Guadalajara slår Red Bulls för att gå vidare till Champions League — finalen

Associated Press April 10, 2018, 11:10 PM

HARRISON, NJ-Chivas från Guadalajara avancerade till CONCACAF Champions League-finalen och spelade till en 0-0 slips på New York Red Bulls på tisdag kväll för en 1-0 sammanlagd seger.

Chivas kommer att möta Toronto FC i hem – och-hem – finalen.

Red Bulls hade en 20-1 fördel i skott, och Chivas målvakt Rodolfo Cota gjorde åtta räddningar före en publik på 23 623.

i den 18: e minuten hade Red Bulls en poängchans när Daniel Royer gled ett pass i lådan till höger om Kemar Lawrence, som bara missade att ansluta till passet.

i den 28: e minuten steg Derrick Etienne över en folkmassa för att få huvudet på ett kors, men försöket seglade över tvärstången. Red Bulls hade en 11-0 fördel i skott i första halvlek.

i andra halvlek hade Chivas några fler poängchanser, Men Red Bulls höll trycket och satte fem skott på mål som Cota lätt slutade.

Red Bulls målvakt Luis Robles hade inga räddningar.

Isaac Brizuela hade den bästa poängchansen för Chivas och sköt ett skott som seglade över tvärstången i 66: e minuten.