hvordan introducerer du dig selv på koreansk?

 Sådan introducerer du dig selv på koreansk
del

Facebook
kvidre
Pinterest

i denne lektion skal vi se på de udtryk, der lærer dig, hvordan du introducerer dig selv på koreansk. Vi lærer at sige mit navn og bede om nogens navn, når du møder nogen for første gang. Lad os først lære selvintroduktion på koreansk.

hvordan præsenterer jeg mig selv på koreansk?

Hej alle sammen, Jeg er _(dit navn)__.

Hej alle, mit navn er –(dit navn)—.

Hej alle, mit navn er –(dit navn)—.

jeg er syvogtyve (din alder).

jeg er fra (din hjemby / Land) Korea.

rart at møde dig/ rart at møde dig. Tak

lad lære af koreansk samtale.

minjo og Naun mødes for første gang. Minjo siger hej først. “Hej.” Hej. Du kan bruge Hej, når du hilser på nogen. Du kan bruge det, når du møder nogen for første gang, eller du kan bruge det, når du hilser på en ældre end dig.

Minjo: “Hej.” Hej.

” mit navn er Kim Manjo.”Mit navn er Kim Minjo.

Naun: “Hej.” Hej.

” jeg er så god.”Jeg er Lee naun.

“Hej” er en hilsen sætning, der ofte bruges i koreansk samfund. Efter hilsen introducerer Minjo sit navn. “Mit navn er Kim Manjo.”Mit navn er Kim Minjo. Det er et udtryk, der introducerer navnet. ‘Kim Manjo’ er ‘navn’.

du kan sætte dit navn her (mit navn er ……..Og så kan du introducere dit navn. Sådan siger Koreansk, at mit navn er på koreansk.

for eksempel, hvis dit navn er ‘Yuminso’, kan du sige: ‘Mit navn er Yuminso. Mit navn er dig Minso. Hvis dit navn er ‘Clara’, kan du sige ‘ Mit navn er Clara. Mit navn er Clara.

som du kan se, er der ingen endelig konsonant i slutningen af navnet ‘Kristus’. Så bruges ‘Kristian’.

hvis der er en endelig konsonant i navnet, bruges ‘Purpur’. Hvis der ikke er nogen endelig konsonant, bruges ‘Kristian’.

lad os se på udtalen. ‘Kvik’ fra ‘Kvik’ udtales som .

når den endelige konsonant ‘Kris’ efterfølges af en vokal, går ‘Kris’ til ‘Kris’ position og udtaler den. Så det udtales som . Det er sammenkædning (LR).

når du skriver, skal du skrive sådan. . Men når du taler, skal du udtale det som .

lad os se på næste sætning.

minjo: “HR?”Hvad hedder du?

efter at Minjo introducerer sit navn, undrer hun sig over sit navn. Så hun spørger: ‘Kurt?’Hvad er dit navn?

du kan bruge dette udtryk, når du vil vide en persons navn. Du møder en person for første gang. Og det bruges normalt til folk, der ligner din alder eller yngre end dig. Det bruges i en uformel situation.

lad os se på udtalen.

‘Kurt’ fra ‘Kurt’ udtales som .

når den endelige konsonant ‘HV’ efterfølges af et løfte ‘dette’, ‘ HV ‘går’ HV ‘ position og udtaler det. Så det udtales som . Det forbinder.

i sætningen udtales det som men når du skriver, skal du skrive sådan.

‘Hvad hedder du?’

nu hilser Lee naun.

” Hej.” (Hej). Hun introducerer sit navn. “Jeg er så god.”Jeg er Lee naun. Vi har lige lært at sige, at jeg er på engelsk, hvilket er jeg…………… Dette er et andet udtryk, der introducerer navnet. Her er ‘ jeg (=I)’ en polsk måde at sige ‘ jeg (=I).’

koreansk taler ofte høfligt ved at sænke sig selv. ‘Jeg’ er en af dem. Og ‘ dette er bedre ‘er’navn’. Du kan sætte dit navn her og derefter introducere dit navn. For eksempel, hvis navnet er ‘Lee Jung-hyun,

‘jeg er Lee Jung-hyun.’Jeg er Lee jung hyun

også, hvis navnet er ‘Michael’, ‘Jeg er Michael. Jeg er Michael. Det kan du godt sige.

og der er en endelig konsonant i slutningen af navnet. Så ‘ er ‘ bruges.

hvis der er en endelig konsonant i slutningen af navnet, bruges ‘Christ’. Hvis der ikke er nogen endelig konsonant, bruges ‘Kristian’.

hvordan introducerer du dig selv?

ret lektion: Sådan introducerer du dig selv på koreansk (med en indfødt højttaler!!)

lad os opsummere udtryk, der introducerer dig selv på koreansk.

hvis du undrer dig over nogens navn. Hvordan ville du spørge? Du kan spørge: ‘Kurt?’

og hvis du vil introducere dit navn. Hvordan ville du sige det?

“제 이름은 김만조예요.”Mit navn er Kim Minjo.

du kan introducere dit navn ved at sætte dit navn i understregningen.

Hvad er et andet udtryk?

” jeg er så god.”Jeg er Lee naun.

ligeledes kan du introducere dit navn ved at sætte dit navn i understregningen.

hvis der ikke er nogen endelig konsonant, bruges ‘Ja’.

hvis der er en endelig konsonant, bruges ‘er’.

‘navn ‘ fra’ navn ‘ udtales som .

‘navn ‘ fra’ navn ‘ udtales som .

hvordan introducerer man nogen på koreansk?

når du introducerer nogen på engelsk, siger du, at dette er min mor eller dette er min søn, hvordan ville du sige det på koreansk? hvad er ordet for min kursist, det er min på koreansk, og hvis du vil have det til at være en mere høflig i stedet for at sige kursist, kan du sige kursist. Uanset hvad er det fint. Det er en meget mere høflig måde at sige det på.

så hvordan ville du sige min mor, min søn på koreansk?

koreanere bruger ikke min til denne slags sætning, i stedet bruger de vi eller vores. Fordi de elsker at sige disse ord i en samværsform. Så i stedet for at sige min mor(kr.) vil de sige vores mor (kr.). Faktisk betyder vores kur, men koreanerne bare forlade/springe ordet kursiv og bare sige kursiv.

min søn er kr.på koreansk.

det kan være virkelig mærkeligt for udlændinge, hvis de lytter til vores kone, hvilket bogstaveligt betyder vores kone, men det er faktisk min kone på koreansk. Så pointen er, at i det koreanske samfund eller kulturen i stedet for at sige dig og jeg (adskillelsen) vil de sige vores. Så selv når du introducerer nogen i din familie stadig i stedet for at sige Min, siger du vores inklusive lytteren også.

Sådan introducerer du en ven på koreansk?

lad os antage, at din vens navn er Monica, og du vil introducere hende, så skal du sige, at dette er min ven Monica. Hvilket betyder ,at denne (side) er min ven Monica. Jeg er fra Amerika. Hun kom fra USA. Jeg gik til Seoul National University i Korea. Hun er studerende ved Seoul national university.

selv introduktion til koreansk Universitet

Hej, alle sammen. Hej, alle sammen.
mit navn er—. mit navn er -.
Min hobby (tidsfordriv aktivitet) spiller guitar. Min hobby er at spille guitar.
tak for at lytte og have en god dag! Tak, fordi du lyttede. Hav en god dag!

Sådan introducerer du dig selv på koreansk

Hvordan får man et koreansk navn?

Sådan laver du dit koreanske navn / koreanske ofte stillede spørgsmål

spørger folk også?

Hvad betyder Jeoneun på koreansk?

Jeoneun (i) betyder, at jeg er på koreansk sprog. Hvis du møder nogen for første gang og vil introducere dig selv, skal du sige jeg -.Det betyder, at jeg er (dit navn). Jeg er bedre,
jeg er bedre, jeg er bedre. Alt betyder, at jeg er Naeun.

Hvordan siger jeg, at mit navn er på koreansk?

der er mange måder at sige mit navn er… på koreansk. Mit navn er ….Ja, mit navn er…. er, mit navn er….Det er jeg… Det hele afhænger af hvilket sprogniveau højttaleren bruger. John, et halvt ord.

Hvordan siger du dit navn og alder på koreansk?

Hej alle, jeg er _(dit navn)__.
jeg er tyve (din alder).

Hvordan siger jeg, at jeg er på koreansk?

jeg er på koreansk er jeg (Jeoneun). Det er et formelt ord, der bruges, når vi møder nogen, der er respektfuld eller møder nogen for første gang. Vi kan også bruge i (Naneun), som er uformel og kan bruges sammen med venner.

Hvordan siger jeg, at mit navn er på koreansk?

der er mange måder at sige navnet på koreansk.
Hej alle sammen, Jeg er _(dit navn)__.
Hej alle, mit navn er— (dit navn) -.
Hej alle, mit navn er –(dit navn)—.
Hej, Jeg hedder Kim.

hvordan introducerer du din alder på koreansk?

uformel
hvor gammel er du? Hvor gammel er du?
jeg er _sal. Jeg er-år gammel.
formel
Hvordan er din alder?
jeg er _yearold.
Honorific
Hvad sker der med Yonsei?
jeg er _sal.

Hvad betyder Imnida?

er æresformen for “at være “(er/er/er), og den bruges til at besvare spørgsmål eller sige fakta. Det bruges i nutiden. (Imnida) bruges som et suffiks for de sidste ord i sætningen.
” dette er orange ” dette er orange.
“jeg er studerende” jeg er studerende.
“det er den røde farve” det er rødt.

Hvordan siger du introduktion på koreansk?

introduktion er en introduktion på japansk. Og selvintroduktion er en selvintroduktion på engelsk. du skal sige hej eller Hej (afhænger af en anden persons alder), jeg er _(dit Navn)__, jeg er (din alder). (Jeg er-år gammel.), Jeg er fra (din hjemby/Land)/ jeg er fra (din hjemby / land). Jeg kom fra (dit oprindelige sted).