den ufortalte sandhed af Jim Nabors’ mand-Stan Cadalder

Hvem er Jim Nabors’ mand? Stan Cadallader Bio

Stan Cadallader blev født i Honolulu, USA, i 1948. Han er en tidligere brandmand, der kom under rampelyset, efter at han giftede sig med Jim Nabors, en berømt amerikansk komiker og skuespiller.

bare en simpel påmindelse om, at artiklen kun er oprettet og ejet af biographypedia.org. artikel kan ikke genudgives på andre sider eller dokumenter. Ophavsret er beskyttet af DMCA. Alle fundne kopier vil blive rapporteret.
oprindelig kilde: https://biographypedia.org/the-untold-truth-of-jim-nabors-husband-stan-cadwallader/

Tidligt liv og uddannelse

Stan blev opdraget som eneste barn i Honolulu af sin far, der var brandmand, og hans mor, der var husmor. Han gik på en gymnasium i sin hjemby, og begyndte at gå med sin far til brandbekæmpelsesafdelingen, så efter at have studeret, han besluttede ikke at tilmelde sig college, men at blive brandmand som sin far.

karriere som brandmand

Stan begyndte at arbejde som brandmand i en alder af 20 år og havde jobbet i flere år, før han mødte Jim Nabors. Han fortsatte med at arbejde i omkring to år, mens han var dating Jim, og til sidst afslutte sit job – det vides ikke, hvad hans andre bestræbelser kunne have været gennem årene.

kærlighedsliv og ægteskab med Jim Nabors

Stan og Jim Nabors mødtes i 1975, da Stan planlagde at forlade sit brandmandshold og vove sig ind i erhvervslivet. De blev først forretningspartnere, og startede snart dating men holdt deres forhold skjult for de offentlige øjne, som at være homoseksuel eller Lesbisk på det tidspunkt blev ikke taget godt i USA.

de meddelte, at de så hinanden engang i 2000 ‘ erne, og kort efter ægteskab af samme køn blev legaliseret i den første stat i USA, giftede de sig den 13.januar 2013 i Seattle, USA på Fairmount Olympic Hotel.

de to levede tilsyneladende et lykkeligt liv sammen, indtil Jim døde den 30.November 2017. Han blev diagnosticeret med hepatitis B i 2012 og gennemgik senere levertransplantation – operationen var tilsyneladende en succes, men Jims helbred forværredes gennem årene, hvilket førte til hans død.

Jim Nabors

hobbyer og andre interesser

både Stan og Jim var meget passionerede omkring at rejse, og de to mænd rejste verden rundt gennem årene – Stans drømmerejsemål er Kyoto i Japan. Stan er meget interesseret i at se komediefilm såvel som stand-up forestillinger, hvilket han krediterer Jim med. Nogle af hans yndlingsskuespillere og skuespillerinder er Eddie Murphy, Jim Carrey og Tina Fey, mens nogle af de film, han nyder at se mest, er “Shrek” – franchisen, “Ace Ventura: Pet Detective” og “Mean Girls”.

Stan sportede, da han var yngre og spillede fodbold, fodbold og havde flere træningssessioner i gymnastiksalen, hvilket også var påkrævet af ham for sit job som brandmand. Da han blev lidt ældre, stoppede han med at deltage i fodbold og fodbold og begyndte at spille skak og golf; han siges også at være meget god til billard og poker. Stan er en filantrop, og har doneret en anstændig sum penge til velgørenhed gennem årene.

udseende og nettoværdi

Stan er 71 år gammel. Han har kort gråt hår og blå øjne, er 5ft 5ins (1,65 m) høj og vejer omkring 128 kg (58 kg). Hans nettoværdi anslås til over $25 millioner, mens hans mands nettoværdi på tidspunktet for hans død var over $15 millioner.

Hvem er Jim Nabors?

James Thurston ‘Jim’ Nabors blev født i Sylacauga, Alabama USA, den 12.juni 1930 – hans fødselsskilt var Gemini, og han havde amerikansk nationalitet. Jim var en skuespiller, sanger, og en komiker, sandsynligvis bedst kendt for at portrættere en tankstation ledsager i “Andy Griffith Vis”.

Jim blev opvokset med to ældre søstre ved navn Annie Ruth og Freddie i Sylacauga, af sin far Fred, der var politibetjent, og hans mor Mavis Pearl Nymand, der var husmor. Jim sang for sin gymnasium og kirke, mens han var teenager.

efter matrikuleringen tilmeldte han sig University of Alabama, hvor han var medlem af Delta Tau Delta International Broderskab, dimitterede med en bachelorgrad i 1952. Han begyndte at arbejde som maskinskriver for De Forenede Nationer, før han flyttede til Chattanooga i Tennessee for at starte sin karriere på TV-skærme.

han sluttede sig efterfølgende til NBC-netværket i Los Angeles, hvor han arbejdede som filmskærer såvel som på en kro i Santa Monica, Hornet, og optrådte i Cabaret Theatre. Han blev opdaget af Andy Griffith, mens han arbejdede på hornet, og blev inviteret til at skildre Gomer Pyle i “Andy Griffith Vis” i sin 13.episode af sin tredje sæson.

selvom rollebesætningen kun blev vist i en enkelt episode, fortsatte Jim med at blive en regelmæssig på grund af populariteten af hans karakter og begyndte derefter at optræde i seriens spin-off med titlen “Gomer Pyle, U. S. M. C.”. Han var medlem af hovedrollen i fem år, før han besluttede at gå videre til noget andet.

han startede sin sangkarriere den 24.februar 1964, da han sang i “Andy Griffith Vis”, hvilket førte til hans sangrolle i “Danny Kaye Vis” den 8. April 1964. Han sang i flere viser i de næste par år, som kulminerede i ham synge nationalsangen før det første spil i 1973 Baseball verdensserie afholdt i Oakland.

Jim optrådte i kun fire film i sin karriere, som er “tag hende, hun er min” i 1963, “det bedste lille horehus i 1982,” Stroker Ace “i 1983 og” Cannonball Run II “i 1984. Han optrådte i mange flere TV-serier, hvor hans måske mest bemærkelsesværdige var vært for “the Jim Nabors Hour” fra 1969 til 1977. Hans næste bemærkelsesværdige rolle var i ” The Lost Saucer “i 1976, og derfra optrådte han i en enkelt episode af” The Muppet Vis “og seks episoder af”The Sonny & Cher Vis”. Nogle af hans sidste roller var i “Sylvan In Paradise” i 1986, ” Hej Skat, jeg er hjemme!”i 1991, og i” Carol Burnett Vis ” i 1991.