Sådan ser du nogens Snapchats og deres Snapchat-historie

nogensinde spekuleret på, hvordan man kan se folks Snapchats og endda se gennem deres Snapchat-historie?

det er et spørgsmål, som jeg er blevet stillet meget – og nu skal jeg forklare nøjagtigt, hvordan du kan gøre dette og mere uden at de ved det. Bare rolig, du behøver ikke at være teknisk ekspert, og næsten enhver kan gøre dette let.

Snapchat er enormt populær, især blandt unge brugere, og som alle disse kommunikationsapps udgør de reelle trusler mod vores børn online. De teknikker, jeg gennemgår, er helt lovlige, hvis du følger reglerne – jeg tolererer aldrig nogen ulovlig brug af spionapps eller hackingsteknikker.

Indholdsfortegnelse

hvordan Se læserens snapchats

du kan bruge dette råd til at overvåge dine egne børns Snapchat-konti og enhver af dine medarbejdere, der bruger en virksomheds mobiltelefon. Du kan ikke bruge dette lovligt til at se dine partnere eller ægtefæller Snapchats – på trods af hvad nogle steder siger!

bekymret du måske blive hacket? Læs min artikel-Sådan fortæller du, om din Instagram-konto er blevet hacket.

så lad os komme i gang :

Hvorfor er det svært at se nogens Snapchats?

med de fleste messaging eller sociale medier apps, hvis du kan få adgang til brugerens konto kan du gå igennem og se på alle deres aktivitet. Alt vil være der for at se – du kan nemt tjekke din børnetelefon for farligt eller upassende indhold.

hvis du kan få adgang til deres konto, kan du blot se igennem og se hver besked eller billede sendt, du kan endda se nogen taleopkaldslogger.

Snapchat er anderledes. Den unikke ting med Snapchat er, at disse Snapchats eller historier forsvinder normalt efter 24 timer – Snapchat-øjeblikke (en anden funktion) kan være væk efter 10 sekunder! Og de forsvinder virkelig helt fra platformen.

dette udgør et stort problem, hvis du prøver at holde øje med dine børns aktivitet – deres meddelelser er for det meste væk, når du får se dem, selvom du har adgang til deres konto og adgangskode.

se på min artikel, der dækker de bedste messaging – apps-disse apps er en potentiel risiko for dine børns online sikkerhed, hvis de ikke er markeret.

heldigvis er der et par måder at se, hvem nogen er Snapchatting og være i stand til at se andre folks Snapchat historie – Alle aktivitet!

Sådan ser du folks snapchats historie

brug af mSpy til at overvåge Snapchat

mSpy er den bedst sælgende mobiltelefon spion app med en lang række overvågningsfunktioner designet til brug af bekymrede forældre og arbejdsgivere. De er en af de få apps, der kan overvåge Snapchat nøjagtigt og pålideligt.

mange apps gør kravet, men når du kommer ind i at bruge dem, finder du vanskeligheder – de fungerer kun på bestemte telefoner eller netværk, eller de samler kun eksisterende Snapchat-historier.

mSpy er en af de få spion apps, som jeg anbefaler til læsere, fordi det virker og har arbejdet konsekvent i årevis. MSpy-appen kan gøre meget mere end at overvåge eller hacke Snapchat – se på min vigtigste MSPY-anmeldelse for en fuld gennemgang af funktioner i anmeldelserne her.

Sådan ser du Folks Snapchats ved hjælp af mSpy

mSpy – appen har visse arbejdsfunktioner, der gør det muligt at fange al Snapchat-aktivitet-selv når de snart forsvinder fra selve Snapchat-platformen.Det svarer til, hvordan mSpy kan rapportere slettede sms-beskeder og andre slettede sociale medier beskeder.

sådan fungerer det:

når mSpy-appen er installeret og arbejder på brugerens telefon, logger den næsten alle handlinger, der udføres på enheden. Dette inkluderer alle Snapchat-meddelelser eller opkald, der sendes og modtages. Det fanger i det væsentlige denne aktivitet på tidspunktet for afsendelse og modtagelse uploader derefter disse data til mSpy-dataserverne online.

du kan derefter logge ind på online rapportering dashboard og se alt. I dette tilfælde kan du se enhver interaktion, der har fundet sted ved hjælp af Snapchat – både afsendelse og modtagelse. Det vil også vise nogen Snapchat taleopkald logfiler herunder tidsstempler og varigheden af opkaldene.

det vil også vise brugerkonti detaljer – hvem de følger, og hvem der følger dem. Selv efter at disse meddelelser er slettet fra Snapchat selv – kan du stadig se alle meddelelser. Efter min mening er dette den mest komplette service til at se nogens Snapchat-historie.

mSpy har programmer til både Android og iPhone – de har nogle forskelle, så lad os tage et kig:

visning af Snapchats til Android

hvis den telefon, du skal overvåge, er en Android, dækker mSpy alt og er virkelig let at konfigurere. For Android-telefoner skal du have telefonen i din besiddelse og fysisk installere app-programmet.

Installation er virkelig ret ligetil – når du har købt mSpy, sender de dig detaljerede instruktioner. Du går online ved hjælp af måltelefonen eller enheden (Det fungerer også på tablets) indtast det tilpassede overførselslink, du er blevet sendt, og følg en simpel Installationsguide.

det skal kun tage et par minutter at gennemføre. For alle, der ikke er sikre på, at de tilbyder en ekstra installationstjeneste mod et mindre gebyr. Men alvorligt kan de fleste gøre det selv. På enhver Android-telefon vil du være i stand til at overvåge alt på Snapchat og se deres historie til enhver tid.

snapchat spy

se andres Snapchats på iPhone

til Apple-brugere-iPhones og iPads – MSPY har 2 versioner tilgængelige:

for jailbroken enheder

hvis målet telefonen har en Jailbreak kan du installere programmet direkte på telefonen som med Android installation. Hvis du ikke kender til Jailbreaking, kan du læse mine artikler, der forklarer alt.

jailbreaks fulde version til mSpy tilbyder den bedste dækning til rapportering af Al Snapchat-aktivitet, men den fungerer ikke med de nyeste iPhone-modeller. Så mSpy har en ingen Jailbreak-version, der giver dig mulighed for at overvåge Snapchats.

Ingen Jailbreak-Version

mSpy var det første firma, der frigav overvågningssystemet No Jailbreak, og det forbliver den mest avancerede version. Det virker meget anderledes end deres fulde version-for ikke Jailbroken enheder er der ikke installeret noget program på måltelefonen.

de fleste hjemmesider, der skriver om dette, synes ikke at forstå principperne her og give modstridende oplysninger. Jeg bruger dette program og har en masse erfaring med det.

ingen Jailbreak-versionen fungerer ved at overvåge via telefonens sikkerhedskopier og rapportere ændringerne. Sikkerhedskopier udføres ved hjælp af den gratis iCloud-platform fra Apple. Du skal have brugerne iCloud brugernavn og adgangskode for at dette kan fungere!

denne version af mSpy giver dig mulighed for at logge ind ved hjælp af målbrugernes legitimationsoplysninger og indstille hyppigheden af rapportering og andre funktioner. Det er hurtigt og nemt at konfigurere, og i de fleste tilfælde behøver du ikke have telefonen i din besiddelse. Husk, at der ikke er installeret noget program.

når du er konfigureret, kan du logge ind på MSPY reporting dashboard og se aktiviteten på den sædvanlige måde – ligesom den fulde version. Rapportering er ikke så detaljeret som det fulde program og dækker ikke alle de ekstra funktioner – så sørg for at tjekke, hvad der er, og hvad der ikke er dækket.

det fungerer godt for at se andre Snapchat historie!

snapchat icloud

Husk at for alle versioner af spionapps som mSpy får du adgang til en bred vifte af overvågningsfunktioner, ikke kun overvågning af Snapchat. Alt fra GPS-sporing til overvågning af en bred vifte af sociale medier og chat-apps.

meget få spionapps kan faktisk overvåge Snapchat – mange gør kravet, men brugerne finder hurtigt ud af, at de ikke fungerer effektivt for Snapchat. mSpy er den mest pålidelige i min personlige erfaring.

bedst af alt mSpy er helt diskret – det er meget godt skjult, og brugeren aner ikke, at de overvåges.

andre måder at se folks Snapchat beskeder

spion apps virkelig tilbyde den eneste måde at se læserens Snapchat historie med nogen reel nøjagtighed. Selvom de fleste ikke fungerer som mSpy, der tilbyder en meget detaljeret dækning af Snapchat – kan nogle tilbyde begrænset rapportering på en anden måde. Lad mig forklare:

kan en Keylogger se nogens Snapchats?

nogle af de bedre spion apps (herunder mSpy) har en indbygget keylogger funktion. Hvis du ikke kender en keylogger kan logge og rapportere hver handling på telefonen eller enheder tastatur. Dette er enormt, og de fleste mennesker får det ikke!

lad os se på sagen om Fleksispy – en anden af mine anbefalede spion apps. Fleksispy dækker ikke Snapchat på samme dedikerede måde som mSpy, men det har en meget god keylogger-funktion.

når Fleksispy er installeret på målsmartphone, registrerer den hvert tastetryk, der indtastes ved hjælp af telefonens tastatur / skærm. Ved hjælp af dette kan du se de andre personers logins og adgangskoder til deres Snapchat – konto-eller for at se eventuelle meddelelser, de har indtastet i Snapchat.

snap-keylog

det er nyttigt at få adgang til disse logfiler og være i stand til at logge ind på deres konto, men bestemt ikke så effektiv som at overvåge deres Snapchat-historie ved hjælp af mSpy. Denne metode henter ikke billeder, der allerede er slettet fra Snapchat-platformen.

Husk, at denne keylogger-funktion fungerer for alle brugernavne og logins, der er indtastet i brugerens telefon! Ting som Facebook, Facebook og andre kan hackes på denne måde meget let.

brug Snapchat Hacking værktøjer til at se, hvem nogen er Snapchatting

her taler jeg om alle de såkaldte online Snapchat Hack tools. De fremsætter store krav-alt hvad du skal gøre er at indtaste brugernavnet på den person, du vil hacke, og de vil vise dig al deres Snapchat-historie! Lyder for godt til at være sandt?

det er for godt til at være sandt – de annoncerer svindel med det formål at få dig til at klikke på annoncer eller udfylde undersøgelser – de tjener mange penge, og i sidste ende får du ingen Snapchat-oplysninger. Jeg har dækket disse svindel i detaljer på min Snapchat Hacking guide her.

monitor snapchat

Vær opmærksom på, at der findes lignende værktøjer til hacking, Facebook og andre – de snyder dig alle på lignende måder. Undgå dem for enhver pris tak.

for at opsummere

spion apps er den bedste måde at se andre folks Snapchat historie, konti og meddelelser. En specialiseret app som mSpy vil give dig den bedste overvågning dækning – herunder ældre meddelelser, der er blevet slettet.

Spy app keyloggers er den næstbedste ting, selvom overvågningsniveauet ikke er så detaljeret – men du kan få adgang til deres konti.

online hacking værktøjer – spild ikke din tid. Jeg har prøvet mange af disse og aldrig haft et resultat, faktisk har jeg udfordret nogen til at vise mig en legitim, der fungerer og stadig venter!

husk endelig, at en god spionapp kan give mange flere interessante funktioner – ikke kun dækker Snapchat. Har et godt kig rundt på sitet og læse mine bedste spion app Anmeldelser – Jeg tror, du vil blive overrasket over, hvad disse apps kan gøre.

56 aktier