sådan Bruser du med Baby-5 praktiske tip

at lære at brusebad med baby er meget vigtigt. At tage sig af en baby involverer mange bevægelige dele, og det hjælper, hvis du kan multitaske en gang imellem.

alt hvad du gør med din baby har brug for ordentlig planlægning, fra at spise til at sove og endda blive ren, herunder at tage et brusebad med din baby. Så hvis du spekulerer på, hvordan du bruser med baby, er det de faktorer, du skal tage i betragtning.

Er Det Sikkert At Brusebad Med Din Baby?

Ja, det er helt sikkert at bade sammen med din baby, så længe navlestrengsstubben er faldet af. Det sker normalt inden for 10 dage til 3 uger, i hvilket tidsrum du bare kan give din nyfødte baby svamp bade.

selvom du bruser dagligt, behøver din baby ikke at gå igennem det samme. Badning en eller to gange om ugen er nok i de første par uger, før de begynder at spise faste stoffer. Brusebad sammen er en stor bonding oplevelse, som du vil have gavn af den anbefalede hud-til-hud kontakt mellem dig og din baby.

det forbedrer også ammeoplevelsen ved at øge din mælkeforsyning og stimulere din svigtende refleks. Hvis din baby normalt er nøjeregnende, før de falder i søvn, hjælper det med at berolige dem med at tage et dejligt varmt brusebad sammen. Desuden sparer du også så meget tid ved at blive ren sammen på en gang.

køb de bedste baby bademåtter til din baby.

sådan Bruser du med Baby – 5 praktiske tip

en af de største frygt, som forældre har, når det kommer til brusebad med deres babyer, er at de kunne glide og slippe babyen. Selvom dette er helt gyldigt, her er hvordan man bruser med baby sikkert:

  1. få alt klar på forhånd-Planlæg hvad du har brug for inde i brusebadet, som sæbe, håndklæder og vaskeklude. Glem ikke, hvad du har brug for bagefter, som tøj til dig og din baby. Du kan også bruge denne tid til at sikre, at vandet har den rigtige temperatur. Hvis du gør dette, bliver du mindre distraheret og mindre tilbøjelig til at begå en fejl, når brusebadet starter.
  2. sørg for, at du har en pålidelig brusemåtte for at undgå at falde på det glatte gulv med babyen. Du kan også få et brusebad til babyen, hvor du kan placere dem i et par minutter for at vaske din egen krop.
  3. kom først i vandet for at sikre, at alt er i orden, før du bringer din baby ind. Hvis du har en partner, kan de bare give dig babyen; hvis du er alene, kan du først placere babyen i brusebadet, før du kommer under vandet med dem.
  4. Husk at du tager et bad med en baby, og vandtrykket kan være for meget for dem. Prøv at sørge for, at vandet ikke falder direkte på deres hud på noget tidspunkt. Brug en lavere brusehastighed, der vil være mere beroligende og afslappende for dig og babyen. Sørg også for, at din baby altid er varm.
  5. prøv at brusebad med din baby, når du føler dig mest opmærksom, og du kan endda få din partner til at deltage i en familie bonding oplevelse.

er du en ny forælder og ikke sikker på, hvordan man bruser med baby? Ja, det er sikkert at brusebad med din baby. Du skal dog planlægge alt hvad du har brug for før og efter brusebadet for at gøre det mere håndterbart. Det kan være ubesværet og gavnligt for dig og din baby, når du ved, hvad du skal gøre.

https://www.youtube.com/watch?v=3pW-S7kQUJs