Kontant forskud, titel lån, og mere-hurtig Check Advance

sikkerhedsoplysninger

hurtig Check Advance sikkerhedsoplysninger

hurtig Check Advance, sammen med mange andre långivere, er blevet målrettet af ukendte scammer grupper. Disse svindlere forsøger at tilbyde forbrugerne lån på vores virksomheds vegne ved at gå via Internettet, e-mail, og foretage telefonopkald. Svindlere kan være meget overbevisende, især når de bruger trusler og trusler og ser ud til at have adgang til personlige oplysninger. De bruger omdømmet til en legitim, respekteret virksomhed sammen med alvorlige trusler for at få det, de ønsker fra ofrene. Vi ønsker at informere dig om, at disse handlinger ikke foretages af Eksprescheck Advance eller nogen tilknyttet virksomheden. Vi værdsætter vores kunder og arbejder direkte med myndighederne for at stoppe disse svindlere.

Genkend svigagtige lånetilbud

du skal være mistænksom over, at et lånetilbud er svigagtig, hvis:

 • den enkelte hævder, at du er blevet forhåndsgodkendt til et lån og derefter kræver, at du køber et forudbetalt betalingskort eller trådpenge som et “behandlingsgebyr” eller “god tro depositum”. Legitime långivere tilbyder ikke godkendelser inden ansøgning og kræver ikke indskud i god tro.
 • den enkelte anmoder om, at du sender penge op foran via en bankoverførsel eller penge kort såsom Green Dot kort. Med legitime lånetilbud skal du ikke give penge for at få penge.
 • de individuelle anmodninger om at få dine personlige eller økonomiske oplysninger. Du bør altid være forsigtig, når frivilligt personlige eller finansielle oplysninger over telefonen eller internettet. Giv aldrig betalingsoplysninger, som du ikke indledte. Hvis du er ubehagelig med et telefonopkald, der ikke blev indledt af dig, skal du lægge på eller bede om formålet med opkaldet. Kontakt derefter virksomheden ved hjælp af legitime kilder, såsom kontakttelefonnumre, der findes på virksomhedens hjemmeside.

Genkend svigagtig indsamling

du skal være mistænksom over for, at en samling er svigagtig, hvis:

 • individet truer vold, intimidering eller bruger dårligt sprog. Federal Inkasso Practices Act forbyder specifikt inkassoer at være voldelige, uretfærdig, eller vildledende i forsøget på at indsamle gæld.
 • individet truer med at garnere din løn.
 • personen er ude af stand til eller uvillig til at give låneaftaleoplysninger eller betalingshistorik, når du beder om det. Låneudbydere er forpligtet til at give alle låneaftaleoplysninger eller betalingshistorik, når du beder om det.

rapportering af svigagtig handling

 • hvis du har mistanke om, at du bliver kontaktet af en finansiel svindler, der hævder at repræsentere Eksprescheck, skal du kontakte Federal Trade Commission og indgive en klage.
 • Rapporter det til lokal retshåndhævelse.
 • kontakt Ekspres Check forhånd på 1-800-916-6519.

beskyttelse af dig selv mod svindlere

når det kommer til at holde dine personlige og økonomiske oplysninger sikre, er det vigtigt at være proaktiv. Følg disse tip for at beskytte dig mod svig og identitetstyveri.

 • Giv aldrig personlige oplysninger såsom dit CPR-nummer eller bankkontooplysninger online eller over telefonen uden at kontrollere, at du arbejder med en legitim långiver eller bill collector. For at bekræfte skal du ringe virksomheden tilbage ved hjælp af et kendt nummer, såsom det nummer, der er angivet på din erklæring eller på bagsiden af dit kredit – /betalingskort.
 • vær altid mistænksom over for enhver e-mail med presserende anmodninger om personlige økonomiske oplysninger. Hvis en e-mail kræver øjeblikkelig handling eller gør foruroligende eller spændende falske udsagn, er det sandsynligvis en fidus.
 • Bekræft virksomhedslicenser, når du ansøger om et lån online. Legitime långivere vil vise statslige licenser på deres hjemmesider for at kontrollere, at de er fuld service, licenserede långivere overholder statslige og føderale love.
 • overfør aldrig penge eller giv forudbetalte betalingskortoplysninger til en långiver, der hævder, at du er blevet forhåndsgodkendt til et lån og skal foretage en indledende betaling som en “god tro”.
 • hold antivirusprogrammer, programmer til beskyttelse mod skadelige programmer og spam-e-mails opdaterede på alle dine computerenheder.
 • opretholde en registrering af alle udestående gæld, og omfatter långiver kontaktoplysninger.
 • Kontroller regelmæssigt dine bank -, kredit-og betalingskortopgørelser for at sikre, at der ikke er uautoriserede transaktioner.
 • hvis nogen nærmer dig hævder du skylder dem gæld, kræve de giver skriftligt bevis for gælden som loven kræver.
 • hvis du har mistanke om, at du bliver snydt, skal du rapportere det til den lokale retshåndhævelse og til långiveren, som svindleren hævder at repræsentere. Hurtig Check Advance kunder kan ringe 1-800-916-6519.

for mere information, besøg Federal Bureau of Investigation.

sikkerhed af dine oplysninger med Eksprescheck Advance

med Eksprescheck Advance kan du være sikker på, at alle de oplysninger, du sender, sendes via en sikker server, og vi opbevarer dine oplysninger i en sikker database. En måde for dig at kontrollere, at vores hjemmeside er sikker, er at kigge efter sikkerhedsikonet i bunden af vores hjemmeside, der fortæller dig, at dine oplysninger er sikre og krypterede. Den grønne hængelås i URL-adresselinjen betyder også, at dine oplysninger på denne hjemmeside er krypteret. For flere detaljer, se vores fortrolighedspolitik.