Hvad' er i et navn?: De 10 bedste Navne inden for sport

da jeg så Usain “Lightning” Bolt of Jamaica vinde 100 meter ved OL i Beijing i den sidste uge, fik det mig til at tænke: hvilke andre sportsnavne ville antyde forestillingen om atletisk succes?

se på Usain Bolt. Efternavnet” Bolt ” giver folket indtryk af, at denne fyr er virkelig hurtig. Han var hurtig nok til at vinde en olympisk guldmedalje.

at leve op til dit efternavn er en ting. Forestil dig at skulle leve op til nogle af navnene på denne liste! Her er min Top 10 Navne inden for sport, der virkelig lægger pres på den atlet for at få succes.

10. Keith Toogood

da Mike Leach rekrutterede Dallas Christian High School ‘ s placekicker, syntes Leach sandsynligvis, at barnet var “for godt” til at gå op.

Keith Toogood er en tidligere kicker for Tech Red Raiders. Toogood var “for godt” (jeg undskylder for overforbruget af den dårlige ordspil) for tidligere kickers, der satte skolens rekord for single-season freshman points (90), konverteringsforsøg (70) og PATs (66) i 2003.

9. Travis Best

godt, bedre, bedst. Lad det aldrig hvile. Indtil dit gode er bedre…og dit navn er Travis Best.

selvom han måske har et af de “bedste” navne inden for sport, er Best ikke den bedste spiller i NBA. Han har dog været en af ligaens bedste spillere, der kommer ud af bænken. Travis Best har et karrieregennemsnit på 7,6 point og 3,5 assists pr.kamp.

I måske det “bedste” øjeblik i hans NBA-karriere spikrede Best en serie-clinching trepeger for at føre Indiana Pacers forbi Milvaukee Bucks i første runde af 2000 Eastern Conference playoffs.

8. Commander King

Nå, hvilken er det? Egnet til at kommandere en hær eller styre en nation? Måske begge dele?

Commander King spillede college basketball i det nordlige delstat fra 1999-2001 og var en af Lumberjacks’ bedste forsvarere. King var en vagt for Lumberjacks, da de vandt Big Sky Conference Championship i sæsonen 1999-2000. Northern State fortsatte med at næsten forstyrre andenfrøede St. John ‘ s University i 2000 NCAA turnering.

King træner nu high school basketball i Flagstaff.

7. Hercules og Samson Satele

Tal om et stærkt forhold!

disse to brødre er opkaldt efter to af de stærkeste karakterer i historien: den græske kriger Hercules og den bibelske stærke mand Samson.

Hercules var en offensiv lineman for Krigerne og et vigtigt medlem af 2007. Hercules spiller i øjeblikket offensiv linje for Cardinals.

Samson, også en tidligere offensiv lineman for krigere, blev udarbejdet af Miami Dolphins i 2.runde af 2007 NFL Draft. Samson vandt startjobbet i Center for Dolphins i 2007 og blev den første rookie i franchisehistorien, der startede alle 16 almindelige sæsonkampe.

6. Usain Bolt

dette er fantastisk! En sprinter ved navn ” Bolt.”Det svarer til en basketballspiller ved navn” svirp “eller en fodboldspiller ved navn “berøring”.”

nu kendt som verdens hurtigste mand, Usain Bolt of Jamaica” boltet ” til sejr og en olympisk guldmedalje i 100 meter sprint ved OL i Beijing 2008. “Lightning” Bolt vandt 100 meter i en kæbefaldende 9.69 sekunder, godt nok til både De Olympiske og verdensrekorder.

den mest fantastiske del var, at Bolts venstre snørebånd blev fortrydt under løbet.

chokerende, hva?

5. Gud Shammgod

Gud Shammgod står over for utroligt pres og deler et navn med den person, der får kredit for at skabe Jorden.

Shammgod, en McDonald ‘ s All American fra 1995, var et 2.Valg af de amerikanske troldmænd i NBA-udkastet fra 1997. Shammgod spillede en sæson for Troldmændene, før han rejste til udlandet og spillede professionelt i Kina, Polen og Saudi-Arabien. Shammgod Spiller nu for Portland Chinooks af International Basketball League.

God Shammgod spillede sin college basketball på Providence College, hvor han satte Big East freshman assist record og lavede Big East All-Freshman team. I løbet af sin anden sæson gik Shammgod sammen med den nuværende NBA-spiller Austin Croshere at føre Friars til 1997 Elite Eight.

I måske hans store krav til berømmelse krediteres Gud Shammgod med at undervise Kobe Bryant i hans crossover-træk, mens de to spillede for det samme AAU basketballhold.

4. Majestic Mapp

Majestic er defineret som “meget imponerende.”Mens Majestic Mapp var” meget imponerende ” på basketballbanen, skete der skade på den unge punktvagt, og han var ikke i stand til virkelig at realisere sit fulde atletiske potentiale.

Majestic Mapp var en McDonald ‘ s All-American fra 1999 sammen med den nuværende NBA-stjerne Carlos. Mapp gik videre til University of Virginia, men desværre LED en revet ACL og havde brug for fem operationer for fuldt ud at komme sig. Mapp afsluttede sin college-karriere i Division II Vest Georgia med et gennemsnit på 19 point pr.

Majestic Mapp har også en bror med et ret unikt navn. Mapps bror Scientific Mapp var en punktvagt for Florida A& M.

3. Verden B. gratis

tilnavnet “verden” for sine højtflyvende dunks, trodsede Lloyd Bernard Free ofte tyngdekraften på vej til kurven.

verden B. Free spillede i NBA i 13 sæsoner med et gennemsnit på 20,3 point pr. Hans bedste sæson kom i 1979-80, da Gratis gennemsnit 30,2 point pr kamp og blev udnævnt til NBA All-Star hold.

Free ændrede officielt sit fornavn til “verden” i 1980. ESPN college basketball analytiker Dick Vitale bruger verden B. Free navn til at give sin pris for det bedste navn i college basketball.

2. Vidunderlig fantastisk Monds III

dette er langt et godt navn. Det bedste er, at han er den tredje person i sin familie, der får navnet dette. Du er nødt til at føle for dette barn. Han stod over for høje forventninger fra den Dag, han blev født. Heldigvis er mit navn gennemsnitligt-ja, faktisk er det Joseph, ikke gennemsnitligt.

vidunderlig fantastisk Monds III var en mindre liga outfielder, der spillede fra 1993-2000. Monds tilbragte størstedelen af sin karriere i Atlanta Braves farm system, men spillede også mindre ligabold for Colorado Rockies og Cincinnati Reds.

historien bag dette unikke navn opstod, da Monds’ bedstefar blev født. Den stolte far troede, at det var “vidunderligt, bare fantastisk”, at han endelig fik sin første søn efter et antal piger.

resten af Monds-familien var heller ikke for lurvet til sport. Vidunderlige Monds III er søn af tidligere San Francisco 49er vidunder Monds og bror til tidligere Cincinnati Bengal og Miami Dolphin Mario Monds.

1. Pletfri perfektion Harris

har perfektion et navn?

til sidst forkortede han sit fornavn til i-Perfection, denne tidligere Georgia Tech gule jakke var kendt som en af landets mest afrundede atleter og knækkede top 25-listen i denne kategori for superprep preseason magasin.

Immaculate Perfection Harris udmærkede sig ved både fodbold og atletik og vandt high school state championship for længdespring som sophomore og Penn relæer som junior. Harris fodbold dygtighed gjorde ham SuperPrep # 6 rangeret fodbold udsigten ud af staten Ny York.

Harris havde kollegial succes for Georgia Tech inden for friidræt og placerede femte i længdespring ved 2003 udendørs ACC mesterskaber og sluttede på andenpladsen i længdespring på Clemson Invitational i sæsonen 2003-2004.

Immaculate Perfection Harris har også en bror ved navn Supreme Justice Harris. Nok sagt.

nå, der har du det. Der er efter min mening de “mest succesrige” navne inden for sport. Jeg håber du nød listen! Hvis jeg har efterladt et fortjent navn fra listen, så lad mig det vide!

Joseph vil gerne takke sin fætter, Daniel Lasseter, for at bidrage til denne artikel.