Hvor farligt er VOC ‘ er i maling?

VOC ‘ er udfører en nødvendig funktion af maling, som er at størkne den. Når du spreder en pensel fyldt med maling over en væg, er VOC ‘ erne, der frigives, fordampningen-kemikalierne, der får en våd væg til at blive tør.

når det er sagt, behøver du absolut ikke have VOC ‘ er i din maling. I dag, på grund af en stigende bevidsthed om de kendte sundhedsfarer ved VOC ‘ er, begynder malingproducenter at tilbyde mere lav – og NO-VOC-maling.

reklame

No-VOC-maling, som reguleret af Miljøstyrelsen, vil have fem eller færre gram VOC ‘ er pr. (Dette er kun til maling, en almindelig type, der anvendes i husholdningsmaleri.)

maling med mindre end 250 gram VOC pr . Som mange sundere alternativer koster ingen-og lav-VOC-maling normalt mere (cirka 20 til 80 procent mere) end almindelig maling.

på grund af dette forsøger nogle mennesker at piske op opskrifter af hjemmelavet maling, nogle gange ved hjælp af kridt eller animalske produkter. Generelt kommer hjemmelavede malinger med strenge fastgjort, der gør det besværligt at bruge dem. For eksempel skal du overveje sådanne ting som hvor fugtigt rummet kan få, hvor mange lag du har brug for, hvilke ingredienser der er nødvendige for at jobbet skal vise sig rigtigt, og hvor længe malingen varer. Alligevel er nogle virksomheder specialiserede i fremstilling af helt naturlig maling. For en liste over nogle af disse virksomheder, Klik her.

hvis du leder efter det sundeste alternativ til standardmaling, er det en god ide at holde sig til no – og lav VOC-indstillinger. Hvis et værelse ikke bliver besat størstedelen af tiden, som en garage eller opbevaringsrum, kan det være et lettere og mere omkostningsbevidst valg at vælge almindelig maling.

For flere gode links relateret til maling og luftkvalitet, klik på til næste side.

annonce