Havearbejderen

der er så mange forskellige måder at genbruge en tepose på (bortset fra naturligvis at lave endnu en kop te). Her er min liste over 15 geniale måder at bruge teposer i hjemmet og haven.

teposer er ikke kun til te! Du er muligvis ikke engelsk og har en kop te på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, men mange mennesker drikker te ganske ofte. Min datter Jess tilbragte et semester på at studere i Storbritannien, og hun drikker te hele tiden nu. Men Smid ikke de brugte teposer væk!

havearbejde tip af ugen. Genbrug brugte teposer.

tag en kop te (og glem ikke at bruge Min musik ark te Coasters) og tjek disse ideer!

Tips til brug af teposer i haven

her er nogle foretrukne havearbejde genbrug tips til teposer, som du kan indarbejde i din te drikke ritual.

rengøringsanlæg

våd, brugte teposer er gode til rengøring af blade af husholdningsplanter. Da planterne absorberer te gennem bladene, får de også en rigtig godbit.

berigende havejord

teposer gør vidundere til haven. De beriger jorden ved at øge kvælstofniveauet og giver også regnorme (gødning) noget yummy at spise. Bare sørg for at fjerne tags først. De tager lang tid at nedbryde og kan være plastbelagte.

tilføjelse til en kompostbunke

Tilføj teposer til en kompostbunke. Dette reducerer affald generelt og tilføjer næringsstoffer til en kompostbunke. Fjern tags, hvis de har hæfteklammer i dem.

fremstilling af ukrudtste

hvis du ikke har en kompostbunke, skal du bare stejle en tepose i vand med nogle ukrudt i haven, indtil vandet skifter farve lidt, og brug derefter væsken til at vande dine planter. Se andre DIY haven gødning ideer her.

Trench kompostering

du kan endda bare begrave teposen udenfor direkte i haven for at tilføje næringsstoffer til jorden. Bare rolig-teposen nedbrydes.

Bemærk: bare sørg for at fjerne hæfteklammen og tag den, hvis den har en. Vi vil ikke have det i komposten eller jorden næste år!

brug af teposer i hjemmet

har du ikke en have? Der er stadig masser af gode anvendelser til brugte teposer:

Øjenkomprimering

berolige dine trætte øjne med en teposekomprimering. Sug dem først i koldt vand. Teen vil forynge dit ansigt, fjerne rødmen og puffiness efter et stykke tid.

kødsmag

smag hårdt kød! brug teposer (eller endda resterende te) til at marinade dit kød. Drikkens sødme vil tilføje en sød smag til din skål og mør den også.

Healing canker sår

hjælp med en canker sår. Teens helbredende egenskaber vil berolige smerten og få såret til at forsvinde hurtigere. Denne metode hjælper også, når du har en trukket tand ved at begrænse blødningen.

hvilke andre anvendelser har du fundet til dine teposer?

for flere havearbejde tips, kan du besøge min Facebook-side.

flere tip til brug af teposer fra læsere af bloggen: (tak for dine indlæg!)

solbrændthed

Patti siger: stærk te er vidunderlig til solskoldning. Jeg brænder meget let og har brugt te hele mit liv.

og Socialgal52 siger: læg våde teposer på en solskoldning for at trække forbrændingen ud.

stop blødning

Edna Dabbs siger: når du har skåret, skal du bruge en våd tepose til at stoppe blødningen.

til roser og grøntsager

Martha siger: jeg opbevarer en tom isspand i min fryser og tømmer de brugte kaffegrunde hver morgen. Når det er fyldt, sætter jeg det udenfor for at optø og derefter fylde med vand og hæld grunden over mine roser og grøntsager. Har gjort dette i 35 år. Ingen skimmel. Teposer vil gøre det samme.

helbredende Brystvorter fra amning

Jacki Tigg Mathis siger: da jeg lige begyndte at amme mine babyer, var jeg meget øm og huden blev brudt på brystvorterne, jeg brugte varme teposer og placerede dem over dem et stykke tid, jeg helede på ingen tid overhovedet.

falsk solbrændt

Lynda siger: at gnide en våd tepose over Ben og arm giver dig en øjeblikkelig lys solbrændt (du har muligvis brug for mere end en) eller hælde stærk te i dit badevand vil gøre det samme.

fod lugt

daggry siger: Hvis du har et stinkende fod lugt problem, blødgør dine fødder i te vand hjælper, Tak Dr. ose !

Elisabeth siger også: efter at have brugt en tepose, lader jeg den tørre, og jeg lægger teposen inde i mine sko i skabet, og den holder fri for lugt og holder også læderet fri for forme.

Relief from Poison Ivy

David V. siger, at han på grund af et kompromitteret immunsystem er modtagelig for udslæt af ‘poison’ – sorten, når han utilsigtet ridser et område på overfladen. Han har fundet ud af, at en tepose giver en vis lettelse.

tak til mine læsere for de gode tip til brug af teposer i hjemmet og haven! Hvis du har et tip, skal du sørge for at tilføje det i kommentarerne nedenfor, så jeg kan inkludere det (med et råb til dig) i indlægget.

vil du gerne have en påmindelse om dette indlæg for at bruge teposer rundt i hjemmet? Bare Fastgør dette billede til et af dine husholdningstips på Pinterest, så du nemt kan finde det senere.

offentliggørelse af Materialeforbindelse: nogle af linkene i indlægget ovenfor er “tilknyttede links.”Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, vil jeg modtage en lille provision fra salget, men prisen er den samme for dig. Jeg afslører dette i overensstemmelse med Federal Trade Commission ‘ s 16 CFR, del 255: “guider vedrørende brugen af påtegninger og vidnesbyrd i reklame.”

Del på sociale medier

  • Share119
  • Kvit
  • Pin287