5 DC Heroes Hulk kunne besejre (og 5 Han ville ikke have en Chance imod)

The Incredible Hulk er almindeligt kendt som den” stærkeste der er”, men selv i Marvel-universet, der diskuteres varmt af både fans og tegn. Da Hulks styrke helt afhænger af hans humør eller nuværende skygge, argumenteres hans sejre let, hvilket ofte er halvt så sjovt i denne slags diskussioner.

så i dag, da vi har set så mange kampe mellem Hulk og hans andre Marvel-helte og skurke, troede vi, at det var på tide at se på et par tegn fra DC-Universet, som vi gerne vil se gå tå til tå med Hulken, og om de ville være i stand til at holde deres egne mod Jade Giant.

10 kunne slå: skade

der har været et par DC-figurer kendt som Damage, hvor den seneste vises sammen med den ulykkelige nye tidsalder for DC Heroes. Ethan Avery var en hærrekruttering, der blev omdannet til det magtfulde monster kendt som Damage, selvom der var en fangst. Avery kunne kun blive til skade en gang om dagen i en time.

mens han var i sin Skadeform, viste Avery, at han var i stand til at gå tå til tå med andre DC-kraftcentre som Vidunderkvinden, hvilket betyder, at han har styrkekravene til at påtage sig Hulken. Hulk kunne dog let overgå damages tidsbegrænsning på en time og tage sejren. Ærligt, den første skade (Grant Emerson) kunne have givet Hulk mere af en udfordring end Avery.

9 INGEN CHANCE: SUPERMAN

lad os rive denne båndhjælp lige ud, fordi det nok er de mest almindelige versus diskussioner derude – Superman ville slå Hulk. Superman har slået Hulk før i tegneserierne, som vi har set i Marvel vs. DC-begivenheden, selvom det kan argumenteres væk på grund af Supes, der vinder ved folkeafstemning.

men mens de to tegn kan matche hinanden i styrke med Hulk til sidst vokser stærkere end Superman, har man of Steel alt for mange andre kræfter, der kan hjælpe med at tage Hulk ud, før han kom til sine maksimale rasende niveauer. Uden en rent fysisk kontakt kunne Superman bare tage Hulk ud i rummet og slå ham ud for let at give sejren til DC.

8 kunne slå: BATMAN

Batman betragtes ofte som uovervindelig i mange situationer, når han får tilstrækkelig forberedelsestid og adgang til sit arsenal af mech-dragter, gadgets og supermagtede beredskabsplaner. Og vi forstår helt den debat, Batman er en strategisk kæmper, der ofte kan finde en vej ud af enhver situation.

Hulks brutale styrke og helbredende faktor er dog en kamp for enhver mech-dragt eller gadget Batman skal kaste på ham. Og uden nogen åbenbar svaghed som kryptonit, som Batman normalt ville bruge med en tilsvarende styrket fjende, ville han blive slået, brudt og kastet over Gotham City, før han kunne komme med en varig løsning til at tage Hulken ud.

7 INGEN CHANCE: FLASH

selvfølgelig er det ikke altid den stærkeste, der kan tage Hulken ud, og mens han har vist sin hurtighed og formået at tage ud med Avengers og Marvel speedster Lynsølv ved flere lejligheder, er DC ‘ s Flash helt på et andet niveau af hastighed.

uanset om det er Barry Allen eller vest, der tager Hulken, har de begge hastigheden og teknikkerne til at tage Hulk ud på forskellige måder. Uanset om det fjerner luftforsyningen ved hjælp af hastighedscykloner, fanger ham i Speed Force, en anden gang eller endda fjerner sin hastighed helt og fanger ham i en ubevægelig tilstand, har Hulk ikke en chance mod flashen.

6 kunne slå: ORION

en af Hulks hyppige kombattanter i Marvel-Universet er Asgardian Thor, Tordengud. Mens DC-Universet er fuld af forskellige guder og krigere, er en af Thors nærmeste analoger den nye Gud Orion, søn af Darkseid.

Orion er ofte repræsenteret som udstillende Superman-magtniveauer, men han er lige så tilbøjelig til vrede som Hulken, og de to ville helt sikkert have en stor kamp, der ofte kunne gå begge veje, ligesom med Thor og Hulk. Vi ser dog stadig, at Hulk formår at overmande Orion, da hans raseri blev bygget under slaget, hvor Hulks øvre styrkepotentiale til sidst oversteg Orions.

5 INGEN CHANCE: Kaptajn ATOM

kaptajn Atom er en utrolig overmandet karakter, der fik sine evner gennem et atomeksperiment, der bundede hans krop med et fremmed metal, der giver ham mulighed for at udnytte en næsten ubegrænset forsyning af Kvanteenergi, som han kan bruge til at flyve og udsende energieksplosioner, blandt andre forskellige relaterede evner.

Captain atoms kvante evner giver ham utrolige niveauer af styrke, men hvor han virkelig ville vise sin dominans over Hulken er hans evne til at absorbere og manipulere energi, specifikt stråling. Kaptajn Atom kunne tænkes at dræne Hulk af al sin gammastråling og vende ham tilbage til Bruce Banner, før et enkelt slag endda kastes.

4 kunne slå: dommedag

inddragelsen af dommedag på denne liste kunne udløse et par debatter. Trods alt dræbte Doomsday Superman, og Superman kan slå Hulk, så betyder det ikke, at Doomsday også kunne slå Hulk. Ja, Mens Doomsday dræbte Superman en gang, har han ikke vist disse niveauer af styrke i nogen af hans opfølgende optrædener og bliver konsekvent slået af Superman.

Hulks regenerering og vildskab ville matche godt med Dommedag, men vi føler, at Hulks potentiale til at øge hans styrke på grund af hans raseri i sidste ende ville tage Dommedag ud i, hvad der ville være en af de mest destruktive kampe på denne liste.

3 ingen CHANCE:

Hulk er ikke fremmed for magi og har faktisk arbejdet med Doctor Strange mange gange som medlem af hans forsvarere hold. Men i DC-Universet gør den unikke stil af bagudgående magi hende til en af de mest magtfulde magiske brugere med ukendte grænser for hendes potentiale.

mens Hulk åbenbart overgår hende fysisk på alle niveauer, kunne hans enkleste tilbagestående stave “MLAC NVOD/ro ned” vende Hulk tilbage til sin Bruce Banner-form. Hulk kunne også nemt transportere Hulk til en anden dimension eller sætte ham i seng, forudsat at Hulk ikke får et heldigt hit først.

2 KUNNE SLÅ: HØGEMANDEN

Høgmans karakter får ikke så meget respekt som han burde for sine magtniveauer, da han ofte ses at være i stand til at gå tå til tå med tegn som Superman, især når han er udstyret med sine mystiske Nth-metal våben som Horus Klo, som er i stand til at trække energi fra magnetfeltet på en planet, i det væsentlige stansning med planeten.

Hulk har dog beskæftiget sig med magtfulde våben hele sin karriere som et gamma-drevet monster på flugt fra militæret, og han ville gøre ret hurtigt arbejde med Høgmand efter et par mace-slag fik ham god og vred. Vi har set Hulk beskæftige sig med “Birdy” “fløjmand” typer før, og det var ikke smukt.

1 ingen CHANCE: Grøn lanterne

der har været et par helte til at tjene i Green Lantern Corps, men vi vil sætte det bedste op mod Hulk med henblik på denne kamp. Hal Jordan er Silver Age Green Lantern, og han bruger smaragd energi af vilje til magten en af de dødeligste våben i universet: Green Lantern ring.

mens vi kunne se Hulk i sidste ende være i stand til at knuse Green Lantern ‘ s kraftfulde energikonstruktioner givet nok tid og styrke øges, er Green Lantern lige så sandsynligt at tage Hulk ud på en række måder, der kommer omkring hans brutale styrke. At tage Hulk til rummet eller bruge “Sue Storm” – teknikken til at omslutte hovedet i en luftløs boble kunne afslutte kampen, før Green Lanterns konstruktionsgrænser blev testet.

Scoot Allan (679 artikler udgivet)

Underholdningsreporter, forfatter og all-around nørd, Scoot Allan har skrevet til trykte og online mediekilder som Geek magasin, Geekudveksling, Gråbomb, hvad Kultur, RoguePlanet.tv og Urban 30 før han kom til CBR, ScreenRant, GameRant og Gamer som personaleforfatter. Han nyder salat, men foretrækker pommes frites.

Mere Fra Scoot Allan