afgiftning fra marihuana

andre pjecer

 • for nykommeren
 • om sponsorering
 • Introduktion til MA: et Mødeformat i en pjece
 • afgiftning fra marihuana
 • hvorfor marihuana anonym?
 • deling af vores erfaring, styrke og håb: personlige historier om marihuana-misbrugere
 • hvorfor H &i paneler?
 • arbejder programmet
 • personlige historier om personlige forpligtelser
 • farer ved Krydsafhængighed
 • MA ‘ S Servicestruktur
 • Ma-mødet og hjemmegruppen
 • historier af teenagere
 • for de kære af marihuana-misbrugere
 • begyndelsesmeditation: en tilgang til trin 11
 • en læges mening om marihuana-afhængighed
 • hvad med CBD?

Hvad er afgiftning?

afgiftning er den måde, hvorpå din krop slipper af med de toksiner, der er akkumuleret fra mange års brug. Det sker de første par dage eller uger efter at være ren og/eller ædru. Det er også begyndelsen på at vænne sig til at håndtere virkelighed og virkelige følelser uden bedøvende agent.

kan der være fysiske effekter ved at holde op med marihuana?

på trods af mange års at blive fortalt, at der ikke er nogen fysiologiske virkninger fra marihuana afhængighed, har mange af vores genoprettende medlemmer haft klare abstinenssymptomer. Uanset om årsagerne er fysiske eller psykologiske, er resultaterne fysiske.

andre har netop haft følelsesmæssige og mentale ændringer, da de holder op med at bruge deres valgte stof. Der er ingen måde at fortælle, før du holder op med, hvem der vil være fysisk ubehagelig, og hvem der ikke vil. De fleste medlemmer har kun mindre fysisk ubehag, hvis nogen overhovedet. Denne pjece er til dem, der har problemer og spekulerer på, hvad der sker med dem.

hvorfor varer nogle effekter så længe?

i modsætning til de fleste andre stoffer, herunder alkohol, opbevares THC (det aktive kemikalie i marihuana) i fedtcellerne og tager derfor længere tid at rense kroppen fuldstændigt end med noget andet almindeligt stof. Dette betyder, at nogle dele af kroppen stadig bevarer THC, selv efter et par måneder, snarere end blot de par dage eller uger for vandopløselige lægemidler.

kan dette påvirke en lægemiddeltest?

nogle medlemmers erfaringer har vist, at hvis du holder op med marihuana og forventer at tage en lægemiddeltest, bør du ikke gå på en crash diæt på samme tid. Faste eller en crash diæt kan frigive THC i blodbanen meget hurtigt og kan give en positiv læsning. Dette er sket for flere af vores medlemmer, men hver gang kun med crash diæter og større vægttab, ikke med bare at spise mindre end normalt.

Hvad er nogle af de mere almindelige symptomer?

langt det mest almindelige symptom på tilbagetrækning er søvnløshed. Dette kan vare fra et par nætter med næsten ingen søvn overhovedet, op til et par måneder med lejlighedsvis søvnløshed.

det næste mest almindelige symptom er depression (det vil sige, hvis du ikke er euforisk), og næste er mareridt og levende drømme. Brug af marihuana har en tendens til at dæmpe drømmemekanismen, så når du bliver ren, kommer drømmene tilbage med et nedbrud. De kan være levende farver, meget følelsesladede drømme eller mareridt, endda vågne op og derefter vende tilbage til den samme drøm. Den meget levende, hver nat drømme normalt ikke starte for en omkring en uge eller deromkring. De varer højst en måned og aftager derefter.

“brug af drømme” (drømme, der involverer brug af marihuana) er meget almindelige, og selvom de ikke er så levende eller følelsesladede som i starten, varer de i årevis og betragtes bare som en normal del af bedring.

det fjerde mest almindelige symptom er vrede. Dette kan variere fra et langsomt brændende raseri til konstant irritabilitet til pludselige udbrud af vrede, når det mindst forventes: vrede over verden, vrede over kære, vrede over sig selv, Vrede over at være en narkoman og at skulle blive ren.

følelsesmæssige jags er meget almindelige, med følelser, der hopper frem og tilbage mellem depression, vrede og eufori. Lejlighedsvis oplevet er en følelse af frygt eller angst, et tab af sans for humor, nedsat køn køre, eller øget køn køre. De fleste af disse symptomer falmer til normale følelser med tre måneder.

tab af koncentration i den første uge eller måned er også meget almindeligt, og dette påvirker undertiden evnen til at lære i meget kort tid.

hvad med fysiske symptomer?

det mest almindelige fysiske symptom er hovedpine. For dem, der har dem, kan de vare i et par uger op til et par måneder, hvor de første par dage er meget intense.

det næste mest almindelige fysiske symptom er nattesved, nogle gange til det punkt at skulle skifte nattøj. De kan vare fra et par nætter til en måned eller deromkring. Sved er en af kroppens naturlige måder at slippe af med toksiner.

håndsved er meget almindelige og ledsages ofte af en ubehagelig lugt fra hænderne. Kropslugt er i mange tilfælde nok til at kræve ekstra brusere eller bade.

hoste op i slim er en anden måde, kroppen renser sig selv på. Dette kan vare i et par uger til godt over seks måneder.

en tredjedel af de misbrugere, der svarede på et spørgeskema om afgiftning, sagde, at de havde spiseproblemer i de første par dage og nogle i op til seks uger. Deres vigtigste symptomer var tab af appetit, nogle gange nok til at tabe sig midlertidigt, fordøjelsesproblemer eller kramper efter at have spist og kvalme, lejlighedsvis nok til at kaste op (kun i en dag eller to). De fleste af spiseproblemerne var helt væk inden udgangen af en måned.

de næste mest almindelige fysiske symptomer, der blev oplevet, var rysten eller rysten og svimmelhed.

mindre hyppigt oplevede var nyresmerter, impotens, hormonændringer eller ubalancer, lav immunitet eller kronisk træthed og nogle mindre øjenproblemer, der løste omkring to måneder.

der har været tilfælde af misbrugere, der har mere alvorlige afvænningssymptomer, men dette er sjældent. For intens ubehag, se en læge, helst en, der har erfaring med afgiftning.

Hvordan kan jeg reducere ubehag?

For nogle af de mildere afgiftningssymptomer har nogle få hjemmemedicin vist sig at være nyttige:

 • Hot soaking bade kan hjælpe følelserne såvel som kroppen.
 • drik rigeligt med vand og klare væsker, ligesom for flu.
 • tranebærsaft er blevet brugt effektivt i årevis af genopretningshuse for at hjælpe med at rense og rense kroppen.
 • virkelig overdreven svedtendens kan nedbryde kroppen af kalium, et nødvendigt mineral. Et par fødevarer med højt kaliumindhold er meloner, bananer, citrusfrugter, grønne bladgrøntsager og tomater.
 • Fjern fedt fra kosten, indtil fordøjelsen er bedre.
 • reducer eller fjern koffein kraftigt, indtil søvnmønsteret er mere normalt, eller rystelserne er væk.
 • det gammeldags middel mod søvnløshed, et glas varm mælk før sengetid, hjælper nogle mennesker.
 • motion hjælper ikke kun depression og andre ubehagelige følelser, det hjælper kroppen med at fremskynde helingsprocessen.

fra “hvordan det virker”:

må ikke modløses, ingen af os er hellige. Vores program er ikke let, men det er simpelt. Vi stræber efter fremskridt, ikke perfektion. Vores oplevelser, før og efter at vi kom ind i bedring, lærer os tre vigtige ideer:

 • at vi er marihuana-misbrugere og ikke kan styre vores egne liv;
 • at sandsynligvis ingen menneskelig magt kan lindre vores afhængighed; og
 • at vores Højere Magt kan og vil, hvis det søges.