vores foretrukne billige ting at gøre i Gatlinburg TN

overvejer du og din familie at tage en familieferie til Gatlinburg? Men er du bekymret for at bryde banken?

heldigvis for den pengebevidste rejsende er der mange fantastiske billige ting at gøre i Gatlinburg, TN! Fra stier til museer til destillerier, Gatlinburg har lidt af alt for hvert medlem af din familie.

Fortsæt læsning, hvis du gerne vil finde ud af nogle af vores yndlingsaktiviteter!

solnedgang i Gatlinburg i efteråret

Clingman ‘ s Dome

har du nogensinde ønsket at gå til den højeste top med udsigt over bjergene og se, hvordan de ser ud under dig?

besøger Clingman ‘ s Dome vil lade dig gøre netop det!

en del af Great Smoky Mountains National Park og den verdensberømte Appalachian Trail, kuplen er omgivet af smukke vandrestier. Stierne spænder i vanskeligheder. Det betyder, at hele familien kan nyde topmødet uden at blive overvældet.

Clingmans kuppel står på 6.643 fod, og parken er et naturskønt drev fra Gatlinburg. For at komme til toppen skal du tage en 1/2 mile vandretur på en asfalteret sti og tage udsigten undervejs. Men det er virkelig det værd i sidste ende.

Kunst og kunsthåndværk samfund

Gatlinburg er hjemsted for nogle fantastiske kunstnere. Faktisk begyndte byen Gatlinburg som et håndværkssamfund!

enhver, der besøger Gatlinburg, bør tjekke Kunst-og Håndværkssamfundet. Beliggende et par miles syd for centrum, Det huser mange værksteder og studier af den bosiddende kunstner og håndværkere.

du er velkommen til at køre 8-mile loop og nyde seværdighederne hos mennesker, der skaber og skaber. Du kan købe virkelig en af en slags kreationer, der helt sikkert vil være gode samtalestartere derhjemme.

det er helt gratis at besøge. Og det er en fantastisk måde at absorbere den lokale kultur på. Og måske hjælpe et par kunstnere ud også!

nyfundne Gap Road

der er kun en vej, der går op og over bjergene Great Smoky Mountain National Park.

den nyfundne Gap Road er et gratis drev for besøgende. Den 33-mile vej krydser fra Gatlinburg hele vejen til Cherokee, North Carolina.

hvis du er en fan af at tage den lange vej og ønsker at opleve den betagende skønhed af Great Smoky Mountains, denne vej er absolut et must-do.

Cades Cove

et andet fantastisk træk ved Great Smoky Mountain National Park er denne dal gemt væk blandt bjergene.

Cades Cove har mange historiske bygninger samt mange muligheder for at se på dyrelivet. Besøgende til bugten kan vandre, cykle og slappe af her. Der er også en 11-mile vej, der sløjfer rundt om bugten, der kan køres på og er fantastisk til cyklister.

bugten kan nydes fra din bil, hvilket gør det til et godt og nemt besøg for din familie. Hvis du har brug for flere grunde til at besøge og en god besøgsguide, tjek vores blogindlæg med 6 grunde til, at du skal tage turen til Cades Cove!

Haunted Gatlinburg Tours

alle elsker en god spøgelseshistorie. Og heldigvis for dig, Gatlinburg har en hel masse af dem.

med den rige historie omkring byen er der mange forskellige ture at deltage i. Og med erfarne og kyndige guider er du sikker på at have en god og uhyggelig tid.

Tjek Ghost og Haunt ture til billetpriser. De tilbyder gruppepriser og billige ture. Du lærer om mover og shakers, der hjalp med at sætte Gatlinburg på kortet. Og måske få et par spring i på vej!

Roaring Fork Motor Trail

der er mange naturskønne stier omkring Gatlinburg. Men ikke alle er tilgængelige i bil.

Roaring Fork Motor Trail er dog ikke en af dem! Det snor sig gennem Smokies, viser de smukke skove og vandfald der. Hvis du vil komme ud og strække dine ben, skal du sørge for at tjekke Grotto Falls! Du har måske endda en chance for at få et glimt af det berømte Lama-tog, der leverer Mt. LeConte i sommermånederne.

Ole Smoky Distillery

Ole Smoky Moonshine Holler

for de besøgende, der ikke er om vandreture og ønsker at nyde de skarpere ting i livet, måske besøge Ole Smoky Distillery.

Moonshine spiller en stor rolle i historien om de borgere, der kalder Smoky Mountains hjem. Hvis du aldrig har prøvet måneskin, skal du bestemt besøge Ole Smoky Distillery.

dette destilleri er et af de ældste lovlige moonshine destillerier i USA. Med gratis ture hver dag i ugen er dette et godt sted at besøge for dem på et budget. Sørg for at smage test et par prøver, mens du er der!

ture er åbne for folk i alle aldre. Men hvis du vil have en smag af glansen, skal du være 21. Alligevel er det et godt indblik i Gatlinburgs rige historie.

Mountain Farm Museum og Mingus Mill

historiske museer omgiver Gatlinburg. Og Mountain Farm Museum og Mingus Mill er en af de smukkeste.

besøgende på denne del af Nationalparksystemet vil være i stand til at besøge historiske landbrugsbygninger inklusive lader og huse. De vil kunne se, hvordan det daglige liv var for de landmænd, der kaldte Smoky Mountains hjem.

mange af bygningerne blev bygget i det 19.århundrede og blev flyttet til gårdsmuseet i 1950 ‘ erne.

Deltag i nogle festivaler

en ting at holde øje med, hvis du overvejer at besøge Gatlinburg, er festivalplanen!

med flere sæsonbestemte festivaler, der finder sted hele året, vil du være i stand til at svælge i nogle ægte Tennessee festligheder.

et godt eksempel på gatlinburgs sæsonbestemte festivaler er Smoky Mountains melodier og fortællinger. Denne begivenhed finder sted i højden af gatlinburgs turistsæson.

læn dig tilbage og lyt til musikken, der startede i de bjerge, du går igennem. Gadefestivalen kan gå igennem, og du kan interagere med kunstnerne. Det er helt gratis at deltage, så nyd nogle melodier, når du handler i centrum af Gatlinburg.

Gatlin ‘s Fun Center

hvis du besøger med børn, skal du besøge Gatlin’ s Fun Center – tidligere Fort Fun. For et par dollars, kan du tage dine børn minigolf, gøre nogle laser tag eller endda jage for perler i perle Miner.

du kan købe et aktivitetskort i begyndelsen af din dag, hvilket giver dig hele dagen til at have det sjovt og vinde nogle seje præmier!

så mange ting at gøre i Gatlinburg, TN

er du solgt på besøger Gatlinburg endnu? Det håber vi bestemt!

denne By byder på en rig og smuk historie, som vi tror, du virkelig vil elske. Med så mange ting at gøre i Gatlinburg, TN, det er ikke underligt, at det er en af de bedste turistattraktioner i Tennessee.

den store ting er, at du ikke engang behøver at bruge meget for at have det sjovt.

Planlæg dit besøg

flyver med ørne - en let adgang kabine

du skal bruge et sted at bo for at nyde din billig tur til Gatlinburg. Lad Amerikanske Patriot-udflugter hjælpe dig med at finde den bedste hytte til din rejse. Vi tilbyder masser af gode overkommelige muligheder. Tjek vores overkommelige økonomikabiner og vores lidt større værdihytter. En dejlig ferie med masser af familieminder behøver ikke at være dyr.

sørg for at besøge vores blog. Vi tilbyder besøgende guider og masser af tilbud at vælge imellem. Du kan også følge os på sociale medier, så sørg for at se vores Facebook -, Instagram-og Pinterest-sider.