installation af vinyl sidespor over træ sidespor? Indiana Siding Contractors svar

 installation vinyl sidespor over træ sidespor? Indiana Siding Contractors svar
Juni 13, 2017 Siding Contractors

mange mennesker tror at installere vinyl sidespor over træ sidespor, dælen installation vinyl sidespor i almindelighed, er en nem opgave. Sikker på, det er Toldfrit, modstår insekter, rådner og behøver ikke at blive malet. Før vi går videre, siger vi altid, ikke selv diagnosticere dine sidesporproblemer. Du ønsker aldrig at blive fanget gør diy på et problem, du troede var kun mindre. Ring til Indiana Siding entreprenører for alle dine sidespor reparation behov.

for de husejere, der er på udkig efter råd fra lokale vinyl sidespor entreprenører, har vi samlet denne liste over dos og Don ‘ ts for dem gør forskning for hvad der kommer med installation vinyl sidespor over træ sidespor. I nybyggeri er det normalt installeret over trævægbeklædning indpakket med isolering og en fugtbarriere. På ældre hjem skal enhver gammel sidespor (vinyl eller metal) fjernes. Mens vi anbefaler en fuld udskiftning, kan vinyl sidespor installeres over gammelt træ sidespor, men det kræver en ekspert opmærksomhed på detaljer, viden om rådnende træ/skimmel og betydelig forberedelse. Igen opfordrer vi dig til at få en gratis ejendomsinspektion fra de bedste vinyl sidespor installatører, da du måske endda skal justere dit vindue & dørkarme.

på den note er det første, du skal kontrollere, om træet i dit hjem er sundt. Det skal være i god form & tæt fastgjort til vægbeklædningen. Hvis træet er skrå eller lappet, skal du finde ud af en måde at give en flad overflade, da vinylbeklædning kun skal installeres mod en flad overflade.

Dernæst skal du sørge for at installere denne vinyl sidespor over en fugtbarriere. Hvis der ikke findes nogen under træet, bliver du nødt til at tage et stort skridt tilbage på dette projekt og få dit hus indpakket med det rigtige materiale.

nu hvor du har din fugtbarriere klar, er det tid til at installere den sidespor. Sørg for at bruge nok fastgørelsesstropper, dine J-Channel strips & utility trim er installeret på de rigtige steder, og for at holde dine sømme fra hinanden, når du installerer din 2., 3., 4. osv. paneler af sidespor.

alt det der er sagt, dette er den fjerneste ting fra let. Hør, vi forstår det: det er dit hus, og du vil kontrollere resultaterne af alle dets byggeprojekter…men det er ikke, hvad det er kridtet op til at være. Igen kræver det seriøs forberedelse og ekspertviden.

ring til eksperterne? Vi er kun et klik væk!