Archie Panjabi biografi

tidlige liv og uddannelse af Archie Punjabi

Archie Punjabi blev født den 31.maj 1972 på London til far Govind og mor Padma Punjabi. Hendes forældre er Sindhi hinduistiske indvandrere fra Indien.

født som Archana, hun studerede og dimitterede med en grad i ledelse fra Brunel University på 1996. Hun begyndte at optræde på tv og film siden begyndelsen af 1999. Hun optrådte i komedien East is East og på BBC-serien Life on Mars.

hun optrådte først på Oscar-vindende The Constant Gardener og optrådte også på 2002 film Bend It Like Beckham. Et godt år portrætterede hende som Gemma, hvorefter hun optrådte som Asra Nomani i et mægtigt hjerte i 2007.

også en stemmeskuespillerinde, hun har leveret stemmen i flere karakterer i animationsdramaer som postbud Pat og Dead Space: ekstraktion. Hun blev kastet som Kalinda Sharma på CBS tv-serie Den gode kone på 2009, hvorefter hun spillede Saamiya Nasir i den vantro. BBC to dramaserier efteråret kastede hende som Tanya Reed Smith i 2012.

for sin rolle som Kalinda i den gode kone har hun opnået en Primetime Emmy-pris på 2010, NAACP-billedpris på 2012, Golden Globe-nominering, Emmy-nomineringer samt tre Screen Actors Guild-nomineringer med rollebesætningen.

hun er partner i Amnesty Internationals kampagne Stop vold mod kvinder og har deltaget i Harvards Artist in Residence-Program.

Archie Punjabis nettoværdi

hun har akkumuleret en nettoværdi på 3 millioner dollars gennem sine skuespilkreditter, og hendes løn er imidlertid ikke kendt. Hun har en højde på 5 fødder og 3 inches og en tiltalende ansigt og krop ønsket af hendes fans.

Archie Punjabis personlige liv

for så vidt angår hendes personlige liv er Archana Punjabi en gift kvinde. Hun har været gift i fortiden 18 år med Rajesh Nihalani. Hun giftede sig med ham i 1998. Hendes ægtefælle er skrædder, og de blev gift gennem arrangere ægteskab, som er almindeligt i indiske husstande

. De har ikke haft noget barn endnu, hvad angår nyheder og tabloider. Hun har aldrig været forbundet eller har aldrig været i en affære med nogen uden for sit ægteskab for så vidt angår nyheden om tabloiderne. Hendes tidligere dating historien er ikke kendt.

hun er aldrig blevet spekuleret i at være Lesbisk eller biseksuel. Denne smukke skønhed ser ud til at komme godt overens i hendes ægteskab, og der er aldrig kommet spørgsmål om skilsmisse eller ægteskabsproblemer om dem.