Information til St. Cloud Hospital patienter og besøgende

Patienthåndbog

St. Cloud Hospital Patienthåndbog giver patienter og besøgende information for at gøre deres hospitalsophold så behageligt og vellykket som muligt.

vores omsorgsfulde og dygtige fagfolk er forpligtet til at give dig kvalitetspleje med medfølelse.

Hent PDF:

Patienthåndbog – engelsk

Patienthåndbog – spansk

besøger en Patient på St. Cloud Hospital

  • se vores hjemmeside ourCOVID-19 for information om reviderede retningslinjer for patienter og besøgende.

hospitalet respekterer, beskytter og fremmer patientrettigheder. Til støtte for patient – og familiecentreret pleje, patienter opfordres til at have besøgende 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen med nogle begrænsede undtagelser. St. Cloud Hospital diskriminerer ikke besøgende baseret på race, farve, national oprindelse, religion, køn, kønsidentitet, seksuel orientering eller handicap.

patienter kan modtage besøgende efter eget valg, inklusive ægtefælle, indenlandsk partner (inklusive en indenlandsk partner af samme køn), et andet familiemedlem eller en ven.

St. Cloud Hospital kort

Hent og udskriv det relevante kort i PDF

  • Campuskort med Parkeringsinstruktioner
  • niveau A kort
  • første sal kort
  • anden sal kort
  • tredje sal kort (kvinder & Børnecenter)

tolke

gratis amerikanske tegnsprog (ASL) tolke, TTY ‘ er og andre kommunikationsenheder er tilgængelige på St. Cloud Hospital for døve og hørehæmmede patienter og deres familier, når det er nødvendigt for effektiv kommunikation. Hvis du har brug for en tolk, mens du er på hospitalet, skal du fortælle det til din læge eller plejepersonale. Hvis du har brug for at besøge vores beredskabsafdeling, kan du anmode om en tolk på forhånd ved at ringe til320-255-5656.

spisning

følgende madmuligheder er tilgængelige på St Cloud Hospital. Hver lokations driftstimer er placeret ved indgangen.

  • Riverfront Dining (beliggende på niveau A) har et cafeteria med fuld service, der tilbyder forskellige stationer til bestilling af morgenmad, frokost og middag samt en suppe/salatbar station.
  • Fresh Harvest Cafekafar (placeret på niveau 1 nær centerelevatorerne) har kaffe, smørrebrød, salater, snacks, drikkevarer og mere at nyde som spise i eller på farten.
  • South Bistro (beliggende på niveau 1 nær South Ramp elevator) har kaffe, smørrebrød, salatbar, varme hovedretter, snacks, drikkevarer og mere til on-the-go.