Søstre af det ubesmittede hjerte af Mary

CaliforniaEdit

i 1869, Fr. Masmitjas ven biskop Thaddeus Amat y Brusi fra Monterey, Californien, var på besøg i Spanien og bad om, at nogle af søstrene skulle komme til Californien. To år senere, med far Masmitjas godkendelse, førte Mor Raimunda ni andre til den nye mission i Californien. Søstrene etablerede to huse, det ene i Gilroy og det andet i San Juan. Meget snart lærte søstrene i det ubesmittede hjerte i flere skoler i forskellige dele af Californien. Deres livsstil tiltrak unge kvinder til at følge fr ‘ s karisma. Masmitja og søstrene indviede et tredje hus i San Luis Obispo (1876), et fjerde hus i San Bernardino (1880) og endelig det sidste hus i Fr ‘ s levetid. Masmitja blev grundlagt i Los Angeles (1886).

den 11.januar 1886 begyndte IHMs at undervise i Cathedral School of Los Angeles, direkte bag Katedralen. I flere år fungerede det som en grundskole, men under ledelse af søster Gabriel, IHM, blev der tilføjet et akademi for piger, fire års gymnasium. IHMs underviste på Katedralskolen indtil juni 1969 og kørte også børnehjem.

Immaculate Heart Convent og College, senere Gymnasium

Mor Raimunda tjente som provinsen for Californiens søstre indtil hendes død i 1900. I 1906 var søstrene i stand til at bygge deres eget kloster, Moderhuset. Biskop Francis J. Conaty spillede en vigtig rolle i erhvervelsen af ejendommen og opførelsen af dette Moderhus til IHMs. I 1916 blev Immaculate Heart College etableret i Los Angeles. En del af den oprindelige klosterbygning blev jævnet i 1975 på grund af brand-og sikkerhedsproblemer.

Mor Genevieve Parker var medvirkende til at sikre adskillelsen af California IHMs fra det spanske samfund. Ved hjælp af biskop John Joseph Cantvelaf Los Angeles blev adskillelsen afsluttet i 1924, og mor Genevieve blev valgt til den første Generals moder.

i 1911 blev fem søstre fra Spanien og to fra Californien sendt ud for at starte en skole. Seks år senere, i 1917, blev søstrene tvunget til at forlade på grund af Den Russiske Revolution. Under et stop i deres rejse tilbage til Californien inviterede biskop Henry Granjon Fra Tucson søstrene til at blive, og de accepterede. Derfra begyndte de at bygge skoler og acceptere postulanter. Søstrene evangeliserede ikke kun i skolerne, men efter regelmæssige klasser i mange missioner i små minebyer omkring Tucson. På grund af væksten over tid blev søstrene i 1946 provinsen Saint Joseph. I 1947 flyttede novitiatet til Sabino Canyon Road ved foden af Santa Catalina-bjergene uden for Tucson.

Sisters of the Immaculate Heart of Mary, Tucson, har også et koreansk ministerium, der gør det muligt for det koreanske katolske samfund at bruge plads i St. Ann ‘ s Convent til liturgi og trosdannelse. IHM-søstrene forbliver aktive i både Danmark og Florida. I 2010 startede Sisters of the Immaculate Heart of Mary fra Miami en ny mission i La Concordia, bispedømmet Jinotega, Nicaragua, Mellemamerika.

Immaculate Heart CommunityEdit

i 1960 ‘ erne var der 600 påståede søstre i 68 grundskoler, 11 gymnasier, et kollegium og to hospitaler. I slutningen af 1960 ‘ erne opstod der en tvist mellem instituttet og ærkebiskop James Francis McIntyre fra Los Angeles. IHM-søstrene deltog i en fornyelsesproces ledet af psykologen Dr. Carl Rogers, grundlægger af Center for the Study of the Person, et datterselskab af det vestlige Behavioral Sciences Institute. Carl Rogers og hans medarbejdere Bruce Meador og Bill Coulson gennemførte mødegrupper i henhold til principperne for den menneskelige potentielle bevægelse. I sådanne mødegrupper, under ledelse af en facilitator, deltagerne blev opfordret til at dele deres virkelige følelser, da de interagerede med de andre gruppedeltagere.

den første mødegruppe blev afholdt i sommeren 1966 på Immaculate Heart Novitiate i Montecito, Californien. Med sin tilsyneladende succes blev eksperimentet påbegyndt en masse i 1967, hvor alle søstrene og de skoler, de kørte i Los Angeles ærkebispedømme, deltog. Mødegrupperne lette ændringer i IHM-samfundet. Det var blandt de første grupper af religiøse kvinder, der moderniserede deres styre i overensstemmelse med direktiverne fra Vatikanet II. ændringer omfattede en mere demokratisk form for regeringsførelse og erstatning af deres religiøse påklædning med Civil påklædning. Kardinal McIntyre nægtede at lade søstrene undervise i ærkebispedømmeskoler, medmindre de havde vaner og overholdt en række traditionelle regler. Søstrene, på tur, protesterede mod, at ærkebiskoppen dikterede deres påklædning, sengetider, og timers bøn.

den daværende overlegne Anita Caspary forblev fast i gennemførelsen af reformerne, og den 1.februar 1970 fulgte omkring 300 af IHM-søstrene Caspary og blev efterfølgende dispenseret fra deres løfter og fyret fra skolerne i ærkebispedømmet. De fortsatte med at danne en ikke-kanonisk gruppe, der indrømmer både mænd og kvinder kendt som Immaculate Heart Community. De 68 søstre, der besluttede at forblive, fik lov til at beholde Sisters of the Immaculate Heart of Mary som deres navn. Fra 2015 er der fem søstre.

en efterfølgende ejendomsafvikling efterlod IHM-søstrene med visse ejendomme, mens de, der blev udleveret, fik kontrol over Immaculate Heart College og Immaculate Heart High School i Los Angeles.

hovedkvarteret for Immaculate Heart-samfundet ligger på 5515 Franklin Avenue nær vestlige Avenue, i Los Angeles-distriktet. Immaculate Heart Blythe Street serverer San Fernando Valley, der ligger i Panorama City, Los Angeles. Det ubesmittede Hjertesamfund har siden 1943 drevet et Center for åndelig fornyelse og La Casa De Maria på 26 hektar i Montecito, Californien. Dette var også novitiatet i mange år. Fra 2011 nummererede Immaculate Heart Community 160 medlemmer.

hvilket

efter mislykkede forsøg på at løse forskelle indbyrdes med hensyn til at leve deres oprindelige karisme og de væsentlige elementer i det religiøse liv, mor Joanne, en tidligere kasserer for instituttet, søster Eileen, og søster Giovanni blev instrueret af Holy See for at finde et andet bispedømme, der ville byde dem og deres værker velkommen. De flyttede til bispedømmet i Kansas. IHM-søstrene arbejder primært i undervisningsministerierne, ungdomsministeriet, tilbagetogsarbejde og katekese.