Guadalajara verslaat Red Bulls om door te gaan naar de Champions League finale

Associated Press 10 April 2018, 23:10 PM

HARRISON, N. J. — Chivas van Guadalajara ging door naar de CONCACAF Champions League finale en speelde dinsdagavond een 0-0 gelijkspel op de New York Red Bulls voor een 1-0 overwinning.Chivas zal het opnemen tegen Toronto FC in de finale van de thuis-en-thuis-Total goals.

de Red Bulls hadden een 20-1 voorsprong in Schoten, en Chivas doelman Rodolfo Cota maakte acht redes voor een menigte van 23.623.In de 18e minuut hadden de Red Bulls een scoringskans toen Daniel Royer een pass in de box gleed naar het rechterbeen van Kemar Lawrence, die net de verbinding met de pass miste.

in de 28e minuut steeg Derrick Etienne boven een menigte om zijn hoofd aan een kruis te krijgen, maar de poging voer over de dwarsbalk. De Red Bulls hadden een 11-0 voorsprong in Schoten in de eerste helft.In de tweede helft had Chivas nog wat meer scoringskansen, maar de Red Bulls hielden de druk hoog en zetten vijf schoten op het doelpunt dat Cota gemakkelijk stopte.

Red Bulls doelman Luis Robles had geen reddingen.Isaac Brizuela had de beste kans voor Chivas, met een schot dat in de 66e minuut over de dwarsbalk zeilde.