Justitsnyheder

Tampa, Florida – USAs advokat Maria Chapa Lopes meddeler, at en føderal jury i dag fandt Christopher Brian Cosimano, a/k/A “Durty” (31, Gibsonton) og Michael Dominick Mencher, a/k/a “Pumpkin” (52, Tarpon Springs) skyldig i sammensværgelse for at begå mord i Hjælp til racketeering, mord til hjælp for racketeering og relaterede skydevåben lovovertrædelser. Cosimano og Mencher står over for en obligatorisk straf for livet i føderalt fængsel. En domfældelsesdato er endnu ikke indstillet.

Cosimano og Mencher blev tiltalt sammen med tre codefendants, der senere erklærede sig skyldige, den 22.maj 2018. Cosimano og Mencher gik til retssag, som begyndte den 29.juli 2019.

ifølge beviser fremlagt under retssagen var Cosimano og mencher medlemmer af 69 ‘ ers motorcykelklub, en kriminel organisation, der beskæftiger sig med voldshandlinger og narkotikadistribution.

i 2017 blev 69 ‘ ers motorcykelklub viklet ind i en stadig mere voldelig fejde med de Fredløse motorcykelklub. Fejden eskalerede og kulminerede med mordet på Paul Anderson, præsident for Cross Bayou-kapitlet i fredløse motorcykelklub, den 21.December 2017. På den dato forfulgte Cosimano, Mencher og deres tre codefenders Anderson i flere miles ned ad Suncoast Parkvejen. Cosimano og Mencher Red deres motorcykler med deres ansigter dækket og nummerplader skjult.

efter at have fulgt Anderson i miles trak Cosimano og Mencher sig sammen med sin lastbil og skød ham gentagne gange ved det travle kryds mellem Suncoast Parkvej og statsvej 54, i myldretiden. Efter mordet tog de tiltalte skridt til at dække over forbrydelsen, herunder fjernelse af identificering af markeringer fra og demontering af deres motorcykler.

denne sag blev undersøgt af præsidiet for alkohol, tobak, skydevåben og sprængstoffer, Pasco Sheriff ‘s Office, Hillsborough County Sheriff’ s Office, Tampa Police Department, Pinellas County Sheriff ‘ s Office, St. Petersborgs politiafdeling og statsadvokatens kontor for det sjette retlige kredsløb. Det bliver retsforfulgt af assisterende amerikanske advokater Carlton C. Gammons og Natalie Hirt Adams.

denne sag blev anlagt som en del af Project Safe Neighborhoods (PSN), et program, der har haft succes med at samle alle niveauer af retshåndhævelse for at reducere voldelig kriminalitet og gøre vores kvarterer Mere sikre for alle. I det midterste distrikt i Florida, USA. Advokat Maria Chapa Lopes koordinerer PSN-indsatsen i samarbejde med forskellige føderale, statslige og lokale retshåndhævende embedsmænd.