavan Krzysztof Jotkon 20. kesäkuuta 2015 UFC Fight Night 69-tapahtumassa korvaten loukkaantuneen Derek Brunsonin. Kolme päivää varauksen jälkeen Hall kuitenkin poistettiin maasta väitetyn viisumiongelman vuoksi. Jotko puolestaan poistettiin kortista kokonaan. Hallin odotettiin kohtaavan Joe Riggsin 8. elokuuta 2015 UFC Fight Night 73-tapahtumassa, mutta Riggs vetäytyi ottelusta heinäkuun lopulla loukkaantumiseen vedoten. Riggsin korvasi promootiotulokas Oluwale Bamgbose, jonka Hall voitti TKO: lle ensimmäisellä kierroksella.

Hall kohtasi Gegard Mousasin 27.syyskuuta 2015 UFC Fight Night 75-tapahtumassa tuuraten Roan Carneiroa. Tultuaan kaadetuksi ja dominoiduksi maassa koko ensimmäisen erän ajan, Hall tyrmäsi Mousasin pyörivällä potkulla, jota seurasi lentävä polvi ja ansaitsi TKO: n pysäytyksen huitaisemalla lyöntejä maahan toisen erän alkusekunneilla. Merkittävänä altavastaajana ennen ottelua ollut Hall palkittiin Illan suoritus bonuksella.

Hall teki nopean paluun häkkiin, kun hän kohtasi Robert Whittakerin 15. marraskuuta 2015 UFC 193-tapahtumassa korvaten loukkaantuneen Michael Bispingin. Hall hävisi ottelun yksimielisellä päätöksellä.

Hallin odotettiin kohtaavan Anderson Silvan 14.toukokuuta 2016 UFC 198-tapahtumassa. Silva kuitenkin vetäytyi ottelusta 10. toukokuuta vaadittuaan sappirakon poistoleikkausta. Tämän seurauksena Hall ei kilpaillut tapahtumassa.

Hall kohtasi seuraavan kerran Derek Brunsonin 17.syyskuuta 2016 UFC Fight Night 94-tapahtumassa. Hall hävisi ottelun TKO: lle ensimmäisessä erässä.

Hall kohtasi seuraavan kerran Gegard Mousasin uusintaottelussa 19.marraskuuta 2016 UFC Fight Night 99-tapahtumassa. Hän hävisi kamppailun TKO: n kautta ensimmäisessä erässä tultuaan kaadetuksi ja lyötyä useilla oikeilla käsillä.

Hall kohtasi Krzysztof Jotkon 16.syyskuuta 2017 UFC Fight Night 116-tapahtumassa. Tultuaan rokkatuksi ja kiinnitetyksi ensimmäisessä erässä, Hall rallatteli toisessa erässä ja voitti TKO: n kautta lyöntien ansiosta. Voitto toi hallille myös toisen illan bonuspalkinnon.

Hallin odotettiin kohtaavan Vitor Belfortin 14.Tammikuuta 2018 UFC Fight Night: Stephens vs. Choi-tapahtumassa. Tammikuuta 2018 ilmoitettiin kuitenkin, ettei Hall selviytynyt punnitukseen, sillä hän pyörtyi matkalla painonnostoon ja ottelu peruttiin.

Hallin odotettiin kohtaavan Paulo Costan 21.huhtikuuta 2018 UFC Fight Night 128-tapahtumassa. Costa kuitenkin vetäytyi ottelusta maaliskuun puolivälissä käsivamman takia. Puolestaan edistäminen virkamiehet valitaan vetää Hall tuosta tapahtumasta kokonaan ja uudelleen pariksi heinäkuussa 7, 2018 UFC 226. Hall hävisi kamppailun teknisellä tyrmäyksellä toisessa erässä.

Hall kohtasi seuraavan kerran tulokas Bevon Lewisin 29.joulukuuta 2018 UFC 232-tapahtumassa. Hän voitti kamppailun tyrmäyksellä kolmannessa erässä.

Hall kohtasi Antônio Carlos Júniorin 14. syyskuuta 2019 UFC: ssä ESPN + 16-kanavalla. Hall voitti ottelun hajapäätöksellä.

Hallin oli määrä kohdata Ronaldo Souza 14.huhtikuuta 2020 UFC 249-tapahtumassa. Kuitenkin 9.huhtikuuta UFC: n puheenjohtaja Dana White ilmoitti, että tapahtumaa lykättiin ja ottelu oli suunniteltu 9. toukokuuta 2020. Toukokuuta Souza vetäytyi ottelusta testattuaan positiivisen COVID-19-taudin.

Hallin oli määrä kohdata Yoel Romero 22.elokuuta 2020 ESPN: n UFC-tapahtumassa 15. Romero kuitenkin vetäytyi ottelusta 11. elokuuta tuntemattomista syistä. Hall puolestaan poistettiin kortista ja se siirretään tulevaan tapahtumaan.

Hall kohtasi Anderson Silvan 31.lokakuuta 2020 UFC Fight Night 181-tapahtumassa. Hän voitti kamppailun teknisellä tyrmäyksellä neljännessä erässä.

uusintaottelun Chris Weidmanin kanssa odotettiin tapahtuvan 13.helmikuuta 2021 UFC 258-tapahtumassa, mutta Weidman vedettiin tapahtumasta positiivisen COVID-19-testin vuoksi ja ottelu peruttiin, ja pariparin odotetaan pysyvän koskemattomana ja tapahtuvan UFC 261-tapahtumassa 24. huhtikuuta 2021.