Sådan spiller du PS4-spil på PC & Mac

PlayStation 4 er uden tvivl den mest populære spilplatform, der er tilgængelig i øjeblikket, selvom virksomheden altid konkurrerer med Microsoft om det øverste slot. Så da Microsoft annoncerede muligheden for at spille et spil via PC i Vinduer 10, svarede Sony med PS4 Remote Play.

her viser vi dig, hvordan du konfigurerer og installerer PS4 Remote Play til at afspille dine PS4-spil på din PC eller Mac, og viser dig også, hvordan du spiller PlayStation-spil på din PC, hvis du ikke ejer en PlayStation.

interesseret i kommende spil? Se vores udvalg af de mest forventede spil.

sammenfatning:

 1. Hent og installer den officielle Remote Play-app til PC eller Mac
 2. sørg for, at din PlayStation 4 kører v3.50 eller nyere via Indstillinger > opdatering af systemprogrammer
 3. Åbn PC Remote Play og tilslut din DualShock 4-controller
 4. Log ind på din PSN-konto
 5. Klik på Opret manuelt, hvis din PS4 ikke automatisk findes

systemkrav

din PC eller Mac skal køre en af følgende betjeningsfunktioner systemer:

 • Vinduer 8.1
 • vinduer 10 eller nyere
 • OS Yosemite eller nyere

du kan vælge mellem følgende indstillinger for opløsning og billedhastighed afhængigt af din internetforbindelse – for 720p/60fps kræves en internetforbindelse på mindst 15 MB.

 • opløsningsindstillinger: 360p, 540p, 720p
 • standardopløsning – 540p
 • billedhastighed: Standard (30fps), høj (60fps)
 • standard billedhastighed-Standard (30fps)

du kan også bruge DUALSHOCK 4-controlleren, selvom denne skal tilsluttes din PC eller Mac via micro USB.

Sådan konfigureres PS4 Remote Play på en PC eller Mac

Trin 1) Hent og installer PC/Mac-klient. Det første skridt i vores vejledning er at hente den officielle Remote Play app til PC eller Mac – dette kan hentes herfra. Når du har hentet installationsprogrammet, skal du blot installere appen ved at følge instruktionerne på skærmen.

Trin 2) Opdater dit PS4-program til 3.50, hvis du ikke allerede har gjort det. Afhængigt af dine PlayStation 4-indstillinger skal du blive bedt om at hente og installere opdateringen automatisk. Men hvis dette ikke er sket, skal du ikke frygte – Du kan også gå til Indstillinger > systemopdatering for manuelt at udløse opdateringen.

Trin 3) Åbn PC Remote Play-appen, og tilslut din DualShock 4-controller. Selvom de fleste pc ‘er og Mac’ er tilbyder Bluetooth-support, Har Sony designet Remote Play-appen til kun at fungere med kabelforbindelser. Dette betyder, at du bliver nødt til at tilslutte din PS4-controller til din PC/Mac via et USB-kabel og derefter klikke på “Start”.

Trin 4) Log ind på din PSN-konto. Dette skal være det samme som den hovedkonto, du bruger på din PlayStation 4.

trin 5a) App vil automatisk søge efter din PS4. Søgningen kan tage et par minutter, men hvis den ikke vises efter en længere periode, skal den udføres manuelt. Sony hævder, at søgningen ikke finder din PlayStation 4 via internettet, hvis den ikke er registreret som din primære PS4, eller hvis den er helt slukket (i modsætning til at være i hviletilstand, hvor den er i stand til at tænde den eksternt).

trin 5b) hvis den ikke findes, skal du klikke på Opret forbindelse manuelt. Det er værd at bemærke, at manuel tilslutning til din PS4 kræver, at både PS4 og PC/Mac er på det samme netværk. På din PS4 skal du gå til Indstillinger > Indstillinger for fjernafspilning > Tilføj enhed og indtaste det nummer, der er angivet i appen fjernafspilning.

Trin 6-Gør dig klar til spil. Hvis alt går godt, skal din PC derefter oprette forbindelse til din PS4, og du kan begynde at spille væk. Hvis du vil justere dine forbindelsesindstillinger, skal du først afbryde forbindelsen fra Remote Play ved at slukke for din PS4 eller lukke Remote Play-appen. Før du klikker på “Start” for at oprette forbindelse til din PS4, skal du klikke på Indstillinger og justere opløsningen/frameraten.

spil PlayStation – spil på PC ved hjælp af PlayStation nu

for dem, der ikke har en PlayStation, frygt aldrig-mens Sonys PlayStation nu-tjeneste ikke nødvendigvis er ny, er den nu også tilgængelig på PC og Mac. Hvad betyder det for spillere? Det kunne i det væsentlige åbne et nyt marked for Sony, da det giver spillere mulighed for tilfældigt at spille PlayStation-spil uden selv at skulle investere i en PlayStation.

for dem, der ikke ved noget om tjenesten, tilbyder Sony spillere muligheden for at gennemse fra et katalog med over 500 PlayStation 3-og PlayStation 4-spil, inklusive store navne som Uncharted og The Last Of Us

den største fordel for spillere er, at de fleste titler i Sonys bibliotek straks kan streames (hvis du har en hurtig nok internetforbindelse, det er!) selvom større spil, mere detaljeret kan kræve en lille overførsel først.

nye spillere får en 7-dages prøveversion for at teste Sonys netfliks-of-gaming service, og dem, der nyder det, kan betale for 12.99 en måned til at fortsætte med at bruge det. Nye spil tilføjes også månedligt, så der er ingen risiko for, at samlingen bliver kedelig.

der er også en dongle tilgængelig til PC-og Mac-spillere, så de trådløst kan bruge deres DUALSHOCK 4-controller (den kan kun bruges, når den er kablet i øjeblikket), når de spiller PS nu-spil, såvel som andre controller-understøttede spil.

vil du vide, hvordan du spiller et antal PlayStation-spil på din PC? Nå, her er hvordan man gør det:

1) Hent PlayStation nu-installationsprogrammet til PC fra Sony ‘ s hjemmeside, kør installationsprogrammet og følg vejledningen på skærmen for at installere appen på din PC.

2) PlayStation nu-appen skal automatisk åbnes efter installationen, men hvis den ikke gør det, skal du åbne den manuelt.

3) Du skal føres til et tilmeldingsvindue – hvis du allerede har et Sony Entertainment-netværkslogin (som de fleste PlayStation-spillere vil), skal du klikke på ‘Log ind nu’, men hvis ikke, skal du følge instruktionerne på skærmen for at oprette en konto fra bunden.

4) Når du logger ind, vil du blive hilst velkommen af et banner, der beder dig om at starte din gratis 7-dages prøveperiode samt et udvalg af de spil, du kan spille. Klik på knappen” 7-dages gratis prøveperiode”, og følg vejledningen for at tilmelde dig en PlayStation nu-prøveversion ved hjælp af dit SEN-login. Det er værd at bemærke, at prøveperioden automatisk bliver til et abonnement, medmindre du går til dine kontoindstillinger, klikker på medier, klikker på PS nu-abonnementet og klikker på “Annuller automatisk fornyelse”.

5) Når du har tilmeldt dig, er det tid til at vælge et spil at spille. Du kan gennemse et udvalg af PS3-spil i et layout og blot klikke på” Start ” på det spil, du vil spille. Mens de fleste spil vil blive streamet med det samme, vil større spil (som infamous 2) kræve en slags overførsel før hånden.

når du har klikket på Start og startet spillet, er det tid til at tilslutte og bruge din DualShock 4 controller. Når den er tilsluttet, skal du være klar til at spille på!

da PS nu spil streames og ikke hentes, er det muligt at synkronisere dine fremskridt mellem forskellige pc ‘ er og PlayStations, så du kan fortsætte, hvor du slap under din frokostpause på arbejdspladsen uden at overføre gemte data.

se derefter på vores valg af de bedste PS4-spil, og hvordan du bruger en PS4-controller på PC