Jeg er ked af at være patetisk og sønderknust

du ved, at en ven du har det er bare en lille smule patetisk? De lader deres triste følelser spildes overalt, og det påvirker gruppedynamikken ved din ugentlige brunch? Den der på en eller anden måde gør hver samtale om dem, og det er normalt deprimerende? Ja! Den ven!

jeg er den ven. Jeg har været den ven siden November … måske endnu længere.

det har været værre for nylig. Det sjove er, at hvis du havde spurgt mine venner, før de ville fortælle dig, at jeg var den person, der aldrig rigtig følte ting og var stort set altid glad og bestemt lidt skør. Den sjove slags … håber jeg. Jeg tror, at de sidste par måneder siden 25 år har været lidt hårde.

ingen fuck det, de har været ligefrem vanskelige.Jeg har lavet flere ændringer i de sidste to måneder, end jeg har gjort i hele mit liv.

så mødte jeg nogen, der fik mig til at føle mig igen.

ikke bare føle de gode følelser, men også de dårlige. Problemet, når du har været følelsesløs i et stykke tid, er, at når du begynder at opleve følelser, er det overvældende, udmattende og generelt utroligt skræmmende. Så jeg er bange. Når du er bange, kommer ting ofte ud på underlige og vidunderlige måder. For det meste underligt i mit tilfælde. Følelserne af sådanne ekstreme højder med så ekstreme nedture har fået mig til at stille spørgsmålstegn ved alt.

men tilbage til den person, der fik mig til at føle. Jeg hader ham. Jeg hader ham så meget, fordi jeg slet ikke hader ham. Jeg skrev slutningen på vores historie, før den begyndte, fordi jeg vidste, hvordan den ville ende.

jeg stod med mit hjerte i min hånd, og han sagde: “nej tak.”

faktisk sagde han det et helvede meget pænere end det. Jeg vil være sur. Jeg vil hade ham. I sidste ende vil jeg have, at han bare ikke eksisterer, men livet fungerer ikke på den måde. Nogle gange kommer folk ind i vores liv for at bringe os bevidsthed, som vi aldrig havde før.

han gav mig en gave. Selvom han ikke ved det. Han pustede nyt liv ind i mig, det andet han kyssede mig. Han viste mig dele af mig selv, som jeg har ønsket at ordne i et stykke tid og gav mig styrken til at håndtere dem på hovedet. Hver del af mig vil stoppe med at føle den smerte, der følger med slutninger, men det giver mig også en chance for at håndtere hver ende, jeg ikke har behandlet endnu.

så jeg er mopey. Jeg er ked af det. Og jeg er lidt ynkelig. Jeg tjekker min telefon hver 10 minutter i håb om, at der er en tekst fra ham, der fortæller mig, at han begik en fejl. Den tekst kommer dog ikke. For selvom jeg med ham var den lykkeligste, jeg har været i år, følte han det ikke på samme måde. Når du er sammen med nogen, I skal begge være i stand til at få det bedste ud i hinanden.

Jeg tror ikke, jeg bragte det bedste ud i ham. Jeg tror, jeg har drænet ham.

jeg har en masse lort i min fortid, som jeg ville forlade der for evigt, men det første sekund hang jeg ud med ham, det er som om enhver dårlig ting, der er sket med mig, måtte flygte. Jeg sagde, at jeg kastede op over ham. Han var Sød over det, men det er meget at tage ind. Det ved jeg. Det ved min terapeut. Og nu ved han det.

selvom det ikke fungerede for mig i sidste ende, har jeg masser af taknemmelighed for ham. Selvom det lige nu føles som om mit hjerte har været en boksesæk til ubegrænsede Jackie Chan-spark, og jeg er den patetiske ven ved brunch, jeg vil rebound. I sidste ende, hvis du ser på alt som en lektion, lærer du til sidst den rigtige.

så jeg prøver ikke at være patetisk. Og nogle gange er det virkelig alt, hvad du kan gøre. Du ved aldrig, før du prøver rigtigt?