Guide til at skrive en tekstanalyse Essay-am

vi hørte, at du ikke kan lide at skrive tekstlige essays? Ved du hvad? Det er ikke et spørgsmål om emne eller den praksis, som du ikke kan lide. Den eneste grund til, at folk hader noget, er, at de ikke er i stand til at finde en base af det, hvilket gør scenariet frustrerende for dem.

at vie dig selv på noget, der gør dit instinkt og dine færdigheder svage, er altid den bedste praksis for at forbedre dine blødere sider. Nå, hvis du er forvirret, så lad os rydde dig, at det tekstmæssige Essay er et andet navn på det litterære essay.

selvom vi alle er enige i det faktum, at det at skrive et tekstessay ikke er en kage, der kan skæres i lige store stykker, vil vi i et enkelt forsøg guide dig om teknikkerne til at skrive et tekstanalysessay, som du fagligt kan udforme det aktive mønster på en meget imponerende måde. Selvom det er din første gang, kan vi forenkle dine skriveproblemer med nogle nyttige tip og teknikker. Men, inden du hopper på retningslinjerne for processen, ryd de kontekstuelle betydninger af tekstanalyse essay eller litterært essay.

relativ betydning af tekstanalyse essay

husk, tilbage i skolen; du plejede at skrive et resume af dine litteraturbøger? Tekstmæssige essays er den ændrede version af dine skoleoversigter! Dette er teknikken til at skrive et essay, hvor forfatteren skal imponere læserne med sin personlige mening og tanker. Her at skildre dine ord giver dig ikke autoritet til at nedskrive enhver irrelevant tanke. Selv i tekstlige essays, mens du skitserer din tone, skal du støtte din præsenterede ide eller synspunkter med bevis for direkte citater, digte osv. I essensen af det tekstmæssige essay vurderer en forfatter de forskellige begivenheder, snoede plot af historien, karakterernes attributter og indstillingerne for spillene.

for at skrive en tekstanalyse essay, den første og fremmest ting du skal gøre er, vær tålmodig! Ja, du skal være meget tålmodig og tolerant for at udføre en ivrig, men kritisk analyse i aktion for at overtale dine læsere. Vær logisk og fordømmende! Evaluere og inspicere alle detaljer i historien ivrigt.

kom nu på det vigtigste, den rigtige metode, eller du kan sige teknikker til at komponere en ordentlig struktur til analyse og skrivning af et tekstligt essay.

fokus på at inkludere “hvem”

introduktionen af dit litterære arbejde skal skelne fra åbningen af dine andre slags essays. Faktorerne for hvem, hvorfor, hvad og hvordan er de obligatoriske faktorer, der skal fremhæves i dit første afsnit, dvs.introduktion. Handle som om du introducerer en helt ny ting til dine læsere. Afslør forfatterens fulde navn blandt dine læsere, skildre et klart tema for historien og litteraturens genre, udvikle en afhandling, skildre forfatterens svar og rydde billedet ved at fortælle, hvordan det kan relateres til historiens tema. Til sidst skal du lukke dit indledende afsnit med meddelelsen eller den centrale ide, der er forbundet med forfatterens liv. Sådan! Lad os nu gå videre til næste trin.

Saml flere beviser

vær ikke for impulsiv til at begynde at skrive kroppens afsnit. Du skal lyde selvsikker for at skildre et imponerende udtryk for din mening. Indsamle og samle beviser til støtte for din vigtigste del af papiret. Giv flere læsninger til forfatterens livshistorie, søg et par relaterede fakta, lyder stærkt overbevisende. Til dette kan det være en nyttig teknik at notere og notere de væsentlige punkter.

Opret ‘skrive’ konturer

oprettelse af en tekstanalyse skitse er bydende nødvendigt at gøre dit papir ser spændende og fokuseret. Før du tager koncentrationen af dit publikum, der falder på det centraliserede afsnit, dvs., krop afsnit, skal du sørge for, at du har en klar forståelse af, hvad du vil starte, og hvordan du vil afsløre de dele af din afhandling udsagn, trin for trin.

velstruktureret kropsafsnit

den centrale del af tekstlige essays betragtes som bedst, hvis den er struktureret i højst 2 eller to og et halvt afsnit. Så, for at få dit essay til at se overbevisende ud, og for at holde essensen af litterær i live i det, Følg det foreslåede forhold! Den eneste måde, du kan holde dit publikum tilsluttet, og kropsafsnittet i essayet pr. Ja, plotte dit argument fra det allerførste afsnit i din krop sektion. Bemærk, at hvis du starter argumentet fra det indledende afsnit, kan du ikke lyde som ligetil. Nej! Bare gør det ikke, du mister følelsen af nysgerrighed fra dit papir. Når alt kommer til alt skriver du et analytisk essay, hvilket betyder, at du er nødt til at vise dine kritikfærdigheder.

vær narrativ og direkte! Koncentrer dig om disse to udtryk, “fortælling” og “direkte.”Støt dit argument med de relative beviser og udsagn, og for at gøre dit indhold kontrasterende skal du anvende begge teknikker – fortælle og citere dialogerne, relatere dit præsenterede indhold med det spørgsmål, du besvarer, og prøv at forblive på den tematiske vej uden at blive trukket eller tabt. Hvis du har udviklet en klar forståelse af afsnittet skrivning krop, så er du næsten tæt på at udføre din mission om at skrive tekstanalyse essays.

vend publikum tilbage via konklusionen

konklusioner er ligesom de kirsebær af kage, som du kan supplere glæden med! Lad os rydde denne metaforiske sætning. At vende dit publikum tilbage med en konklusion betragtes som den bedste analytiske essaysskrivningsteknik. Når du er ved at miste krogen af dine læsere, sørg for at gøre det på en måde, der skal efterlade et varigt indtryk på dem!

vend tilbage og minde afhandlingen erklæring, som du præsenterede i den allerførste afsnit, som er den indledende afsnit. Husk de ord, du markerede, og afslutt derefter med den klare, men stærke erklæring om, hvor nøjagtige dine tanker er. Dette er den mest passende måde at overtale dit publikum på – Husk hvad du sagde, bevis det nu med tillid!

fortæl dine læsere, hvordan du forudsagde tanker nøjagtigt opfylder konsekvenserne. Men, undgå at dykke ned i dybden, dens konklusion af tekstanalyseanlægget og ikke diskussionen. Sidst, ikke mindst, mens du mønstrer din afhandling, skal du ikke glemme at kaste lys over forfatterens givne budskab.

vi har givet denne vejledning i detaljer, fordi vi ved, at skrive en tekstanalyse essay kræver meget kritiske færdigheder og slå ned denne møtrik af bogstavelig essay er ikke let for alle. Med vores guide, selv i dit første forsøg, kan du komponere et godt og effektivt tekstpapir. Men husk at selv eksperter skal polere deres papir ved at skrive multipla af udkast. Dit første udkast bør aldrig være det sidste!