4 enkle trin til at organisere dit medicinskab

vinter er den perfekte tid på året til at organisere dit medicinskab med kold og flu sæson dvælende. Det er på tide at slippe af med udløbne medicin og gøre det lettere at se og nå dine lægemidler.

i dag viser jeg dig 4 trin til at organisere dit badeværelse eller køkkenskab til opbevaring af alle dine husholdningsmedicinbeholdere på en måde, der er praktisk og let.

organisering af dit medicinskab behøver ikke at være en overvældende opgave; det kan være ret hurtigt og nemt. Du har heller ikke brug for specielle materialer.

 Sådan organiserer du din medicinskab hurtigt

Sådan organiserer du dit medicinskab hurtigt

før: medicinskab er et rod

vores medicinskab er placeret i køkkenet. Jeg har aldrig rigtig haft meget af en strategi for at holde dette rum organiseret. For nylig, da jeg købte en flaske medicin, vi allerede havde, besluttede jeg, at det var på tide at få dette skab under kontrol.

 før rodet uorganiseret medicinskab

før rodet uorganiseret medicinskab

tjek nedenstående trin for at få dit medicinskab organiseret på ingen tid også.

Sådan organiserer du dine medicinbeholdere:

Trin #1

det første trin for ethvert organisationsprojekt er at tømme rummet. Tag alt ud af kabinettet.

rengør tomt kabinet

rengør tomt skab

når du trækker flasker ud af hver hylde, skal du være opmærksom på udløbsdatoen for hver. Indstil udløbet medicin ud til siden for at bortskaffe korrekt.

 medicinbeholdere i plastikbeholdere

medicinbeholdere i plastikbeholdere

ifølge FDA kan udløbet eller ubrugt medicin bortskaffes ved at blande med brugt kaffegrums eller kattekuld og placere det i en lynlåspose. Lynlåsposen smides derefter i din skraldespand.

 kaffegrums i lynlåspose med udløbet medicin smid sikkert væk

kaffegrums i lynlåspose med udløbet medicin smid sikkert

Trin 2

organiser derefter dine medicinbeholdere efter kategori.

jeg kan godt lide at holde børn/spædbarnsmedicin adskilt fra voksenmedicin. Der har været masser af gange, jeg er blevet vågnet af et sygt barn, og gennem min grogginess, jeg var nødt til at dobbelttjekke for at sikre, at jeg greb den aldersmæssige medicin. At adskille dem kan gøre dit liv meget lettere for de midt på natten afbrydelser!

rodet bunke af medicinflasker før organisation

rodet bunke medicinflasker før organisation

hvis du har en stor mængde medicin, skal du også organisere medicinskabet efter typer medicin. Nogle kategorier kan omfatte: førstehjælp, allergi, forkølelse/flu, ondt i halsen, fordøjelse, smertestillende medicin osv.

Trin 3

vælg derefter skraldespande eller kurve, der holder de forskellige medicinbeholdere inden for rækkevidde for dig, men ikke inden for rækkevidde af børn. Klare, kortsidede beholdere

er perfekte til at organisere medicinbeholdere sammen med de forskellige ting som pæresprøjter, termometre, målekopper osv.

du kan have forskellige beholdere og containere rundt i huset allerede. Hvis ikke, kan du finde billige små containere hos Valmart eller Target.

medicin på tæller organiseres i små containere

medicin på tælleren organiseres i små containere

Tip: Hvis dit skab er højt med en eller flere hylder, der er svære at nå, skal du opbevare dine mere almindeligt anvendte genstande i de nederste hylder. (Bare vær forsigtig med altid at holde dem utilgængeligt for børn.)

enkel organiseret medicinskab opbevaring med meds termometre

enkel organiseret medicinskab opbevaring med meds termometre

Mærk hver beholder for at gøre det nemt at få fat i den relevante kategori af medicin, når det er nødvendigt. Du kan bruge en etiketproducent

eller farverigt vaskebånd( det tilføjer noget sjovt til det ellers kedelige skab!)

medicin eller førstehjælpsartikler, der ikke bruges regelmæssigt, kan placeres på højere hylder i deres egne organiserede containere.

Trin 4

det sidste trin i organisering af dit medicinskab er at gøre brug af indersiden af skabsdøren. Dette område overses ofte, men kan bruges på mange måder. Du kan vælge at springe dette over, men jeg anbefaler stærkt, at du overvejer det! (For en simpel, ingen DIY krævet ide, rul ned længere!)

brunt skab til opbevaring af medicinbeholdere

brunt skab til opbevaring af medicinbeholdere

kreativ DIY-ide til dit medicinskab

fastgør et stykke metalplade med skumtape på indersiden af skabsdøren. Pladen er magnetisk og det perfekte sted at gemme noter, lister, telefonnumre, en kalender osv. Metalplader kan findes i din lokale isenkræmmer og skæres let i størrelse med tin-klip eller et savblad til skæring af metal.

blank magnetisk metalplade i medicinskab

blank magnetisk metalplade i medicinskab

bare et ord med forsigtighed, hvis du ikke har et indsatsområde på døren, skal du dække hele metalpladen i stof eller bare kanterne med dekorativt tape, fordi metalpladen er meget skarp.

Brug søde magneter til at sprede døren op og holde doseringskort eller nødkontaktoplysninger for familiemedlemmer eller giftkontrol.

metal magnetisk bord i medicinskab med emergency info liste og magneter

metal magnetisk bord i medicinskab med nødinfo liste og magneter

nemmeste DIY ide til brug af din Medicinskabsdør

Køb en simpel kommandokrog og fastgør den til døren. Derefter kan du klippe alle lister / nødoplysninger / medicininstruktioner osv., som du har brug for for nem adgang!

alle færdige! Nu Kan du nemt finde og få adgang til medicinflasker fra dit smukt organiserede skab, når du har brug for det!

organiseret medicinskab med DIY magnetisk bord til lister

organiseret medicinskab med DIY magnetisk bord til lister

du sparer også penge, så du ikke ender med at købe noget, du allerede har (som jeg gjorde!) Og du vil have ro i sindet, at du ikke vil give ud udløbet eller forkert medicin til dine kære.

 før og efter Sådan organiserer du dit medicinskab hurtigt

før og efter hvordan du hurtigt organiserer dit medicinskab