Hvilke sko at bære med Flare Jeans

  • del
  • Kvit
  • Pin
0shares

hvilke sko til at bære med Flare Jeans

Denim går med næsten alt. Men i disse dage er der så mange forskellige stilarter af jeans, at du skal bære dem forskelligt afhængigt af deres silhuet. Flare jeans ligner bell-bottoms. De er normalt monteret i hofter og lår og bredere på hems. De rummelige bundflader kræver sko, der balancerer udseendet.

Hvad Er Flare Jeans?

når du tænker på flare jeans, kan du gå tilbage til 1970 ‘ erne, da bunden af bukserne minder om klokker. Moderne flare jeans er ikke altid så brede. De kommer i forskellige former.

Bootcut jeans har typisk den mindste mængde flare. De kan sidde ved eller under taljen. De krammer de øverste ben og udvides subtilt fra knæet til faldet. De er designet til at passe over støvler uden at trække eller blive fanget.

de er dog ikke mærkbart fulde. Bootcut jeans balancerer proportionerne af hofterne og ser relativt lige ud fra knæet til ankelen.

Brede ben jeans er normalt mere rummelige i hele benet. De trækker sig ikke ind i knæet. I stedet skaber de en A-line silhuet fra hofte til fod. De kan være ekstremt brede forneden, men de giver også mulighed for mere bevægelse i lårene.

traditionelle flare jeans er bredere ved hems end bootcut jeans. Åbningen i bunden er normalt mellem 21 og 27 tommer. Låret skæres dog normalt ekstremt slank. Derfor er der en visuel kontrast mellem bredden ved knæet og faldet.

når jeans blusser under knæet, kan de få dig til at se højere ud. De har tendens til at udjævne figuren og forlænge benet.

mange mennesker bærer flare jeans for at afbalancere en kurvet figur. Fordi faldet er bredt, supplerer det rigelige hofter. De brede benåbninger fungerer også godt for folk, der har brede kalve eller bærer støvler.

men støvler er ikke den eneste type sko, du kan bære med flare jeans. Disse bukser ser godt ud med flere forskellige sko stilarter, som vi vil dække i denne artikel.

Støvler

vi begynder med at diskutere fordelene ved at bære støvler med flare jeans. Det ser ud som om udskæringen af disse bukser blev lavet til støvler. De brede kanter giver masser af plads til ekstra materiale nedenunder. Hvis dine støvler er tætte og ikke lynlås godt over tynde jeans, kan du bære dem under et par blusser i stedet. Støvler med voluminøst materiale på kalvene fungerer også godt under blusser.

du vil ikke se toppen af støvlerne. Derfor skal du sørge for, at du kan lide den måde, sålerne ser ud med dine jeans. Høje hæle eller platforme tilføjer højde og giver dig et strømlinet udseende. Bare sørg for, at buksens fald ikke er for kort til skoene. Du vil se for meget af støvlen, og du vil bryde den forlængende effekt af bukserne.

du kan også undgå at bære støvler, der går over knæet. Hvis den øverste del af jeans er monteret, kan den samle sig eller vise kamme fra støvlerne nedenunder. Du vil føle dig indsnævret, og du vil ikke være i stand til at bøje dine knæ godt.

høje støvler er ikke den eneste mulighed for flare jeans. Ankelstøvler fungerer godt med denne stil af bukser. Plus, ankelstøvler er mere passende at bære med blusser, der er på den korte side. Du vil vise dine søde sko og dine smigrende jeans på samme tid.

hvilke materialer og farver skal dine støvler være?

nogle af de bedste materialer til støvler at bære med flare jeans er fløjl, læder eller ruskind. Disse stoffer er et nik til vintage vibe. Hvis du vil tage den nostalgiske fornemmelse til det næste niveau, skal du overveje at bære støvler med frynser eller knopper. Animal print støvler kan modernisere en ellers retro stil.

du kan også bære en række farvede støvler med flare jeans. Fordi bukserne er funky, kan du slippe af sted med at bære lyse toner på dine sko. Lyse primære nuancer, juveltoner og jordfarver er alle passende.

du skal ikke bekymre dig for meget om at matche støvlernes farve med dit outfit. Du kan se trukket sammen, selvom dine sko er en helt anden nuance end din skjorte. Du ser frisk ud, og det ser ikke ud til, at du prøvede for hårdt.

platformsko

i overensstemmelse med 1970 ‘ erne er stil, platformsko ideelle til at bære med blusser. De hæver kanterne, så de ikke trækker på gulvet. Platformsko kan være meget behagelige, fordi der ikke er et markant fald mellem hælen og din fodkugle. De fleste mennesker kan gå godt i skyhøje platforme, fordi fronten er næsten lige så høj som ryggen.

mange typer platformsko ser godt ud med flare jeans. Muldyr har normalt en åben hæl og en øvre, der dækker fodens forside. De kan være åbne eller lukkede. Muldyr med Lukket tå fungerer godt i koldere måneder. Bare sørg for, at dine hæle ikke bliver kolde.

espadriller og kileplatforme supplerer også de brede ben på flare jeans. Disse sko er tunge og tykke nok til at give et solidt fundament for den rigelige fald. De trækker opmærksomheden nedad, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil smigre en kurvet figur.

hvis dine jeans er brede og lange nok, kan de dække hele skoen. Det betyder dog ikke, at du ikke skal være opmærksom på dit fodtøj. Dine tæer kigger ud, når du sidder, og sålerne på skoene vises, mens du går. Sørg for, at dine platforme er i god form og ikke scuffed i bunden.

du kan lade dine sko skille sig ud ved at hæmme dine gulvlange jeans. Den bedste retningslinje for hemming jeans at gå med dine platforme er at lade faldet ende omkring en tomme over bunden af hæle.

Chunky Heels

Chunky heels er en anden smigrende, behagelig mulighed at bære med flare jeans. De er normalt mere behagelige end stiletter, fordi du har mere overfladeareal at gå på. Du vil ikke føle så meget pres på dine hæle.

eksperter hævder, at tykke hæle er bedre for dine fødder end smalle. Fordi de er mere stabile, er chunky hæle perfekte til personer med svage ankler eller balanceproblemer. De fordeler din kropsvægt godt og gør det mere behageligt at gå og stå.

plus, den betydelige størrelse af hælen står op til den rigelige bredde af buksen. Igen skaber du en balance mellem den øverste og nederste halvdel af din krop. Du vil jorden bukserne ved at parre dem med sko, der holder deres egne.

nogle gange henviser folk til tykke hæle som blokhæl. Disse sko typer er udskiftelige. Det betyder bare, at hælen er rektangulær i stedet for konisk.

Chunky hæle kommer i flere stilarter. Du kan finde mange sandaler og sko med spænder og stropper, der også har Generøse hæle. Mange tætte sko kommer også med tykke hæle. En måde at få dine flare jeans til at se unikt feminin ud er at bære dem med højhælede Mary Janes.

nogle tykke hæle har stropper, der vikles rundt om anklerne. Du vil normalt ikke se stropperne, når du bærer flare jeans. Men du kan stadig bære disse sko, hvis de er behagelige. Hvis dine sko snører sig ved anklerne, skal du sørge for, at de passer godt under blusserne.

kæmpe bånd og buer kan komme i vejen for bukserne. Du ønsker ikke, at hems skal samles, fordi de bliver fanget på disse udsmykninger.

slanke hæle

slanke hæle fungerer godt med de fleste flare jeans. Så længe kanterne ikke er for brede, kan du parre bukserne med smalle sko. Skoens slankhed giver en delikat flair til dine jeans. Det gør dem mere moderne og bærer dem væk fra 1970 ‘ erne og ind i dette årti.

som sædvanlig har du masser af muligheder at vælge imellem, når det kommer til sko med slanke hæle. Stiletter er fine, så længe bukserne er raffinerede og noget smalle i bunden. Mørk denim ser ideel ud med stiletter, fordi den er mere formel end falmede stilarter. Du ser sofistikeret ud, når du parrer smalle hæle med jeans med mørk vask.

killinghæl hæver også dine ben nok til at rumme flare af denne type jean. Du skal muligvis lege med skoens højde. Fordi du ikke kan manchet blussede jeans, skal faldet være perfekt. Du skal muligvis bære et andet par sko med dine forskellige flared bukser. Faldet skal vise noget af forsiden af foden, men ende omkring en tomme fra jorden bagpå.

traditionelle pumper er et godt valg til flared jeans. Disse ekstremt alsidige sko kan også bæres med næsten alt andet i dit skab, fra mini kjoler til skinny jeans. Nogle mennesker parrer dem endda med joggere for en uventet modeerklæring.

gå videre og bære nogle pumper med dine blusset jeans. Du ser chic ud fra hoved til tå, selvom du bare går ud til frokost. Pumper er poleret og kan endda bæres til kontoret med dine jeans på afslappede fredage. Plus, de overgår godt fra dag til nat.

pumper behøver ikke at være kedelige. De kommer i en bred vifte af stilarter, materialer, farver og mønstre. Vælg suede pumper til hver dag. Du ønsker måske ikke at bære disse i dårligt vejr, fordi fugt kan beskadige stoffet.

Satin pumper Klæd dine jeans. Men du skal sørge for, at farvestoffet fra bukserne ikke gnider af på skoene. Mange mørke jeans kan bløde på lettere stoffer. Hvis du bruger satinsko, kan fodtøjet absorbere farven fra bukserne, især hvis de bliver våde.

Læderpumper er altid i stil. At vælge grundlæggende brun eller sort er en sikker indsats. Du kan dog finde læderpumper i forskellige toner, såsom burgunder, marineblå og smaragd. Leg med den nuance, der passer til din personlighed og garderobe. Navy ser klassisk ud med et par mørke jeans.

når du bærer flare jeans med slanke hæle, skal du vælge sko, der har aflange tæer. Sko med spids tå kigger ud fra buksens fald og afbalancerer stilen.

stuntede, afrundede tæer er muligvis ikke den bedste mulighed. Det ser mærkeligt ud, hvis du går rundt med blusser, der skjuler hele din fod. Du vil se ud som om du flyder over jorden.

træsko

Leder du efter en hverdagssko, der er behagelig og passer til dine flare jeans såvel som mange andre tøj? Træsko kan være egnet til dig. Disse sko var ekstremt populære i 1990 ‘ erne og er faldet noget ud af mode. Men de er perfekte til flare jeans, fordi de har en retro føler for dem.

plus, træsko er behagelige. De har normalt støttende fodsenge og fungerer godt for mennesker med høje buer. Overdelene omslutter hele din fod, og du kan bære dem i enhver sæson.

selvom du måske tror, at træsko er matronly, er de blevet kønnere gennem årene. Du kan købe nogle med høje hæle og studs, som giver dit udseende nogle kant.

hvis du vælger at bære træsko, skal du vælge et par med en hæl. Hælen behøver ikke at være høj, men du ønsker ikke at bære flade træsko, såsom Crocs. Se efter en sko, der er lavet af materialer af høj kvalitet og har en raffineret struktur til den. Hvis træskoene er for flade eller omfangsrige, kan de se frumpy ud med flare jeans.

Sandaler

iført sandaler med flare jeans er perfekt passende, især om sommeren. Sørg for, at dine sandaler har en slags hæl for at forlænge benet. Flade sandaler og flip flops fungerer normalt ikke godt med denne jean-form.

pyntet og gladiator sandaler er ofte passende med flare jeans. Men hvis benet er bredt og langt, viser det muligvis ikke skoen så meget, som du vil. Vælg blusser med en sidespalte. Åbningen udvides, når du går, og viser dine utrolige sko.

Blokhælsandaler er nemme at finde i næsten enhver skoafdeling. Det er ofte den bedste måde at gå med flare jeans. De hæver din hæl, men er ikke for formelle.

tidligere nævnte vi, at du skal være forsigtig med at bære sko med ankeludsmykninger og flare jeans. Hvis skoene binder kalvene, kan de se store ud under bukserne.

i nogle tilfælde kan du dog bære ankel-længde flare jeans for at vise hele din sko. Dette look fungerer bedst, når bukserne har et bredt ben gennem låret og knæet. Hvis de tilspidses for meget ved knæet og udvides mod anklen, de kunne se Fedtmule ud. Når du har kortere blusser, skal du overveje at vælge et par, der har et lige ben.

Hvilke Sko Skal Du Ikke Bære Med Flare Jeans?

selvom lejligheder er ideelle til så mange lejligheder, er de ikke de bedste sko til at bære med flare jeans. Fordi disse typer jeans er så brede i bunden, kan de forkorte dine ben, hvis du ikke tilføjer hælen en vis højde. Hvis du er kort, kan iført blusser med lejligheder få dig til at se stumpy ud.

plus, hvis du nogensinde bærer dine blusser med hæle, er de sandsynligvis for lange til at bruge med lejligheder alligevel. Bagsiden af dine bukser bør ikke trække på gulvet. Hvis det gør det, bliver det nødt og ødelægger dine jeans. Forsiden af flare jeans bør ikke bøje eller bunke op. Hvis du bærer lange blusser med lejligheder, risikerer du at få hems foldet og forringer det strømlinede udseende.

nogle mennesker siger, at du ikke skal bære sneakers med blusser, men vi synes ikke, det er sandt. Løbesko er normalt ikke en stilfuld mulighed at bære med andet end dit gym tøj. Imidlertid fremstiller mange producenter modelinjer, der passer godt til flare jeans.

når du bare bumming rundt i byen eller hænge ud med dine venner, kan du helt sikkert bære sneakers med dine nødblus. Retro sneakers ser godt ud med blusser. Valg af læderindstillinger i vintagefarver, såsom brun, orange eller turkis, kan få dig til at se sjov og afslappet ud. Slip-on sneakers, såsom varevogne, fungerer også godt med blusser.

Lace-up sneakers fungerer også godt. Bare sørg for, at de ikke er den slags sko, du ville bære for at træne. Du kan blive rigtig funky med dine sneakers og vælge et par med platformsåler. Den hævede bund får dig til at se højere ud og give en bred base til den omfattende åbning.

når det kommer til at bære sko med flare jeans, skal du sørge for at prøve skoene på med bukserne. Selvom skoene ser godt ud med et andet par jeans, fungerer de muligvis ikke med kanten af dine blusser. Du skal have et par specifikke par sko, der er den perfekte højde og stil til dine jeans, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvilket fodtøj du skal tage på, hver gang du går ud.

  • del
  • Kvit
  • Pin
0aktier