Hvilken Nuance Til Dig? Hvordan din vinylforing kan ændre din vandfarve

hvordan din Svømmebassin Liner kan ændre vand farve - Pool med spa

en af de store ting om vinyl liner puljer er, hvordan tilpasses de er. Næsten enhver størrelse eller form kan opnås. Du kan endda ændre farven på dit poolvand… på en måde. Mens vandet forbliver klart, kan du ændre dets udseende ved at vælge en anden linerfarve. Og der er åh, så mange at vælge imellem!

valg af den perfekte farve

der er bestemt ikke noget galt med den enkle Lyseblå, der i årtier var standard (og undertiden kun) farve til puljer. Faktisk har det virkelig ikke mistet nogen af sin appel. Imidlertid, med fremskridt inden for vinylforingsteknologi, poolejere har nu mange, mange muligheder.

generelt kan farver kategoriseres i tre grupper: mørk, medium og lys. For eksempel grupperer vinylforingproducenten Plastimayd deres farver på denne måde:  hvordan din Vinyl Liner kan ændre Pool farve-Freeform pool

  • dybt og dramatisk. Denne gruppe inkluderer farver / mønstre som naturlig blå, dybblå Fusion, blå granit, prisme, majestætisk himmel og Bluestone.
  • rig og levende. Her finder du navne som Ocean Breakers, Royal prisme, ædelsten, blå mosaik, Seabrook, Creekstone og Seaglass.
  • lys og rolig: Farver / mønstre i denne kategori inkluderer Fresco II, naturlig grå, krystal, grå mosaik, sandsten og guldsten

uanset hvordan du navngiver dem, får du Billedet, at der er en bred vifte af farver og mønstre. Men hvad er det rigtige for din baggård oase? Som kategorinavnene ovenfor antyder, producerer mørkere liners en kunstnerisk, dramatisk effekt. Medium nuancer har tendens til at formidle en følelse af energi og bevægelse. Lysere farver er fredelige og beroligende.

et billede er værd tusind ord

hvis du kæmper for at vælge din liner farve og/eller mønster, er der selvfølgelig tusindvis af billeder, du kan finde online for at hjælpe dig med at få en fornemmelse af, hvordan en liner vil se ud installeret i en pool. Med tilstrækkelig søgning finder du sandsynligvis fotos af mange puljer, der ligner din og med en række liners.

men selvom du ikke gør det, skal du aldrig frygte. Alle vinyl liner farver til rådighed i dag blev udviklet af folk, der kender pool design, og “godkendt” af de mange kræsne kunder, der har købt dem. Du kan virkelig ikke gå galt! Plus, mens en højkvalitets Ultra-søm-liner vil vare i mange år, skal den udskiftes i sidste ende, hvilket giver dig mulighed for at skabe en anden stemning til din pool.

hjælper dig med at finde en Liner, du vil elske

hvis du har spørgsmål om vinylforinger, har vi svar. Kontakt bare Latham-forhandleren i dit område for at få hjælp. Vi er glade for at hjælpe og ivrige efter at se, hvordan dit projekt viser sig!