Kræft mand Taurus kvinde kompatibilitet

Astrologi /

Oktober 30, 2017

cancer-man-taurus-woman

kræft mænd og Taurus kvinder er heldige nok til at nyde meget høj kompatibilitet mellem dem for venskaber og intime relationer. Enhver krabbe, der låser klørne på en tyr, vil uden tvivl aldrig lade hende gå, da hun virkelig kan forstå og trøste ham som intet andet tegn end hans eget. Den hengivenhed og loyalitet, som disse to tegn deler, skaber et lykkeligt forhold og skaber bånd, der kan vare livet ud. Konflikt er lav, da deres modsatte styrker gør så meget for at afværge de negative træk, der findes. Det er forståeligt at være forsigtig med denne parring, med både Tyren og krabben langsom til at stole på en anden med deres mest sårbare del – deres hjerte. Men hvis du er villig til at tilbyde tålmodigheden og tage springet, er det usandsynligt, at du bliver skuffet over dit valg. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad det er, der trækker dig sammen og eventuelle vejspærringer, du skal være på udkig efter.

grundlæggende Kompatibilitet

Kræftmænd styres først og fremmest af følelser, og det styrer alle aspekter af deres liv. Han bærer sit hjerte på ærmet, og hans følelser kan være vilde og uberegnelige, hvilket fører til vanskeligheder med de fleste andre tegn. I sin kerne ønsker han mest stabilitet og sikkerhed, da det er det, han alvorligt mangler. Taurus-kvinden giver disse meget tiltrængte træk, da hun hører til stjernetegnets mest stabile og pålidelige tegn. Kræftmandens følelser afslører alle hans tanker og er som et resultat altid en ærlig indikator for, hvad der foregår med ham. Taurus-kvinden værdsætter ærlighed højt og er meget ligetil i alle ting, ser ingen grund til at være bedragerisk eller uærlig, selvom det vil skade nogle følelser. Hun kan blødgøre sine ord for at forhindre lovovertrædelse, men hun vil sjældent lyve. Tyrens stædighed kan frustrere Krabben, og selvom hendes besiddelse kan virke kærlig for kræft, det er usundt.

tyrens tålmodighed gavner krabben så meget, som hans usikkerhed ofte fører til ubeslutsomhed. Taurus-kvinder har aldrig travlt og er yderst tilfredse med deres afbalancerede liv med hårdt arbejde og afslappende luksus derhjemme. Hun er Klippen, der vil bringe hendes Kræftmands usikkerhed ned til et minimum. Krabbens følelsesmæssigt frie natur vil friste den noget bevogtede tyren til at udtrykke sig mere. Tyren ønsker aldrig at være en byrde og ønsker i stedet at være byrdebærer til enhver tid, så ofte holder hendes følelsesmæssige behov skjult og i skak. Med denne parring, imidlertid, hun er mere komfortabel med at dele sine følelser, som hendes partner også gør hele tiden. Både Taurus-kvinder og Kræftmænd er meget traditionelle og fokuserede på familien i modsætning til forhold uden for hjemmet. Med Taurus-kvindens vilje til at være økonomisk sikker og Kræftens hengivenhed over for sine kære, der er få bedre valg for familielivet.

få en online astrologi læsning på Keen for at lære mere om Taurus kvinder og kræft mænd!

kærlighed og forhold

venskab med en kræftmand er ikke svært at opnå, da de er Let venlige med alle, de møder – det vil sige, indtil de gør ham ondt. Mens han er bevogtet, når det kommer til mere seriøse forhold, han sænker alle sine forsvar for venskaber og bliver således ofte manipuleret eller misbrugt. Som ven er han virkelig hengiven og altid tilgængelig for at hjælpe og tilbyde en skulder at græde på. Hans empati er uovertruffen, og han er en af de mest støttende, venlige tegn. Taurus-kvinden har, og gør, venskaber, der varer livet ud på grund af hendes uendelige loyalitet. Hun er ikke alt for udadvendt og, på grund af den lange opbygning, der kræves for at få hendes fulde tillid, hendes nære venskreds er lille. Stadig, hun er lige så pålidelig og støttende over for sine kære og venner som krabben er. Det bedste ved venskab med en tyr er, at hun ikke har nogen forventninger ud over ærlighed. Hun dømmer ikke sine venner på forskellige værdier eller uforenelige personligheder og er mere end behagelig, så længe de er ærlige.

i intime forhold er det det modsatte. Tyren sænker alle sine forsvar og bliver let såret, mens krabben lægger barrierer indtil de senere faser af forholdet. Det er her Taurus-kvindens tålmodighed kommer i spil, den lange ventetid på at bevise hendes kærlighed. Taurus-kvinden er en diehard romantiker, glæder sig over en langsom lidenskab, der bygger sig ind i en lidenskabelig, følelsesmæssig, seksuelt møde. Hun kan sjældent have køn udelukkende til tilfredshed, hvis det mangler en følelsesmæssig komponent og, heldigvis for hende, en kræftmand er på samme måde. Mens Kræftmandens humør kan forårsage nogle kløfter i et forhold, med en Taurus-partner, han kan være sikker på, at der ikke vil blive afholdt nag. De har begge en tendens til at foretrække at slappe af derhjemme i hinandens arme i modsætning til at feste eller uendelige sociale sammenkomster. Sammen danner de et sensuelt og tilfredsstillende tæt bånd, som ingen kan bryde.

arbejde sammen

det siger sig selv, at Taurus-kvinder er dronningerne på arbejdspladsen. De værdsætter økonomisk sikkerhed meget og ved, at den eneste måde at opnå det på er gennem sveden af deres pande. De fokuserer hårdt på den aktuelle opgave og stopper ikke, før den er afsluttet, nægter at blive trukket ind i noget drama eller unødvendige ambitioner, der kan gøre deres position mindre sikker. Kræftmænd udmærker sig, når de kommer til at være sammen med mennesker, uanset det arbejde, der er ved hånden. Deres konstante ønske om at hjælpe dem i nød er for meget af en distraktion, når de tildeles solo-opgaver, men er fantastisk i gruppesituationer. Når man arbejder sammen, kræftmanden og Taurus-kvinden har ingen kompatibilitetsproblemer. Hverken er krævende eller vanskelige med hinanden eller deres kolleger, og arbejdet bliver altid afsluttet.

kræft mænd og Taurus kvinder er næsten en kamp lavet i himlen. Sikker på, at de har deres op-og nedture, og begge er for villige til at forblive i et forhold, hvor de er dårligt behandlet, men profferne opvejer langt ulemperne. Hvis muligheden opstår for venskab eller noget mere mellem to, Dette er en, du måske ikke ønsker at give op. Den rolige, kærlige og traditionelle karakter af begge tegn betyder, at du ikke skal forvente nogen overraskelser, og du ved nøjagtigt, hvad der er i vente. Nogle mennesker foretrækker spontan eventyr, men hvis du blot ønsker at vide din bedste ven eller partner vil være der, når du ringer, dette er valget for dig
Tal med en kærlighed og forholdet psykisk for yderligere indsigt om kræft mand og Taurus kvinde kompatibilitet.