Jens Jensen vil hjælpe dig med at betale for College

Carter deltager i en pressebegivenhed for at annoncere sine Carnegie Hall-forestillinger til gavn for Den Forenede måde og The Carter Foundation.
foto via Charles Sykes (AP). Carter deltager i en pressebegivenhed for at annoncere sine Carnegie Hall-forestillinger til gavn for United måde og The Carter Foundation.

Jay er blot en af nutidens hiphop-moguler, der bruger deres rigdom og berømmelse til at hjælpe dårligt stillede studerende med at få en god universitetsuddannelse. Sammen med sin mor, Gloria Carter, etablerede han stipendiet efter Gloria ‘ s pensionering med det formål at tilbyde stipendier til enlige mødre, børn af dårligt stillede familier, studerende, der har et gennemsnit på 2,0 og enhver, der ønsker en videregående uddannelse. Fonden blev officielt etableret som en 501 (c) i 2003 og tildelt sin allerførste fuld-college undervisning stipendium i 2002. Til dato er over 750 stipendiepriser på over $1.7 millioner dollars blevet givet væk af fonden.

selvom instituttet ser på akademisk ekspertise som dets vigtigste kriterier for støtteberettigelse, overvejer det også andre socioøkonomiske faktorer og ansøgerens andre kvaliteter såsom ledelse og deltagelse i samfundstjeneste. Carter Scholarship-kandidaterne kommer fra alle baggrunde fra forskellige dele af landet. Enhver, der har lyst til at forfølge videregående uddannelse og er villig til at arbejde hårdt for at nå sine akademiske mål, kan ansøge om dette stipendium.

Shaun Carter Scholarship detaljer

Shaun Carter Scholarship Foundation yder tilskud fra $1.500 til $2.500 for hver studerende, der kvalificerer sig. Forskere, der ansøger igen hvert år, vil modtage økonomisk støtte fra college-optagelse til eksamen. Tilskuddene kan bruges til at betale for studieafgifter, bøger, lab gebyrer, mad og rejseudgifter. Det forventes, at de lærde giver tilbage til deres samfund gennem samfundstjeneste eller ved at mentorere yngre studerende, der senere kan være fremtidige lærde.

ansøgningsdato

ansøgning starter den 1.April og slutter den 30. April (11:59pm EST) for at ansøge, besøg venligst stipendieansøgningssiden.

støtteberettigelse

alle gymnasieelever, universitetsstuderende (2. år eller 4. år), GED-diplomindehavere, studerende på erhvervs-eller handelsskoler, der opfylder følgende krav, er berettigede:

  • gymnasieelever, studerende med GED-eksamensbeviser, Bachelor (2 år eller 4 år) universitetsstuderende og studerende på erhvervs-eller handelsskoler
  • amerikansk statsborger eller fastboende
  • 25 år eller yngre
  • Minimum 2,0 GPA

sådan kvalificeres

  • få din ansøgning gjort tidligt og indsende ansøgningsskemaet og dine dokumenter til tiden.
  • Skriv et essay, der forklarer, hvorfor du fortjener stipendiet. Del dine fritidsaktiviteter, og angiv detaljer, der kan hjælpe dem med at se, at du er en enestående studerende. Fortæl dem om dine langtrækkende planer. Sørg for, at dit essay er fri for grammatik og stavefejl.
  • selvom et fotografi er valgfrit, hvis du beslutter at sende et, skal du sende et hovedskud fra skuldrene op.

for mere information om denne stipendiemulighed, besøg SC Foundation hjemmeside.