Sådan installeres TestNG i Eclipse: trin for trin Guide

som du allerede ved, er TestNG eller Test næste Generation en af de mest anvendte automatiseringstestrammer i Java. Inspireret af JUnit og NUnit skabte Cedric Beust TestNG med ideen om at dække næsten alle typer testmodeller, det være sig funktionelle eller ende-til-ende. Kommentarer, funktionaliteter, brugervenlighed, funktioner og brugervenlighed gør TestNG til et meget populært valg af rammer. Nedenfor er nogle af de største fordele ved at bruge TestNG-

 • rapporteringsfunktionen giver en detaljeret rapport om hver vellykket, mislykket eller sprunget test.

 • Parallel test hjælper testere med at køre flere testsager med den ekstra fordel ved CI/CD-integration.

 • funktionen anmærkninger giver udviklere mulighed for at håndtere undtagelser og forstå koden let.

 • testsager kan grupperes sammen eller prioriteres let.

 • fleksibel runtime konfiguration.

i denne artikel lærer du, hvordan du installerer TestNG i Eclipse og konfigurerer det i dit system for at begynde at opbygge en ramme for dit testprojekt. Starter med installationen af TestNG plugin til Eclipse.

TestNG er baseret på Java, og du skal installere det, hvis du ikke allerede har gjort det. Nu til at begynde med installationen af TestNG plugin til Eclipse, skal du starte Eclipse IDE og derefter følge disse trin.

Trin #1: når Eclipse er lanceret, skal du klikke på hjælp og derefter Eclipse Marketplace.

eclipse marketplace

Trin #2: et nyt vindue åbnes, hvor du skal skrive “TestNG” i Find-tekstfeltet og klikke på Go-knappen.

Trin #3: Du vil nu se søgeresultaterne med TestNG for Eclipse øverst. Alt du skal gøre nu er at klikke på knappen Installer ved siden af den.

testNG for eclipse

Trin #4: løsning af funktioner kan tage et par minutter, hvorefter du skal kontrollere, at afkrydsningsfeltet for TestNG er markeret, og klik på Bekræft-knappen.

eclipse marketplace

Trin #5: Vælg “Hold min installation den samme” og klik igen på Bekræft-knappen.

Bekræft funktioner

Trin #6: Accepter licensen og klik på knappen Udfør.

licenser

Bemærk: For at ændringen skal være effektiv, skal du genstarte Eclipse, og du vil nu kunne se TestNG installeret ved at højreklikke på et hvilket som helst projekt og se TestNG i menuindstillingerne.

testNG

så du, hvor let denne proces var?

kan du ikke finde TestNG Plugin i Eclipse Marketplace? Gør Det!

i nogle versioner af Eclipse finder du muligvis ikke TestNG-pluginet på Eclipse marketplace. Du kan stadig installere TestNG i Eclipse.

Trin 1: Gå til Eclipse hjælp og klik på knappen for at “installere nyt program”.

testNG plugin

Trin 2: Klik på knappen Tilføj og skriv “TestNG” som navn og “http://dl.bintray.com/testng-team/testng-eclipse-release/ ” som en sti.

tilgængeligt program

Trin 3: Når du har tilføjet stien, vil du bemærke en TestNG-post under navnet. Du skal derefter vælge det og klikke på Næste for at installere TestNG i Eclipse. Accepter licensaftalen og tryk på knappen Udfør.

det er gråtonet på dette billede, fordi jeg allerede har det installeret. Bare rolig, det fungerer perfekt for dig.

vil du ikke installere TestNG med Eclipse? Brug lokal biblioteksfil

hvis du ikke vil installere TestNG Eclipse eller TestNG med IntelliJ, er der en anden måde, du kan tilføje TestNG til dit projekt. Det er ved at hente biblioteksfilen i dit system og derefter manuelt tilføje den til byggestien for det projekt, hvor du vil bruge det. Det svarer meget til den metode, vi brugte ovenfor, den eneste forskel er, at vi først henter biblioteksfilen til vores system og tilføjer den til byggestien senere. Vi anbefaler at installere TestNG-pluginet til Eclipse i stedet for manuelt at tilføje det til byggestien, da du bliver nødt til manuelt at tilføje det til hvert projekt. På den anden side, hvis det er installeret i Eclipse, behøver du ikke at konfigurere byggestien igen og igen. Lad os hurtigt se de trin, du skal følge–

 1. du kan hente TestNG lib-filen herfra.

 2. når filen med lynlås er hentet, skal du kopiere den til et sted efter eget valg. Jeg har tilføjet det på nedenstående sti i mit system – org.testng

 3. åbn nu Eclipse og klik på Hjælp i menulinjen og klik på Installer nyt program.
 4. Klik på Tilføj og angiv navn som TestNG og stien, hvor du lagrede lynfilen i feltet Placering, og klik på OK. testNG
 5. Vælg TestNG og klik på Næste. gå næste
 6. bare klik på Næste, hvis du får nogen afhjælpning eller installere detaljer side. Accepter licensen og klik på Udfør. anmeldelse licenser
 7. genstart din Eclipse.
 8. når du er færdig, skal du tilføje biblioteket til projektbygningsstien. Højreklik på dit projekt og gå til byg sti og i det nye pop op-vindue Klik på Tilføj bibliotek.java bygge sti
 9. du vil se TestNG som en mulighed i det nye vindue, bare vælg det og klik på Næste.Tilføj bibliotek

 10. når du er færdig, vil du nu se testNG-biblioteket under din projektstruktur.lambdaproject

 11. du kan nu kontrollere, om TestNG er klar til brug i dit projekt ved blot at skrive et annotationstag, som @Test i dit script. Du vil se, at når du svæver på tagget, får du muligheder for at importere TestNG-pakken.@test

og der går du kan se TestNG konfigureres i dit system og alle klar til brug.

efter installation af TestNG Eclipse skal vi muligvis konvertere nogle af de projekter, vi oprettede som et almindeligt java-projekt til et TestNG-projekt. Lad mig hurtigt orientere dig om, hvordan du gør det.

opsætning af TestNG Eclipse Tests fra dine eksisterende Java-projekter

Trin #1: konvertering af dine eksisterende tests til TestNG test er en meget nem proces. Bare åbn Eclipse og højreklik på det projekt, du skal konvertere til TestNG.

Opret TestNG

Trin #2: Vælg og klik på Konverter til TestNG. Du vil se et refactoring vindue dukker op med testng.detaljer. For nu skal du holde tingene som det er og klikke på Udfør. Vi vil diskutere testng.i detaljer i yderligere indlæg. Lad os nu se, at vores Java-projekt konverteres til TestNG og en testng.kml er oprettet.

.kml

testng.

nu Kan du køre testklasserne under projektet som TestNG-test.

Kør som testng

nu hvor vi er færdige med installationen og opsætningen af TestNG-pluginet til Eclipse, vil vi yderligere tale om at oprette vores første TestNG-projekt og udføre det samme i vores næste indlæg. Vi bruger Eclipse i hele TestNG-serien, selvom det er helt op til dig at køre TestNG i Eclipse eller enhver anden IDE til at skrive og køre dine testcases.

nu Kan du køre din første TestNG selen script. Glad test!