Hvordan Lucille Ball blev en Rødhåret fra hendes naturlige hårfarve

Lucille Ball er let en af Hollyveds mest foretrukne rødhårede! Det var dog ikke hendes sande hårfarve. Skuespilleren blev faktisk født en brunette, men med hjælp fra Sydney Guilaroff, Lucille var i stand til at omdanne til den smukke rødhårede, vi kender og elsker! Forud for Sydneys hårstyling magi, Lucille ville ofte vises i film som en blondine eller med sin naturlige farve.

at opnå den lyse røde farve krævede faktisk meget vedligeholdelse for Lucille, ligesom det gør for enhver anden unaturlig Rødhåret i dag. Lucilles on-set frisør Irma Kusely beskriver til Television Academy Foundation, hvordan skuespillerinden ville opnå denne skygge af rødt.

reklame

fra hendes naturlige hårfarve (brun) til en fyrig rød

lucille ball med lyse rødt hår
Lucille Ball / Værd1000

“mange mennesker tænker på farven som rød, men en gylden abrikosfarve,” forklarer Kusely. “Jeg brugte almindeligt hårfarve og derefter en henna-skylning , som hun var berømt for. Hun havde et pengeskab i min garage.”

reklame

Kusely ville også nævne, at Lucille fandt løsningen på hendes vedligeholdelse af rødt hår, mens hun var i Las Vegas. “Hun mødte en velhavende, og han hørte om hendes problem med hennaen og sagde, at han ville sende hende hennaen. Han sendte hende en stor kasse med henna, som var i min garage.”

læs videre på Næste side for at se fotos af Lucille med brunt, blondt og rødt hår!

1 af 2 Næste