Hvordan narcissister handler i sengen kan overraske dig

i de senere år har der været en enorm stigning i bevidstheden om narcissisme og narcissistisk personlighedsforstyrrelse. Mange mennesker bemærker åbenlyse eksempler på narcissisme, som en kollega, der taler uendeligt om sig selv eller en date, der siger, at de fleste kvinder fortæller ham, at han er den mest attraktive fyr, de har mødt på Tinder. Men nogle gange kan narcissisme være mindre indlysende, og dens tegn kan være modstridende.

dette er især tilfældet i soveværelset. Her er en liste over nogle seksuelle egenskaber hos narcissister. Nogle overrasker dig måske ikke, men andre kan udfordre dine forudfattede forestillinger om narcissisme.

uventet generøsitet

narcissister kan faktisk være meget “generøse.”Du kan forestille dig en narcissist som en slags elsker, der kun er ude for at få sin egen orgasme og derefter ruller over og går i seng. Nogle mennesker passer til denne beskrivelse.

andre er dog meget modsatte. Mange narcissister er stolte af at være ekspertelskere, der kan give en partner flere orgasmer og den bedste oplevelse i deres liv. Den eneste ulempe ved dette er, at narcissister kan forvente, at deres partnere rhapsodiserer over deres elskovsevne, og kan endda bede partnere om at diskutere dette i akavede detaljer. Selv leverer mundtlig køn for en partner handler stadig om narcissistens eget ego.

superspecifikke præferencer

Narcissisters seksuelle præferencer er ofte meget specifikke. I sengen, narcissisten kan have meget eksplicitte ideer om, hvad deres partner skal gøre eller endda sige. De vil have fortællingen til at spille ud på en bestemt måde, og de har ikke tålmodighed til ændringer i scriptet.

dette har at gøre med deres manglende empati. Narcissister ved ofte ikke eller bryr sig om, at deres partnere ikke ser ud til at være så interesserede i den scene, de vil spille ud. Dette kan føre til nogle anstrengte møder eller endda kedsomhed på partnerens ende.

at lyve om at være åben for noget

narcissister er ofte mindre “eksperimentelle”, end de foregiver at være. Mange narcissister ønsker at tænke på sig selv som altid i kontrol og attraktiv. Dette passer ikke godt sammen med at være spil til en lang række kreative handlinger. Nogle narcissister praler af, hvordan de er spil for noget i sengen, men de kommer ikke ind i bestemte positioner, hvor de ikke ser bedst ud, eller de vil ikke gøre ting, de synes, får dem til at se fjollede ud.

pr.definition er narcissister meget selvbevidste; de er kun bevidste om sig selv. I soveværelset kan dette kvæle kreativitet og flyde. Der er sandhed for klichkristen, at narcissister nyder at se i spejle eller tage billeder og videoer af sig selv under og som et optakt til køn. Hvis du sover med en narcissist, der er en større chance for, at du måske er på et af disse billeder.

kan ikke håndtere kritik

nogle gange lærer narcissister ikke af deres fejl. De indrømmer måske ikke engang, at de laver noget. Andre partnere vil sandsynligvis vise en stigende og udviklende bevidsthed om, hvad partnere kan lide i sengen. De vil moderere deres teknikker, hvis det ikke synes at føle sig godt til deres partnere.

narcissister, især hvis de tidligere har modtaget positiv feedback om deres seksuelle præstationer, vil ofte hævde, at du skal være forkert om dine egne seksuelle ønsker og svar. Narcissister kan endda fortælle partnere, at de ikke er opmærksomme på, hvor vækkede de faktisk er, eller at de kan lide at klage, men deres kroppe siger noget andet.

når narcissister tilfældigvis rammer det, du alligevel kan lide, så er alt godt. Første gang du kritiserer deres teknik, imidlertid, være parat til at blive fortalt, at du tager fejl. Dette kan ofte komme til et punkt, hvor det føles som gasbelysning, hvor du får det til at føle, at du skal være skør, fordi narcissisten insisterer på, at du gør det, eller altid nød, noget du aldrig kunne lide.

selvom det er godt, handler det stadig kun om dem

når du først er i seng med en narcissist, kan du have det sjovt, eller du kan finde mødet kedeligt og akavet som med alle andre. Forskellen er det, i andre forhold, i vil sandsynligvis både lære og vokse sammen som et par, og blive mere seksuelt kompatible over tid på grund af en større forståelse af hinandens præferencer og smag.

mens dating en narcissist, du kan føle stigende afbrydelse over tid, både i soveværelset og ud af det. Hvis din partner er narcissist, til sidst vil du erkende det — uanset hvor teknisk dygtig han eller hun måtte være — køn handler ikke rigtig om dig.

 overkommelig blog køb CTA