7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord

tekstning er blevet en uundgåelig del af vores hverdag, i forhold, job, du navngiver det.

for at være mere præcis har tekstning erstattet øje-til-øje-samtaler, og derfor bør vi aldrig undervurdere dens betydning.

men ikke alt er sort og hvidt. Nogle gange bliver du “set”; nogle gange ignorerer han dine tekster helt, men du ved med sikkerhed, at han har set det.

og nogle gange får du en berømt tekst med et ord, som er langt enhver kvindes største mareridt.

hvis du nogensinde har været i en situation, hvor du har modtaget et ord svar fra en fyr, og du har freaked ud på grund af det, må jeg bekræfte, at du havde ret.

i de fleste tilfælde, når en fyr sender dig et ord svar, er der noget dybere bag det. Faktisk er der 7 mulige skjulte betydninger bag det!

han kan sidde fast i trafikken

 en mand presser en sirene i en bil

en mand trykker på en sirene i en bil

lad os starte med positive skjulte betydninger. Sommetider, han sender dig en tekst med et ord, fordi han er i en situation, hvor han ikke rigtig skulle sende en sms; for eksempel, risikere sit eget liv og andre menneskers liv.

de bedste eksempler på det sidder fast i trafikken, SMS ‘ er under kørsel generelt og nogle andre situationer, hvor lange svar betragtes som farlige.

den bedste måde at finde ud af, om dette er situationen og for at forhindre dig i at freaking ud om det er at spørge ham senere, om dette var tilfældet.

hvis det er grunden til, at han et ord smsede dig, så er det helt acceptabelt, og du har ingen undskyldning for at være sur på ham.

han kunne virkelig hader SMS ‘ er

 seriøs mand, der skriver på sin bærbare computer

alvorlig mand skriver på sin bærbare computer

denne er diskutabel. Det er både positivt og negativt i en (det afhænger bare af dit perspektiv af ting).

vi er alle bekendt med det faktum, at fyre ikke er så i SMS som kvinder er. De har en tendens til kun at bruge SMS til at udveksle nødvendige oplysninger og gå videre.

og hvis din fyr virkelig hader SMS, er chancerne for, at han ofte sender dig svar på et ord, fordi han virkelig ikke er interesseret i SMS.

men bliv ikke forvirret her. Ham, der ikke er interesseret i SMS, er ikke det samme som ikke at være interesseret i dig.

han kan sandsynligvis lide dig meget, men han ser simpelthen kun SMS som en grundlæggende udveksling af information og intet andet.

nu er hovedspørgsmålet, skal du virkelig bebrejde ham for det eller bare acceptere situationen som den er? Det er dit valg.

Se også: Hvorfor SMS ‘ er han mig, hvis han ikke er interesseret? (13 Grunde Hvorfor)

han er sur på dig

7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord

7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord

svarende til kvinder, når fyre er gale på nogen, har de en tendens til at sende tekster med et ord for at fortælle dig, at der er noget galt, forudsat at du ved, hvad der er i hans sind.

han kan være sur på dig på grund af noget, du har sagt, gjort eller på grund af noget, som du ikke er bekendt med endnu—noget du ikke er klar over, at du gjorde.

også, hvis han regelmæssigt sender lange sætningstekster og pludselig kun sender et ord svar, så ved du, at der er noget fiskigt.

dybest set er det den største forskel mellem en fyr, der simpelthen hader SMS og en, der holder et nag mod dig.

uanset hvad det er, er det bedste valg at bare spørge ham, om han er sur på dig og af hvilken grund.

han er usikker

 tankevækkende mand iført hvid skjorte

tankevækkende mand iført hvid skjorte

denne er typisk, når du bare begynder at danse. Gutter, der er usikre, har tendens til at sende tekster med et ord, fordi de ikke ønsker at skræmme dig ved at sige noget underligt, malplaceret eller fornærme dig på en eller anden måde.

når en fyr er usikker, begynder han at tænke for meget på hver eneste bevægelse, og det er derfor, han beslutter at fortsætte med at sms ‘ e mindst (som en forebyggelsesmetode).

hvis det er tilfældet med ham, skal du bare stille ham tilfældige spørgsmål for at se, om han vil begynde at åbne sig for dig.

Hvis ja, så ved du helt sikkert, at han bare ventede på en lille smule opmuntring af dig. Sommetider, du skal være den, der hjælper ham med at komme ud af sin skal og vise dig sit sande jeg.

Se også: 50 Spørgsmål til at stille din Crush og hjælpe dem med at åbne op for dig

han ser en anden

jeg ved, at det er svært at acceptere, men nogle gange er den eneste grund til, at han sender dig tekster med et ord, fordi han ser en anden.

på grund af det kan han lide at holde SMS med dig på et minimum, så han nemt kan slette alt, når det er nødvendigt. Lamt, jeg ved det.

han vil ikke ødelægge sine chancer med den anden pige, og på samme tid vil han ikke ødelægge noget med dig.

ved at sende dig svar på et ord holder han dig tæt nok til at blive og langt nok til at opretholde afstanden mellem dig. Det er en perfekt dækning for hver spiller og narcissist derude.

du sender ham for meget

7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord

7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord

og nogle gange kan problemet ligge i dig.

da vi kvinder kan lide at skrive meget—tale om vores følelser, vores dag og hvad ikke—kan dette skabe pres på en fyr, og som følge heraf kan han begynde at sende dig et ord svar.

det er bare hans måde at fortælle dig, at du skal reducere mængden af SMS ‘ er med ham, fordi det bare er for meget for ham, og han er ikke klar til at blive en SMS-maskine på fuld tid.

for at forhindre, at dette sker, er det altid godt at finde en balance, når det kommer til SMS på daglig basis.

han er ikke vild med dig

 mand iført hvid skjorte stående udenfor og skrive på sin telefon

mand iført hvid skjorte stående udenfor og skrive på sin telefon

og sidst men absolut ikke mindst.

hvis du har sendt en sms med ham i et stykke tid nu, og han har sendt dig et ord svar efter hinanden, og der ikke er tegn på, at dette vil stoppe, er jeg ked af at fortælle dig, men chancerne er, at han ikke rigtig er i dig.

jeg ved, at det ville være lettere at bare sige det, men nogle gange har fyre ikke modet til at sige, hvad de virkelig mener, og de vil bare være høflige med dig.

han vil ikke skade dine følelser ved at fortælle dig at stoppe med at sende en SMS til ham, men han er heller ikke villig til at sende dig en sms i lange sætninger, og det er derfor, han vælger at sende et ord svar i stedet.

Se også: 7 afslørende kropssprog tegn han er ikke i dig

7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord

7 skjulte betydninger bag hans tekster med et ord
2shares