2021 Lpsc Medlemsmuligheder, priser & Reg Links

velkommen til Park Svømmeklub

Leder du efter familieaktiviteter og cool sommer sjov? Bliv Medlem Af Vores Svømmeklub!
vores private Svømmeklub tilbyder en 6-sporet 25m udendørs pool, 12ft dykning godt med dykkerbræt og vandrutschebane. Små børn nyder den gated toddler pool og tilhørende legeplads. Omgivet af skyggefulde træer, vores dæk har masser af stole til afslapning. Du kan picnic udendørs eller nyde velsmagende, børnevenlig mad og frosne godbidder i vores rummelige snackbar.

vi accepterer nye medlemmer. Tag en tur under normale klub timer og få mere information. Hvis du er interesseret, send en e-mail til Vi har et medlemskab af over 200 aktive familier og en robust social begivenhedskalender.

delfinernes hjem

vores konkurrencedygtige svømmeteam er altid på udkig efter nye svømmere, hvad enten det er nybegynder eller ekspert. Svømmeteammedlemmer er i alderen 4-18 år og fortsætter ofte sporten i gymnasiet og college-programmer. Trænere tilbyder dag-og aftenpraksis for at imødekomme en række tidsplaner.

Svømmeklubben er fredeligt beliggende i slutningen af Langford Rd. i Broomall Pa. Vi er placeret 1,5 miles nord for Sproul Rd. (Rt. 320) og minutter fra den blå rute (Rt. 476).

er et fantastisk sted for sommer sjov for hele familien!

Klubadresse: 293 Langford Rd, Broomall, PA 19008
postadresse: Postboks 670, Broomall, PA 19008
telefon: 484-422-8663 (kun i klubtiden)
spørgsmål om medlemskab?