Tyler Zeller Bio, Highlights, Stats / Milwaukee Bucks

CAREER HIGHLIGHTS

• zesjarige NBA-veteraan die heeft gespeeld in 406 career games (165 starts) met Cleveland, Boston Brooklyn en Milwaukee … heeft carrièregemiddelden van 7,0 punten en 4,4 rebounds in 17,6 minuten per wedstrijd.
  • Gespeeld in 18 playoff spelen in zijn carrière, het bereiken van de Eastern Conference Finals in 2017 met Boston
  • 17e overall sectie in 2012 de NBA Draft
  • ACC Speler van het Jaar als senior aan de North Carolina in 2011-12

2017-18 SEIZOEN HOOGTEPUNTEN … Gespeeld in 66 games (34 begint) met Brooklyn en Milwaukee … gemiddeld 6.7 punten en 4.6 rebounds 16,8 minuten per spel … schot een career-high 56.0 procent van het veld … scoorde 15 punten (5-8 FG) met vijf rebounds tegen DEN op 4/1 … had 12 punten (5-9 FG) met zes rebounds vs. NYK op 3/9 … telde 11 punten (5-8 FG) vs.PHI op 3/4 … had 14 punten (7-9 FG) op 2/15 vs. DEN … scoorde 14 punten (7-9 FG) met acht rebounds vs. ATL op 2/13 … getrokken in acht rebounds met vier punten op ORL op 2/10 … speelde zes minuten, opnemen van twee rebounds in zijn Bucks debuut op 2/6 op NYK … verworven door de Bucks op 2/5 uit Brooklyn in ruil voor Rashad Vaughn en een toekomstige tweede ronde draft pick … gemiddeld 7,1 punten en 4.6 rebounds in 42 wedstrijden (33 starts) met de Nets in 2017-18 … scoorde in dubbele cijfers 14 keer … scoorde 20+ punten eenmaal … heeft 12 DNP-CD ‘ s dit seizoen … inactief voor 3 wedstrijden … miste drie wedstrijden (3/5-3/7, 3/17-3/19) met rechter heup/rug/ribben pijn.2016-17: verscheen in 51 wedstrijden (vijf starts) voor Boston, het opnemen van gemiddelden van 3,5 punten (.494 FG, .564 FT) en 2,4 rebounds in 10.3 minuten per wedstrijd… verdiende zijn eerste start van het seizoen op 11/2 tegen Chicago en opgenomen 11 punten en vier rebounds in 25 minuten … paste zijn carrière hoog in assists met zes te gaan samen met een double-double van 11 punten en 10 rebounds tegen Cleveland op 11/3.

2015-16: verscheen in 60 wedstrijden (drie starts), gemiddeld 6,1 punten en 3,0 rebounds in 11,8 minuten per wedstrijd… Shot .476 van de vloer en .815 van de lijn… Gesaldeerd 12 punten in Detroit op 12/16 om mee te gaan met drie rebounds en een assist in slechts 10 minuten actie… Scoorde vervolgens-seizoen-hoog 14 punten om mee te gaan met een dan-seizoen-hoog acht rebounds tegen de Minnesota op 12/21 in 17 minuten… Opgenomen negen punten en een career-high-koppelverkoop drie steelt tegen Washington op 1/25… Opgenomen zijn eerste double-double van het seizoen met de dan-seizoen-pieken in de punten (16) en reacties (10) tegen de New York op 2/2… Geregistreerd een seizoen-hoog drie blokken tegen Detroit op 2/3… Gebonden zijn dan-seizoen-hoog met 16 punten op Cleveland op 2/5… zet een nieuwe Dan-seizoen-high met 17 punten tegen Sacramento op 2/7 … Bond zijn carrière-high met 26 punten te gaan samen met een carrière-high-koppelverkoop vier blokken tegen Milwaukee op 4/8… scoorde 10 of meer punten in 11 wedstrijden en 20 of meer punten eenmaal… opgenomen een double-double… leidde de Celtics in scoren eenmaal, in rebounds tweemaal, in steals eenmaal en in blokken acht keer.

2014-15: verscheen in alle 82 wedstrijden voor de eerste keer in zijn carrière en gemiddeld een carrière-high 10,2 punten te gaan samen met 5,7 rebounds en 1,4 assists in 21,1 minuten per wedstrijd… Shot .549 van het veld en .823 uit de vrije worp lijn … maakte zijn Keltische debuut op openingsavond tegen Brooklyn (10/29) en opgenomen zes punten, een rebound en een assist in zes minuten … in totaal een seizoen-high 19 punten te gaan samen met zeven rebounds tegen Phoenix op 11/17 … maakte zijn eerste start als een Keltische tegen San Antonio op 11/30 en reageerde met zeven punten en 10 rebounds … opgenomen een carrière-high 24 punten te gaan samen met een seizoen-high 14 rebounds tegen de L. A. Lakers op 12/5… Opgenomen 22 punten om mee te gaan met acht rebounds en twee blokken tegen Miami op 12/21… een career-high 10 vrije worpen tegen Orlando op 12/23… een nieuw seizoen hoog met drie blokken tegen Philadelphia op 2/6… Stel een carrière met een hoge zes helpt om te gaan, samen met 22 punten tegen Sacramento op 2/20… een spel-winnende layup als de klok verlopen om te verslaan van de Jazz op 3/4… Opgenomen een nieuwe carrière hoog met 26 punten op een carrière-hoog 11 veld doelpunten tegen Philadelphia op 3/16… Opgenomen 10 of meer punten in 37 games en 20 of meer punten in zes wedstrijden Opgenomen… 10 of meer rebounds in acht wedstrijden … gekerfd drie double-doubles … Led of gebonden voor het team leiden in punten zeven keer, rebounds 18 keer en blokken 21 keer

2013-14: verscheen in 70 wedstrijden (negen starts) voor Cleveland, gemiddeld 5,7 punten op .538 schieten vanuit het veld en 4.0 rebounds in 15.0 minuten per wedstrijd … opgenomen drie double-doubles… in negen wedstrijden als starter, gemiddeld 9.0 punten op .544 schietpartij, a .905 (19-van-21) mark van de fout lijn, 5.6 rebounds en 1,1 blokken in 21.6 minuten per wedstrijd… gescoord in dubbele cijfers in vier rechte wedstrijden van 4/9-16, gemiddeld 15,8 punten op .711 (27-of-38) schieten, 7.5 rebounds en 1.0 block in 23,8 minuten over dat stuk… Notched zijn derde double-double van het seizoen met 22 punten op 9-of-11 (.818) schieten, 11 rebounds en twee blokken in 26 minuten tegen Brooklyn op 4/16 … eindigde met 12 punten en zeven rebounds in 26 minuten van de bank tegen Boston op 4/12 … verzamelde 18 punten op 9-of-11 (.818) schieten, zes rebounds en twee blokken in 24 minuten van de bank tegen Detroit op 4/9 … telde een carrière-high 23 punten op 10-van-16 (.625) fotograferen en zes rebounds in 30 minuten tegen Houston op 3/22… Had in de buurt van een double-double met 10 punten en negen rebounds in 23 minuten tegen Utah op 2/28… een career-high acht vrije worpen (op negen pogingen) en eindigde met 16 punten, zes rebounds en drie blokken in 31 minuten tegen Orlando op 2/19… Geregistreerd zijn tweede double-double van het seizoen met 18 punten en een career-high 15 rebounds (zes offensief) in 25 minuten op Philadelphia op 2/18… Geturfd 13 punten en 10 rebounds in 21 minuten in zijn eerste start van het seizoen op 1/28 tegen New Orleans… Led of gebonden voor het team leiden in punten twee keer, rebounds vijf keer, steelt een keer en blokken 21 keer … scoorde 10-19 punten negen keer en 20 of meer punten twee keer … Was DNP-CD 10 keer op het seizoen… Miste twee wedstrijden van 11/20-22 door een verstuiking van de rechter enkel … miste wedstrijd op 12/14 door een blessure van de rechter enkel … werd geplaatst op de inactieve Lijst twee keer op het seizoen

2012-13: verscheen in 77 wedstrijd (55 starts) met Cleveland tijdens zijn rookie campagne, gemiddeld 7,9 punten op .438 schoten, 5,7 rebounds en 0,9 blokken in 26.Drie minuten per wedstrijd … genoemd naar de NBA ‘ s All-Rookie tweede Team … als een starter, gemiddeld 8,3 punten op .434 schieten, 6.0 rebounds en 1.0 blok in 28.0 minuten per spel … ook geschoten .764 uit de vrije worp lijn, de tweede hoogste onder Alle rookie centers… onder rookies met een minimum van 70 wedstrijden gespeeld, gerangschikt eerste in offensieve rebounds per wedstrijd, tweede in defensieve rebounds per wedstrijd, tweede in totaal rebounds per wedstrijd, tweede in blokken per wedstrijd en zevende in punten per wedstrijd… ook opgenomen zeven double-doubles, die werd gelijkgezet voor de vierde onder alle NBA rookies … scoorde 15 punten en pakte zeven rebounds in zijn vierde NBA wedstrijd op 11/5 in de L. A. Clippers … kwam van de bank te scoren 14 punten, pull down 10 rebounds (vier offensief) en blok twee schoten in 31 minuten tegen Portland op 12/1 … in zijn eerste carrière start, scoorde een carrière-high 20 punten op 9-of-15 (.600) schieten terwijl het toevoegen van drie rebounds in Boston op 12/19 … Set een carrière hoog in blokken met vier en geteld 13 punten en zes rebounds op Sacramento op 1/14 … pakte een seizoen-best 14 rebounds en 13 punten toegevoegd op 6-of-12 (.500) schieten en drie blokken in 38 minuten in Utah op 1/19… gemiddeld 9.1 rebounds tijdens een negen-game stretch van 1/9-26 … telde 16 punten op 7-van-10 (.700) schieten, negen rebounds, vier assists en een blok versus San Antonio op 2/13… naar beneden Getrokken een seizoen hoge zes aanvallende rebounds (zeven in totaal) en scoorde 16 punten tegen Orlando op 2/23… Scoorde vier punten in de BBVA Rising Stars Challenge voor Team Shaq op All-Star Weekend… Scoorde 10-19 punten 26 keer en 20 punten of meer keer… Leidde het team in rebounds 11 keer, helpt een keer, steelt drie keer en blokken 33 keer… Gemiste wedstrijden van 11/7-13 met een niet-verplaatste fractuur van de linker orbital bot/hersenschudding… Gemist spel op 3/4 wegens ziekte… Was NWT eenmaal op het seizoen Was… geplaatst op de inactieve lijst vier keer voor het seizoen.

PLAYOFF HISTORY … (18 wedstrijden, 4 starts) … 2017: gemiddeld 2,9 punten en 1,7 rebounds in 7,1 minuten per wedstrijd over 11 wedstrijden voor Boston in de eerste ronde van het team tegen Chicago, tweede ronde series tegen Washington en de Eastern Conference Finals tegen Cleveland … 2016: gemiddeld 6,0 punten en 5,0 rebounds in 12,7 minuten per wedstrijd over drie wedstrijden tijdens de eerste ronde van de Celtics tegen Atlanta … 2015: gemiddeld 8,5 punten en 4,5 rebounds in 22.4 minuten per wedstrijd tijdens de vier wedstrijden tegen Cleveland in Boston ‘ s eerste ronde serie … Shot .517 van het veld en omgezet vier van de vijf vrije worp pogingen.

carrière transacties … opgesteld door de Dallas Mavericks met de 17e overall pick in de 2012 NBA Draft … verhandeld door Dallas op 7/29/12 met Kelenna Azubuike naar de Cleveland Cavaliers voor Jae Crowder, Jared Cunningham en Bernard James .. op 7/10/14, maakte deel uit van een drie-team handel; verhandeld door de Cleveland Cavaliers met een 2016 eerste ronde draft pick naar de Boston Celtics; de Brooklyn Nets verhandeld Marcus Thornton naar de Boston Celtics; en de Cleveland Cavaliers verhandeld Jarrett Jack en Sergey Karasev de Brooklyn Nets, tekende een meerjarig contract met de Boston Celtics op 7/27/16 … werd door de Kelten op 7/2/17 tekende een meerjarig contract met de Brooklyn Nets op 9/12/17 … verhandeld door de Netten te Milwaukee op 2/5/18 in ruil voor Rashad Vaughn en 2018 Tweede Ronde draft pick.

COLLEGE … gespeeld in 117 wedstrijden (75 starts) Voor North Carolina met gemiddelden van 12,8 punten op .542 schoten, 6,7 rebounds en 1,1 blokken in 23.1 minuut per spel… Tijdens zijn laatste jaar, gemiddeld 16.3 punten, 9.6 rebounds en 1,5 blokken in 28.2 minuten per spel… Geselecteerd als ACC Speler van het Jaar… Finalist voor de John R. Wooden Award… Eerste-team-Amerika (Houten) en het tweede team door de AP, NABC, Sport-Nieuws, USBWA en Basketbal Keer… Top 10 finalisten voor de Lowe ’s Senior CLASS Award… met de Naam USBWA Wijk Speler van het Jaar en een NABC Alle-District selectie… Won het Overslaan Prosser Award als de ACC’ s top scholar-athlete in mannen basketbal in ACC spelen… Leidde de liga in field goal percentage (.569) en aanvallende boards (4.0), en werd tweede in rebounds (9.7), derde in scoren (18.5) en zesde in vrije worp percentage (.833) … gemiddeld 19,8 punten en 10,7 rebounds en schoot 63.7 procent tegen ACC teams die de NCAA toernooi maakte … scoorde 31 punten versus Appalachian State en 30 (20-23 FTs) versus Maryland … Had 20 punten en carrière-high 22 boards versus Ohio in de NCAA toernooi… Shot 9-of-11 In road win bij Duke… totaal 18 punten en 18 rebounds op Wake Forest en 21 punten en 17 rebounds versus NC State… werd de derde ACC speler om academische All-America Of The Year honors te winnen… als junior, gemiddeld 15,7 punten op .547 schieten, 7.2 rebounds en 1.2 blokken in 28.1 minuten per wedstrijd … gelijk voor het team leiden in scoren en tweede in rebounding … leidde de ACC in veld doelpercentage in alle wedstrijden (.547) en ACC spellen (.580) … Posted a career-high 32 points versus Long Island University in de 2011 NCAA toernooi … verdiende eerste team All-ACC toernooi onderscheidingen … als tweedejaars, gemiddeld 9,3 punten en 4.6 rebounds in 17,4 minuten per wedstrijd … miste 10 ACC games met een stressfractuur in zijn rechtervoet. UNC ging 2-8 in die span… behaalde 17 punten en 10 boards tegen Georgia Tech… als eerstejaars, gemiddeld 3,1 punten op .472 schietpartij en 2.0 rebounds in 7,8 minuten per wedstrijd … was een lid van de 2009 Nationale Kampioenen … begon de eerste twee wedstrijden die hij speelde … leidde Carolina met 18 punten in zijn collegiale debuut tegen Penn… miste meer dan drie maanden met een gebroken pols.Persoonlijk … broer, Cody, was de 2012 Big Ten eerstejaars van het jaar aan de Indiana University en speelt momenteel voor de Charlotte Hornets … oudere broer, Luke, speelde voor de Phoenix Suns in 2012-13… elke zomer, Zeller en zijn familie gastheer van hun jaarlijkse DistinXion Basketball Camp… draagt maat 18 schoenen… favoriete tv-show is Duck Dynasty… favoriete film is Avatar … draagt #44 omdat het was het nummer dat zijn oom al Eberhard droeg spelen voor de Pistons.