Guadalajara slår Red Bulls å gå videre til Champions League-finalen

Associated Press April 10, 2018, 11: 10 PM

HARRISON, N. J. — Chivas Av Guadalajara avansert TIL Concacaf Champions League-finalen, spille til en 0-0 uavgjort På New York Red Bulls tirsdag kveld for en 1-0 samlet seier.

Chivas vil møte Toronto FC i hjemme-og-hjemme totale mål finalen.

Red Bulls hadde en 20-1 fordel i skudd, Og chivas keeper Rodolfo Cota gjorde åtte sparer før en mengde på 23.623.

I det 18. minutt hadde Red Bulls en scoring sjanse da Daniel Royer gled et pass inn i boksen til høyre ben Av Kemar Lawrence, som bare savnet å koble til passet.

i det 28. minutt reiste Derrick Etienne seg over en folkemengde for å få hodet på et kors, men forsøket seilte over tverrstangen. Red Bulls hadde en 11-0 fordel i skudd i første omgang.

I andre omgang hadde Chivas noen flere scoring sjanser, Men Red Bulls holdt opp presset, og satte fem skudd på mål Som Cota lett stoppet.

Red Bulls keeper Luis Robles hadde ingen sparer.

Isaac Brizuela hadde Den beste scoring sjansen For Chivas, skyte et skudd som seilte over tverrstangen i det 66. minutt.