Hvorfor “han er for god til mig” er den forkerte holdning

se hvordan vi torturerer os selv. Vi bruger al denne tid på at lede efter de rigtige mennesker (og pligtskyldigt slippe af med de forkerte), og så når vi finder gode fyre, bekymrer vi os for, at de er ude af vores liga. Dette perspektiv kan ikke kun ødelægge nogle ellers gode forhold, og det kan også forhindre dem i at starte i første omgang. Vanen med at antage, at nogen er for god til os, er nødt til at gå — her er hvorfor.

du vil aldrig være i hans hoved.

du kan fortælle dig selv historier hele dagen om, hvordan han kunne være dating supermodeller i stedet for normale piger som dig, men i slutningen af dagen er det alt, hvad de vil være… historier. Fra dit hoved.

han vælger måske ikke dig, men det betyder ikke, at du ikke er god nok.

afvisning kan sive ind i hver celle i din krop, hvis du lader det, så gør det ikke. hvis der kun kan være en rigtig pige for ham, så er der over 3,5 milliarder piger derude, der tager fejl for ham. Og mange af dem er f-ing fantastiske.

ægte kærlighed dømmer ikke så meget.

du ved, at du ser disse “uoverensstemmende” par og er som hvordan i helvede skete det? Hvad der skete er, at de havde en forbindelse, der gik ud over overfladen, og de lod det føre an.

du behøver ikke at være den samme for at være lig.

vi oplever alle de samme grundlæggende følelser, men det sindssygt forskellige måder… måske hjælper dit brændende temperament med at antænde hans lidenskab. Balance og respekt vil altid trumfe, hvad der lyder rigtigt på papir.

ingen er stor hvert eneste sekund.

vi har alle vores skøre øjeblikke og vores kampe, så det er en fejl at antage, at denne perfekte fyr faktisk er perfekt. Han er bare ikke, Og det er OK, også.

en god fyr vil ikke lade dig føle sådan.

der er forskel på de trættende usikkerheder, vi fortsætter med at bære rundt af en eller anden grund og en gennemsnitlig holdning fra en uhøflig fyr. Kend forskellen, og hvornår du faktisk er den, der er for god til ham.

fordi du simpelthen dømmer dig selv.

Hvem skal sige, at hans livsstil eller anerkendelser eller familie er bedre end nogen anden? Hvis du føler det, kommer det sandsynligvis fra dig, og vi er nødt til at stoppe med at være så hårde mod os selv.

det gør det sværere at foretage reelle vurderinger.

hvis dit første indtryk er, at han er for god til dig, vil du tro, at han ikke kan gøre noget forkert og være blind for de rigtige røde flag eller overvejelser, som du faktisk skal være opmærksom på.

det er et sind trick.

nogle gange tror vi, at vi vil have ting, men vi er bange. Frygt får os til at tro underlige ting, der holder os, hvor vi er. At tage beslutningen for en anden om, at du ikke er god nok, er ren sindssvindel.

det devaluerer hvad du har.

så han er meget varmere og klogere end dig? OK. Måske er du sødere, sjovere og pænere. Omfavn det, du har, uanset hvad det er, fordi det gør det lettere for andre mennesker at se det også.

sponsoreret: Det bedste dating/råd om forhold på nettet. Tjek Relationship Hero et sted, hvor højtuddannede forholdstræner får dig, få din situation, og hjælpe dig med at opnå det, du ønsker. De hjælper dig gennem komplicerede og vanskelige kærlighedssituationer som at dechiffrere blandede signaler, komme over et brud, eller noget andet, du er bekymret for. Du forbinder straks med en fantastisk coach på tekst eller over telefonen på få minutter. Bare Klik her…

del denne artikel nu!

Kate Ferguson Kate Ferguson er en Los Angeles lokal og freelance skribent for en række blog og magasin genrer. Når hun ikke skriver, UC Davis graduate er fokuseret på forfølgelser af underholdningsindustrien, spin klasse, og varm sauce. Kig efter artikel links, opdateringer, (og lejlighedsvis joke) på kvidre @KateFerg eller @Forfatterkateferg, eller tjek hendes personlige blog ThatsRandomKate.blogspot.com