Melissa Gorga nettoværdi 2021: alder, højde, vægt, mand, børn, Bio-Viki

Melissa Gorga

fejret navn:

Melissa Gorga

rigtigt navn/fuldt navn:

Melissa Ann Gorga

køn:

kvinde

alder:

41 år gammel

fødselsdato:

21 marts 1979

fødested:

Montville, ny Jersey, USA

nationalitet:

Amerikansk

højde:

1.65 m

vægt:

57 Kg

seksuel orientering:

lige

civilstand:

gift

mand/ægtefælle
(navn):

Joe Gorga (m. 2004)

børn:

Ja (Antonia, Gino og Joey)

Dating / kæreste
(navn):

N/A

erhverv:

tv-personlighed, forfatter, sanger, Designer og forretningskvinde

nettoværdi i 2021:

$3 million

sidst opdateret:

Februar 2021

Melissa Gorga er en amerikansk baseret reality-tv-personlighed, sanger, forfatter, designer, og forretningskvinde. Hun er bedst anerkendt for at være en medarbejder i rollebesætningen af de rigtige husmødre i ny trøje, vises serien fra sin tredje sæson.

måske ved du meget godt om Melissa Gorga, men ved du, hvor gammel og høj hun er, og hvad er hendes nettoværdi i 2021? Hvis du ikke ved det, har vi udarbejdet denne artikel om detaljer om Melissa Gorgas korte biografi-karriere, professionelle liv, personlige liv, dagens nettoværdi, alder, højde, vægt og flere fakta. Nå, hvis du er klar, lad os starte.

Tidligt liv

Melissa Gorga blev født i året 1979. Hendes opvækst blev udført i Toms River, beliggende i ny trøje, og hun har italiensk oprindelse. Denne forretningskvinde blev gift med Giuseppe Gorga, og parret er velsignet med tre børn: Antonia, Gino og Joey. Dette par bliver i Montville, beliggende i ny Jersey.

når hun kigger på sin uddannelse, er hun færdig med en grad af Ba inden for psykologi og uddannelse. Hun bor i et luksuriøst palæ med sin familie, og det blev bygget af hendes ægtefælle ved navn Joe.

hun, gennem støtte fra sin svigerinde Teresa lykkedes værker af hele udsmykning. Bortset fra hendes optræden i Bravo-serien, denne berømthed er dybest set kendt som et ophold hjemme slags mor.

alder, højde og vægt

Melissa Gorga er født den 21.marts 1979 og er 41 år gammel fra dagens dato 6. februar 2021. Hendes højde er 1,65 m høj, og hendes vægt er 57 Kg.

karriere

Melissa Gorga er kendt for at optræde i reality-tv-serier kendt som de rigtige husmødre i ny trøje lige fra året 2011. Hun har dybest set fulgt en musikkarriere ud over sin store karriere som reality-tv-personlighed.

hendes single kendt som “On Display” blev udgivet på platformen af iTunes i løbet af året 2011. Flere andre singler blev fremhævet på bestemte sæson-fire episoder, og hun udgav også en EP med fire sange.

indtil årets afslutning 2012 har personligheden udgivet to ekstra singler lige på iTunes, kendt som” hvor mange gange”, udgivet i løbet af året 2012, og” Rockstar ” blev udgivet i løbet af året 2012.

hendes fjerde single, dvs.” jeg vil bare”, blev udgivet i løbet af året 2012. Dette blev overværet gennem en musikvideo, som blev oprettet af og præsentere hip hop sanger kendt som Santino Noir.

det var i sidste år, at denne personlighed fik nævnt til E! Nyheder om, at hun nu ikke ville fortsætte med at arbejde i sin musikkarriere. Imidlertid, personligheden har repræsenteret en interesse i at vende tilbage til en karriere inden for Musik i fremtiden.

Gorgas single kendt som “On Display” blev udgivet på iTunes-platformen til gennemsnitlige akutte anmeldelser i løbet af året 2011. Send det, sangeren har udgivet flere nylige singler, og lancerede også fire-spor EP.

i løbet af året 2014 har denne personlighed repræsenteret et smykkemærke på HSN TV. I slutningen af 2015 har personligheden startet en tøjbutik kaldet Envy gennem Melissa Gorga inden for Montclair, beliggende inde i ny trøje. Butikken blev oprettet af hendes ægtefælle ved navn Joe.

priser & resultater:

Melissa Gorgas præstation bliver kastet af de rigtige husmødre i ny trøje, hvor hun har tilsluttet sig denne forestilling lige fra sin tredje sæson.

nettoværdi & løn af Melissa Gorga i 2021

fra februar 2021 har Melissa Gorga en anslået nettoværdi på $ 3 Millioner. Hun tjener sin formue fra sin karriere som reality-tv-personlighed, forretningskvinde, sanger, forfatter, og designer. Indtil nu, denne personlighed har tjent en ganske god indkomst fra hendes flere karrierer. Hun modtog høj indkomst og berømmelse gennem hovedrollen i de rigtige husmødre i ny trøje som en reality-tv-personlighed.

i løbet af året 2012 blev det oplyst, at hun og hendes ægtefælle, kendt som Joe, er involveret i gæld. Parret skylder Sterling Bank i form af gæld af værdi $2,25 millioner på et lån, som de faktisk lånte i løbet af året 2007 og senere, dvs. $250.000 til forskellige kreditorer.

hun og hendes mand har forsøgt at sælge de aktiver, som de ejede med det mål at betale gælden, skønt deres hjem inden for Tom ‘ s River inde i ny trøje er i øjeblikket mindre værd efter ejendomsbølgen.

Melissa Gorga fik høj berømmelse ved at optræde som en reality-tv-personlighed gennem hele sin karriere. På grund af hendes kreative talenter, hun lavede også en karriere inden for sang, skrivning, og forretning. På grund af nogle grunde blev hun og hendes mand imidlertid involveret i nogle gæld.