deli-Style Macaroni Salad

som partner tjener jeg på kvalificerende køb.

hvis du er en fan af deli-stil makaroni salat , vil du elske denne nemme at lave opskrift!

det gamle kvarter Deli: vidunderlige salater

kan du huske din gamle kvarter delikatesser? Det gør jeg. I mit gamle kvarter var der flere. Men alle syntes at have deres favorit. Den ene min familie gik til de fleste var en på hjørnet af Farragut Road og Troy Avenue.

jeg går mange år tilbage og husker dette, men en ting jeg altid vil huske er de lækre salater, de ville have. Salaterne blev alle lavet af mor og pop, der ejede stedet. Da de fleste delikatesser blev ejet og drevet af folk med Tysk arv, var maden naturligvis rettet mod Det køkken.

personligt elsker jeg makaroni salat–uanset hvordan du giver det til mig–men jeg har altid ønsket deli slags. Imidlertid, jeg var aldrig i stand til at duplikere smagen; indtil jeg fandt denne opskrift på et opslagstavle, besøger jeg.

perfekt deli-stil makaroni salat

når jeg så den opskrift og metoden, indså jeg, hvor dum jeg måtte være for aldrig at finde ud af den ene ting, der gav makaroni salat det er fantastisk smag–det skal “pickle.”Nu er det indlysende, men det var det ikke i årevis.

hele processen er ret enkel. Pastaen skal bare sidde i saltlage i en time eller to, og så fortsætter du som normalt. Den bedste del er, at den allerede er kølet af det tidspunkt, så når du først har tilføjet de ekstra ingredienser, er du klar til at servere.

grøn peber er et Must

en stor makaroni salat skal bare have nogle grønne peberfrugt tilføjet. For mig gør det om det, men du kan tilføje yderligere ingredienser, som din familie kan lide.

gode tilsætninger er revet gulerod, løg og selleri. Dette er en fantastisk opskrift, du kan tilføje til!

opskriften

Deli-stil makaroni salat

makaroni salat ligesom hjørnet deli
Forberedelsestid0 minutter
Kogetid10 minutter
Saltningstid2 timer
samlet Tid2 timer 10 minutter

kursus: salat, sideskål
køkken: Amerikansk
nøgleord: makaroni, salat

portioner: 6
kalorier: 277kcal
forfatter: Judith Hannemann

ingredienser

  • 8 ounce albue makaroni
  • 1/2 kop hvid eddike
  • 1/2 kop sukker
  • 1/2 kop tern grøn peber
  • 2 tsk selleri frø
  • 1/4 kop mayonnaise

instruktioner

  • Forbered makaroni som anvist på pakken; dræne og afkøle
  • Bland eddike og sukker i en stor skål under omrøring, indtil sukker er opløst. Bland i de kogte albuer. Dæk og afkøles i 2 timer.
  • tøm overskydende væske fra de afkølede albuer. Tilsæt grøn peber og selleri frø. Tilsæt mayonnaisen, og rør, indtil den er godt belagt. Du kan tilføje yderligere mayonnaise, hvis du ønsker det.

ernæring

servering: 1serving / kalorier: 277kcal / kulhydrater: 46g / Protein: 5g / fedt: 8g / mættet fedt: 1g / kolesterol: 4mg | natrium: 64mg | kalium: 115mg | Fiber: 2g | sukker: 18G | Vitamin A: 45iu | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg / jern: 0,8 mg
prøvede denne opskrift?Nævn @midnitebaker eller tag #midnitebaker!