Jeg er oppe hele natten med barnet, men min mand er den, der sover i

jeg er oppe hele natten med barnet, men min mand er den, der sover i

da vi fik vores baby for et par måneder siden, blev min mand og jeg enige om, at jeg ville klare natten fodring. Det er trods alt mig, der har brysterne. Det er ham, der har fuldtidsjobbet. Der er ingen mening i, at han falder i søvn ved rattet på vej til arbejde bare for at vise mig moralsk støtte i de små timer. Men i sidste uge gjorde min mand — som rutinemæssigt får otte timers søvn, mens jeg får noget mere beslægtet med en lur på et fly — det utænkelige. Efter at have kysset mig Godmorgen, han rullede rundt og gik tilbage i seng indtil middag. Tilsyneladende var han træt.

hvis min mand bliver myrdet i sin søvn, skal du spare skatteyderne tid og omkostninger ved en politiundersøgelse og bare sende myndighederne ret til mig.

så da mit livs kærlighed kom nedenunder for at spise frokost (Han havde sovet gennem morgenmaden), antog jeg, at der ville være en slags undskyldning skråstreg af taknemmelighed, der kommer min vej, men nej — bare en anmodning om at passere saltet. Jeg kunne ikke tie stille. Jeg informerede ham om, at jeg havde været op klokken 1 og 3 Kun for at rejse sig for dagen klokken 5, og at hvis nogen her omkring fortjente en doven søndag, var det mig! Mig! Han blev overrasket. Var det ikke det, jeg ville? Var jeg ikke glad for at vågne op hele natten med vores så desperat ønskede og ekstremt søde lille baby?

Ja. Og nej. Kom nu, det er en mors ret til at være to-faced om børneopdragelse. At klage over vanskelighederne (og lobbyvirksomhed for lidt hjælp) mindsker ikke, hvor meget vi elsker vores børn.

sandheden er, jeg har ikke noget imod at komme op med babyen. Jeg elsker lidt, når det bare er os to helt alene i mørket. Hendes knirkende lyde. Den søde lettelse af hendes lås. Hendes varme krop snugglede mod mig. Der er intet lignende i verden. Hvad jeg ikke elsker er den vaklende følelse, jeg får midt på eftermiddagen, som om jeg står over for planten fra søvnmangel. Det er skræmmende at være så træt.

selvfølgelig, når jeg opdrager, hvor udmattet jeg er, er jeg tvunget til at indrømme, at min tidsplan er mere fleksibel end min mands. teknisk set kan jeg sove, når babyen sover, men vi ved alle, at meget udråbte råd er meget overdrevne. Lur er de eneste gange, mødre kommer på arbejde, betaler regninger, rydder op eller spiser mad, der er for varmt til at risikere at falde på en ammende babys hoved.

min mand opfordrer mig til at ansætte hjælp, hvis jeg har brug for det, så jeg har en sitter kommer en gang imellem for at stave mig. Jeg ved, det gør mig ret heldig. Hvis han er villig til at kaste penge på problemet, hvorfor klager jeg?

fordi jeg vil føle mig anerkendt. Jeg vil gerne ses. Jeg vil have ham til at vågne op om morgenen og spørge, ” Hvordan gik det i går aftes?”og” er der noget jeg kan gøre?”Jeg vil have ham til at holde babyen, mens jeg tager et brusebad, uden at jeg behøver at spørge. Hvis jeg spørger, Og jeg hører, at lille tøven, Jeg føler alle mord-y igen.

og sandheden er, jeg er ensom, når han går i seng igen. Jeg forældre alene hele ugen, mens han er på arbejde — jeg skulle ikke have at gøre det på helgen, også. Det kan ikke være realistisk for en ammende mor til en nyfødt at forvente at faktisk sove i, nogensinde. Men i normale dagtimerne synes jeg ikke, det er for skandaløst at forvente noget selskab fra min mand, som i teorien skal nyde at være sammen med sin kone og baby, på trods af hvor fjendtlig jeg måske lyder midt i rant lige nu. Tro mig, Jeg er en dejlig person! Okay, babyen er unægtelig sød.

jeg kan muligvis ikke ændre min mands kærlighed til søvn, men jeg kan helt sikkert påvirke hans evne til at tage en lur (“Åh undskyld, sang Jeg ‘Old MacDonald’ s Farm ‘ for højt?”). Næste gang han ruller over og forsøger at sove i, Han kommer til at finde en klukkende baby på ryggen.

mere saftig godhed fra B * TCH-tavlen

7 oprørende ting, som min mand siger, Efter at jeg har været oppe hele natten og ammer babyen
9 tegn på, at min mands virkelighed er meget anderledes end min

5 ting, jeg ville ønske, at min mand bare ville

kategorier: Kærlighed & Køngift Liv