Simeon Panda, alder, højde, kæreste, familie, nettoværdi, biografi

Simeon Panda er en professionel bodybuilder, sportsmodel og personlig træner fra London. Han er en af de mest indflydelsesrige bodybuildere i verden. Han startede sin bodybuilding siden 2002, og han fulgte en meget streng diæt og hverdagsøvelse for at opbygge sine muskler og få den i form.

inden for et tidsrum på over 10 år ændrede han sin fysik fuldstændigt og fik enorme biceps og muskler. Han begyndte at løfte vægt derhjemme og til sidst, han begyndte også at konkurrere i forskellige bodybuilding viser rundt om i verden.

Simeon Panda

Simeon Panda

Simeon er også ejer af en populær fitness tøj linje ‘SP æstetik’ og ‘Just Lift’. I 2013 konkurrerede han i Europamesteren og blev også mester. Han konkurrerede også i Musclemania konkurrencer over hele verden. I 2017 blev Panda også med på Forbes 2017 top Influencers liste for fitness bag Kayla-Itsines.

han har også været dommer på forskellige fysik, modellering, og bodybuilding viser over hele verden. I første omgang, Simeon startede sin bodybuilding i løbet af sine college-dage, da han lærte nogle enkle træningsprogrammer derhjemme og senere startede sin vægttræning.

bodybuilder er også aktiv på sociale medier ved at sende sin kropsfysik og træning på Instagram. Han har tjent mere end 8 millioner følgere på sin Instagram. Han er også med på adskillige prestigefyldte fitnessmagasiner som Train Mag, MuscleMag og Fitness.

Simeon Panda Girlfriend

sportsmodellen, Simeon er i øjeblikket dating Chanel brun siden 2012, og hun er også meget speciel om sin træning. Chanel var også en tidligere Model og er også blogger. Hun deler ofte sin kondition på sin hjemmeside og træner sammen med sin kæreste.

Simeon Panda Family

Simeon Panda blev født den 28.maj 1986 i England, Storbritannien. Den 32-årige fitnessmodel tilhører afroamerikansk etnicitet, og han har fire brødre og en søster, men deres navn er endnu ikke afsløret. Sammen med sin ældre bror, Samuel Panda, var han medstifter af sportstøj og online fitness.

Simeon udviklede sin interesse for bodybuilding i løbet af sine college dage, da hans venner havde en meget fit krop. Han er en kandidat, der har afsluttet sin uddannelse fra et universitet.

Kend interessante fakta og Trivia om Freeda Foreman

Simeon Panda nettoværdi

den anslåede nettoværdi af Simeon er omkring $ 350.000 USD og desuden ejer han også et par fitness tøjlinje.

Simeon Panda biografi
fulde navn Simeon Panda
kaldenavn Simeon
fødselsdato maj 28, 1986
født England, Storbritannien
nationalitet Amerikansk
Religion kristendom
erhverv professionel Bodybuilder, Fitness Model, personlig træner
Simeon Panda alder 32 år
uddannelse detaljer
College vil blive opdateret
Skole Gymnasium
kvalifikation kandidat
fysisk statik
Simeon Panda højde 6 fod 1 tommer
vægt 85 Kg
øjenfarve Sort
hårfarve Sort
ægteskabelig Status Dating
favoritter og hobbyer
hobbyer rejser, Gym
favorit skuespiller
favorit skuespillerinde
favoritdestination Miami
favorit mad Japansk
familie detaljer
far vil blive opdateret
Mor vil blive opdateret
bror Samuel Panda
søster vil være opdateret
søskende vil blive opdateret
relationer, anliggender, Dating
Kæreste Chanel brun
Dating Chanel brun
anliggender ikke kendt
børn ingen
eks-ægtefælle ingen
nettoværdi
nettoværdi $ 350,000 USD
sociale medier konti
konto Ja
Facebook-Konto Nej
Instagram-Konto Ja