katolske samfundstjenester*

katolske samfundstjenester er det største private agentur for menneskelige tjenester i det vestlige USA, der betjener over 100.000 mennesker hvert år. Halvfems procent af de tjente er på eller under fattigdomsniveauet.

For mere information besøg venligst http://www.ccsww.org eller ring til Tahoma Center på 253.383.3697.

CCS er altid på udkig efter plejeforældre og pusterum plejeforældre. Plejeforældre og plejeforældre modtager stipendier. Spansktalende behov. Ring 253.502.2745. For information og information om det internationale program, llame al 253.502.2663.

Nativity House

Nativity House ligger i den sydlige ende af St. Leo Kirke parkeringsplads. Frivillige er velkomne syv dage om ugen mellem 7: 00 og 6: 00, inklusive helligdage og helligdage. Nativity House indeholder en dag og nat husly, et måltid site, og 50 enheder af permanent bolig. CCS er den mest omfattende og medfølende opsøgende for mennesker, der oplever hjemløshed i Greater Tacoma-området. Frivillige muligheder:

  • Line Server – hjælp med at servere varme måltider til gæsterne.

  • Madlavning – hjælpe med at forberede måltider.

  • in-Kind Donation behandling og distribution – hjælpe med at behandle og distribuere in-kind donationer såsom personlige hygiejneprodukter, toiletartikler, sokker og tæpper.

for mere information om pastoral pleje frivillige behov og muligheder, kontakt Volunteer Coordinator – Homeless Adult Services på 253.365.4111.

Familiebolignetværk

Familiebolignetværk (FHN) giver hjemløse og udsatte familier mulighed for at opnå og vedligeholde permanente boliger ved at hjælpe dem med at få færdigheder og overvinde barrierer for selvforsyning. FHN er åben syv dage om ugen.

5050 S. Tacoma måde
Tacoma, var 98409

frivillige muligheder omfatter husly vært, kontorarbejde, vaskeri og børnepasning.

  • host site Dinner Volunteer

  • overnatning vært

  • opsætning/nedtagning af værtssted

hvis du gerne vil vide mere om frivillige muligheder, skal du ringe til Frivilligkoordinatoren på 253.471.5340 ekst. 24.

frivillige tjenester

frivillige tjenester hjælper ældre med lav indkomst og voksne med handicap ved at give frivillige til at hjælpe med husholdningsopgaver, så klienter kan blive i deres eget hjem. Frivillige tjenester tjener ældste i alderen 60 eller ældre og voksne med handicap over 18 år. Tjenester leveres gratis.

frivillige muligheder inkluderer:

  • chauffører: transport til og fra medicinske aftaler og dagligvarer.

  • Household Helper: hjælper klienten med at opretholde hjem og gøre generel rengøring vasketøj og andre opgaver.

  • Yard Care Helper: hjælper med at opretholde værftet omkring kundens hjem.

  • kæledyrspleje: tager kæledyr en tur eller til dyrlægen eller fodrer kæledyr, mens Senioren ikke er hjemme.

for mere information, ring venligst 253.502.2741.