Hvor Mange Super Skål Ringe Har Deion Sanders?

Deion Sanders fortjener kredit som måske det eneste bedste hjørne i NFL ‘ s historie. Nogle vil endda hævde, at Sanders også har tjent en plads i debatten om den bedste spiller på enhver position. Uanset hvor din mening falder i den henseende, kan der være lidt argument om, at Sanders havde evnen til at kvæle modsatte modtagere som få andre defensive backs i spillets historie.

Sanders udmærker sig ikke bare i individuelle termer, selvom hans CV i den henseende er førsteklasses. Han bidrog også på en stor måde til teamsucces, som det fremgår af hans teams fremragende rekorder og succes efter sæsonen. Her tager vi et kig tilbage på Sanders’ karriere, hans Super skål sejre og Sanders’ post-karriere arv.

NFL karriere

Atlanta Falcons udarbejdede Sanders med det femte valg af 1989 NFL-udkast. Sanders viste sig klar fra starten og returnerede en 68-yard punt mod Los Angeles Rams i sit første NFL-spil. Sanders bar denne ekspertise gennem de efterfølgende 14 år af sin karriere i ligaen og samlede adskillige priser i processen.

lad os hurtigt sammenfatte disse priser. Sanders optrådte i otte Pro skåle. Han tjente ni på hinanden følgende første hold All-Pro valg som cornerback, fra 1991 til 1999. Sanders tjente også første hold All-Pro valg som en kick returner og en punt returner. I 1994 tog han hjem NFL Defensive Player Of The Year-prisen.

i løbet af en sæson blev Sanders en af de meget få spillere i historien, der spillede både offensiv og forsvar. Sanders har også den imponerende skelnen mellem at være den eneste spiller, der scorer et strejf på seks forskellige måder: punt return, interception return, kickoff return, rushing, receiving og fumble recovery.

hvor mange Super Skålringe har Deion Sanders?

Sanders kom til Superskålen to gange i sin karriere og vandt begge gange. Disse to titler kom i back-to-back år, selvom Sanders spillede for et andet hold i hver enkelt. Sanders vandt sin første titel – i Super skål-som medlem af San Francisco 49ers. I det spil loggede han en aflytning, mens han førte 49ers til en 49-26 sejr.

Sanders’ efterfølgende gratis agentur blev døbt “Deion konkurrencer” af medlemmer af medierne. Han endte med at indgå en aftale med Dallas.

at Koboys trup i sidste ende vandt Super skål mod Pittsburgh Steelers. I det spil fangede Sanders en aflevering i 47 yards og returnerede en punt til 11 yards, på vej til en 27-17 sejr.

Sanders ‘ pensionering og arv

Sanders trak sig tilbage to gange i løbet af sin NFL-karriere. Første gang kom i juli 2001 efter hans første år af en syv-årig kontrakt med Redskins. Mange fandt beslutningen forvirrende, især da Sanders havde sat solide tal i løbet af 2000-sæsonen. Halvandet år senere frafaldt Redskins Sanders fra deres reserve/pensionerede liste.

Sanders vendte ikke tilbage til fodbold før 2004, i en alder af 37, da Sanders underskrev en etårig kontrakt med Baltimore Ravens. Sanders tilbragte i sidste ende to år med Ravens. Holdet undlod at gøre postsæsonen i begge år, og i januar 2006 annoncerede Sanders sin pensionering for anden og sidste gang.

Sanders blev valgt til Pro Football Hall of Fame i 2011, hans første år af støtteberettigelse. For nylig, Sanders lavet nogle kontroversielle bemærkninger om Hall of Fame på en optræden på “The Dan Patrick Vis.”

Sanders’ hovedpunkt var, at Hall of Fame er blevet for permissiv over for de spillere, den forankrer. Tilsyneladende, hvis Sanders havde sin vej, ville kun de mest elite NFL-spillere tjene æren.