Fra Iron Man til slutspil: Tony Starks biler

audi_r8_spyder

i 2008 konstruerede hans karakter, Tony Stark, den første Iron Man-dragt i en hule fra en kasse med skrot. Derfra, han ville gå tå-til — tå med folk som Obadiah Stane, piskesmæld, Mandarin — eller så vi troede-og Aldrich Killian.

og mens vi kunne fortsætte med Starks vittige linjer, hans romantiske forhold til Pepper Potts, hans skænderier med Captain America og den fistfight med Thanos, kan vi ikke sige nok om hans luksuriøse smag til ridning med stil. Her er Tony Starks biler fra Iron Man 1 til her og nu.

Iron Man 1

hans garage omfattede en lang række luksus-og klassiske biler, herunder 1932 Ford Flathead Roadster, Tesla Roadster, Saleen S7og Shelby Cobra. Den første film forbandt imidlertid Stark til 2008 Audi R8 desto mere, da publikum identificerede den som bilen Iron Man kører. I filmen fanger du først den tyske sportsvogn i Starks garage, da han arbejder på sin Roadster. Han kører Audi R8 til en velgørenhedsbegivenhed og lufthavnen for at møde Rhodey og flyve til Afghanistan. Studiet skrottede en senere scene, der involverede Rhodey og et stunt med R8 under den sidste kamp mellem Iron Man og Obadiah.

Iron Man 2

i efterfølgeren ser vi Ford Flathead ‘ s tilbagevenden samt en ny gæstestjerne — Audi R8 Spyder. Vi får glimt af den parkerede bil i Starks garage sammen med en ny serie af speedsters. Når du har de penge, som Tony Stark har, skal du ændre landskabet nu og da. R8 Spyder cabriolet har en 5.2 FSI V10 motor, der skruer ud 525 hestekræfter.

Iron Man 3

den mest succesrige standalone Iron Man-film i billetkontoret er Iron Man 3, der raker 1 milliard dollars på verdensplan. Tony debuterer sin nye Audi R8 e-tron sammen med en kort sekvens med en Bugatti Veyron SS. Desværre bliver disse biler ødelagt, når Tony inviterer Mandarin til sin hoveddør, hvilket resulterer i et helikopterangreb, der udsletter hans Malibu-palæ.

The Avengers

mens hele verden ventede ivrigt på denne film, forventede mange af os, hvad Tony Stark ville køre næste gang. Efter at jorden oplevede en næsten livsændrende fremmed invasion, fandt Stark stadig tid til at køre rundt i Acura konceptbil. I det mindste ventede han, indtil han, Cap, Thor, Sort enke, Høgeøje, og Hulken reddede dagen. Vi ønsker ikke, at den smukke bil bliver ødelagt. Vi fanger 270 hestekræfter, 3,0-liters V6, der transporterer Stark og Banner væk fra scenen, hvor Thor tager Loki tilbage til Asgard.

The Avengers: Age of Ultron

denne film var lidt for travlt med Starks egen kontroversielle skabelse — Ultron — til at fokusere på nogen af hans bilsamling. Vi fik dog et kig på hans helt nye, redesignede Audi R8.

Kaptajn Amerika: Borgerkrig

2016 bragte yderligere opdeling inden for Avengers med hensyn til Sokovia-aftalerne. Stark fortsatte dog med at være Stark og kørte en anden Audi R8 i en scene.

Spider-Man: Homecoming

når du genstarter en superhelt for anden gang i fem år, du bedst bringe HR. Stark om bord for at give filmen noget ekstra. I filmen viser Stark op i en ny Audi A8. Til premierministeren Red Spidey på en camoufleret A8 og Dunney Jr. og John Favreau ankom i en R8 Spyder.

Avengers: Endgame

da vi alle gør os klar til den tre timers episke konklusion i aften eller i morgen, er vi glade for at se, hvad Stark driver denne gang. For nylig afslørede den nye Audi e-tron GT konceptbil og nævnte, at han kører den i filmen. Så hold øje med det.

Kilde: DuPontregistry.com, Motorautoritet.com, Edmunds.com

nyheder hjul logo

Nyhedshjulet er et digitalt bilmagasin, der giver læserne et nyt perspektiv på de seneste bilnyheder. Vi er beliggende i hjertet af Amerika (Dayton, Ohio), og vores mål er at levere et underholdende og informativt perspektiv på, hvad der er trend i bilindustrien. Se flere artikler fra Nyhedshjulet.