Er Der Virkelig Sorte Pantere I Det Vestlige Alabama?

flere mennesker i det vestlige Alabama kaldte ind i Madison & Hyrdeudstilling for at insistere på, at de har set Sorte Pantere i vores område, men jeg ved bare ikke, om jeg kan tro det.

Scott Shepherd og flere opkaldere til udstillingen insisterer på, at Sorte Pantere er blevet set i og omkring vores område, men biologer med Alabama Department of Conservation and Natural Resources insisterer på, at der ikke har været noget bevis for deres eksistens i staten i over 50 år.

stadig, det er svært at helt Rabat krav fra opkaldere i Greene County og Gordo, der giver meget specifikke beskrivelser af, hvad de insisterer var som en sort panter.

udendørs Alabama henviser til dem som black mountain lions, og stedet hævder, at den sidste bekræftede mountain lion i Alabama blev dræbt omkring 1948 i St. Clair County. Free ranging mountain lions kan stadig lejlighedsvis komme ind i staten, men disse tilfælde er meget usandsynlige.

derudover siger statens bevaringssted, at der ikke har været nogen bekræftede rapporter fra sporkameraer, vejdrab, traditionel fotografering eller jægerhøstede prøver siden 1948.

så dommen er ude på black panthers i Alabama.